ΕΛΒΟ: Νέες θέσεις εργασίες – Ποιες ειδικότητες αναζητά

Κοινοποίηση:
elvo_0_0

Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, στη νέα της εποχή, είναι έτοιμη να ξεκινήσει και πάλι στο φουλ την παραγωγική της γραμμή. Δείτε ποιες θέσεις εργασίας θέλει να καλύψει και ποια προσόντα πρέπει να έχει κάποιος.

Η εξαγορά της ΕΛΒΟ ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα από την κοινοπραξία SK Group–Plasan–Γλύνης. Από τον Φεβρουάριο του 2021, η νέα διοίκηση έχει επενδύσει στην αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και στον σχεδιασμό νέων τεχνολογιών στους τομείς κατασκευής, αναβάθμισης, συναρμολόγησης και επισκευής οχημάτων ειδικού σκοπού. Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Ελληνικό Δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής με ποσοστό 21% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, συμμετέχοντας στα οφέλη της πορείας ανάπτυξης της νέας ΕΛΒΟ.

Εκτός της ανακαίνισης του χώρου στο εργοστάσιό της στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, η νέα διοίκηση ξεκινά την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού σε διάφορες θέσεις, προκειμένου οι γραμμές παραγωγής να δουλέψουν και πάλι στο φουλ πάνω σε νέα projects. Ειδικότερα, μέσω του kariera.gr, αναζητούνται ειδικότητες όπως:

Φαναρτζήδες
Βαφείς Οχημάτων
Μηχανικοί Οχημάτων
Ηλεκτρολόγοι Οχημάτων
Μηχανουργοί
Συναρμολογητές
Αποθηκάριοι
Χειριστές κλαρκ (βιομηχανικούς τεχνίτες)

Ανάλογα την ειδικότητα, για την κάλυψη των θέσεων πρέπει να υπάρχουν οι εξής προϋποθέσεις:

Απόφοιτος ΤΕΙ ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής για τις ειδικότητες των μηχανικών, ηλεκτρολόγων, μηχανουργών
Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον τομέα των Φορτηγών/Βαρέων οχημάτων θα θεωρηθεί πλεονέκτημα
Βασική γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επιθυμητή)
Μηχανολογική αντίληψη σε βιομηχανικό περιβάλλον (επιθυμητή)
Επικοινωνιακές δεξιότητες και αφοσίωση στο αποτέλεσμα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: