«ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ» ΤΡΑΜΠ & ΤΖΟΝΣΟΝ «ΤΡΥΠΗΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της ελληνικής εκλογονοθείας, συναντήθηκε στην Αθήνα. Εκατομμύρια δολάρια σε κρυφές συμβάσεις πληρωμών. Αμερικανικό Πεντάγωνο και πράκτορες ασφαλείας, οι εργολάβοι. Η έρευνα συνεχίζεται και ενοχοποιεί όλα τα πολιτικά κόμματα που σιωπούν

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

teaser27-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΜAGAZINE_COVER_58.indd

Στο ΦΥΛΛΟ τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 27-5- 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. o TRUMP..??? MA AYTOΣ ΥΠΕΣΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΙΔΕΝΟΠΟΥΛΟ…!

    ΧΧΧ

    1. Καλησπέρα φίλε,φοβάμαι ότι τέτοια νοθεία στα πράγματα μας είναι γάντι στον Τράμπ.Και λόγω ότι ήταν 100% δική του σύλληψη,απόφαση και εντολή της Βρώμικης δολοφονίας του Ιρανού στρατηγού Κασσέμ Σουλειμανί,και λόγω της έντονης περιφρόνησης του πρός την Δημοκρατία(αυτή επιβεβαιώνεται από την επιδρομή στο Καπιτώλιο,με εντολές Τράμπ)!

  2. Ένα μεγάλο ντου θέλει στο Άγιο όρος, να πάρουμε το χρυσό και μετά φωτιά 🔥 όλα.

  3. Ο Εφραίμ με την συμμορία του πρέπει να απομακρυνθεί από το Άγιον Όρος.
    Αρκετά πλέον…
    Από ‘κει μας προέκυψε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης πολυεκατομμυριούχος.
    Ο πασόκος δημοσιογράφος Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο υιός πεντάτεκνου ταχυδρόμου από Μεσσηνία κατοίκου Καισαριανής, λόγω Βατοπεδίου ευρέθη με πολλά πολυτελή ακίνητα μαζί με την κομμουνίστρια σύζυγο του Μάρα Ζαχαρέα.

  4. Οι Βελόπουλος και Νατσιός είναι ακριβώς αυτά που θέλει το ΄συστημα.
    Τι έκανε ο Βελόπουλος 4 χρόνια; Απολύτως τίποτα για να μην πούμε σε πολλές περιπτώσεις στήριζε κούλη . Και ήταν έτοιμος να μπει στην κυβέρνηση της Νδ αν του το ζητούσαν.
    Ο Κασιδιάρης θα είναι πάλι έξω.
    Μόνη ελπίδα να ψηφιστούν και να μπουν 2-3 μικρά κόμματα που θα αντιμετωπίσουν τον κούλη και ότι ετοιμάζει (ΒελοπουλοΝατσιοι απλά ιθα είναι καλά παιδιά να δεν βάλουν πλάτη)

    1. Καταντησαν τη δεξια τρωγλη του χριστιανισμου και της ορθοδοξιας.

  5. Χαίρετε φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες. Προσωπικώς σας εύχομαι ολοψύχως ό,τι το άριστον. Εξ αφορμής του θέματος της εγκυρότητας των εκλογικών αποτελεσμάτων, θέλω να σας πληροφορήσω ότι υπάρχει σχετική αναφορά, ήδη από ετών, στο πόρισμα του Ισιδώρου Ντογιάκου για τις παράνομες ελληνοποιήσεις, εξ αφορμής των βουλευτικών εκλογών του 2.000μ.α.χ.χ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πόρισμα εξεδόθη το 2.002μ.α.χ.χ. καί μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα “Ελληνικές Γραμμές”, όπως καί σε άλλες σχετικές ιστοσελίδες. Τα συμπεράσματα δικά σας. Με εξαίρετη τιμή

  6. μήπως μπέρδεψες τον Τραμπ με τον γερο-φευγάτο μπιντέ;;; τι δουλειά έχει ο Τραμπ με την συμμορία Αζοφ
    του μητσοτάκη;;;

  7. ψηφιζεις ΝΙΚΗ και η ψηφος σου πηγαινει στην ΝΔ…
    μια χαρα……
    οπως και η ψηφος στον Βελοπουλου , που ψηφισε νομο της ΝΔ να παιρνει εδρες η ΝΔ
    και απο το κομμα “Ελληνικη Λυση”……..
    ρε μαγκες το ζορι της ΝΔ ειναι ΜΟΝΟ ο ανυποτακτος γιγαντας Κασιδιαρης

  8. Για τον Τζονσον δεν ειμαι σιγουρος αλλα ο Τραμπ δεν ασχολειται ουτε με τη Στορμι Ντανιελς θα ασχοληθει με τη φτωχη ελληνικη καλπη; Ποιο το οφελος; Εκτος αν μιλαμε γενικοτερα για τον αμερικανικο παραγοντα που ελεγχει τα παντα, ολοι χτυπανε εμας κλπ.

  9. Όλοι ειμαστε καχύποπτοι με τα παντα και δικαίως διότι βλέπουμε τόσα χρονια τις βρωμιες των πολιτικαντιδων.Αλλά τα πράγματα είναι απλά.Πρέπει να κόψουμε την αυτοδυναμια της Ν.Δ.Ο μονος τρόπος είναι η επτακομματική βουλή.Εγώ θα ψηφίσω Νικη γιατί συμφωνω με τις θέσεις της αλλα και για να τιμωρηθεί ο άθλιος Μητσοτάκης

    1. Παράρτημα της κούλας είναι η νίκη με τον μοσχαροκέφαλο αρχηγό. Θα φας καλά, κορόιδο…

      1. Αριθμητική 1ης δημοτικοϋ ξέρεις;Η δεν ξέρεις και σε δικαιολογώ, η ψηφίζεις Ν.Δ.

  10. Oi ΗΠΑ θα αυτοκατασραφουν διοτι,
    με αυτους τους ρυθμους και την τεχνολογια,
    με την οποια προσπαθουν να αντικαταστησουν τον ανθρωπο και τις δραστηριοτητες του.
    Σε αυτο τους βοηθα και η Κινα τεχνολογικα αλλα,
    στην Κινα απαγορευονται τα ναρκωτικα,
    απ οτι ξερω!

    1. Στην Κίνα σα νορμαλ κράτος που ναι δε υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα τύπου ναρκωτικά τύπου τραπερ συμορια γκέτο μαγκιά κλανια κλπ εκει έχει σε κάτι τέτοια φυλάκιση και εκτέλεση

  11. Η εκλογονοθεια πάει σύννεφο στίς ΗΠΑ ηλεκτρονικά μέ την βοήθεια μηχανογραφικων αλγορίθμων που μόλις κάνουν τήν βρώμικη δουλειά ανακατανομής τών ψήφων αυτοδιαλύονται γιά νά Μήν ανιχνευθουν . Βλέπε εκλογές στήν Florida επανειλημμένα .

  12. Εκτός από τους πέντε που είχατε αναφέρει; (Από πρεσβε ίε
    Κάτι έγινε… Ίσως… Τι έγινε…

Comments are closed.