ΕΛΕΟΣ! Τα έχει λύσει όλα και είπε να σχολιάσει την μεταγραφή Μαρσέλο ο Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αναφορά στο νέο ποδοσφαιρικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όταν δόθηκε ο λόγος σε δημοσιογράφο από τα Ιωάννινα, ο πρόεδρος της κυβέρνησης αναζητούσε με το βλέμμα του που ακριβώς καθόταν στην αίθουσα. «Εδώ, έξω αριστερά κύριε πρόεδρε» του είπε ο δημοσιογράφος, προκειμένου να τον εντοπίσει ευκολότερα. «Στη θέση που θα παίζει ο Μαρσέλο» του είπε ο πρωθυπουργός χαριτολογώντας.

Θυμίζουμε ότι και την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Μαρσέλο, επιδεικνύοντας στις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο. Στα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί μεταξύ των δημοσιογράφων και του Κυριάκου Μητσοτάκη υπήρξε αναφορά και στη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος είναι και φίλαθλος των «ερυθρόλευκων», είπε χαριτολογώντας: «όπως είπε ο Άδωνις, θα ερχόταν ο Μαρσέλο χωρίς…» (σ.σ. εννοούσε ανάπτυξη στον τόπο).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: