ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ.ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Κοινοποίηση:
STEFANOS-XIOS-Apopeira

“Kostas.Vaxevanis
@KostasVaxevanis
·
23m
Η Εισαγγελία άσκησε αυταπάγγελτα δίωξη στο Χίο, γιατί στο σημερινό πρωτοσέλιδό του, δείχνει ευθύνες σε ανθρώπους στο Μαξίμου. Η Εισαγγελία έπρεπε να τον καλέσει να καταθέσει γι αυτό. Γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Καραϊβαζ και ασκεί δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων; Τι είναι αυτά;”

Κάθε σχόλιο από εμάς περιττεύει. Η επιστήμη της εγκληματολογίας, σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Τα σχόλια σε σας.

tweet-vaxevanis

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

73 Σχόλια

  1. Η δικαιοσύνη χειραγωγείται απο την πολιτική.
    Τελικα έχουμε χειρότερους εισαγγελείς
    Απο την Κένυα νιγηρια και νοτιο κορεα.
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  2. Η χώρα είναι διευθαρμενη αφού δεν υπάρχει διάκριση των τριών εξουσιών πάρα μόνο μια, η εκτελεστική… Η εν λόγω δίωξη είναι νομικά εωλη αφού για να κινηθεί, έπρεπε να ενεργήσουν οι θιγομενοι και όχι αυτεπαγγελτα η εισαγγελία.. Προφανώς η κίνηση αυτή προκαλεί ανασφάλεια και αποστροφή στον απλό πολίτη, που βλέπει με οδύνη πόσο απροστάτευτος είναι απέναντι στην εξουσία και πόσο πολύ και απροκάλυπτα προστατευονται οι εξουσιαζοντες..

  3. Πολύ καλά τα λένε Χίος-Βαξεβάνης. Από που και ως που κυνηγάει τον Χίο η Εισαγγελία; Ξέρει ποιοι είναι οι ένοχοι και διώκει τον Χίο; Εδώ αυτοί που καταδεικνύει ο Χίος δεν τα διαψεύδουν και έρχεται η Εισαγγελία να ασκήσει δίωξη; Θα μας τρελάνουν; Ούτε καν να τον φωνάξουν να καταθέσει όσα γνωρίζει; Τι μαφία είναι αυτή;
    Ίσως το πιο ισχυρό σου όπλο Χίο να είμαστε εμείς. Είμαστε πολλοί και είμαστε μαζί σου. Από τον κόσμο να αντλείς δύναμη.
    Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους παραπάνω τονίζουν την ανάγκη να μην διχαζόμαστε. Γιατί δηλαδή πρέπει να είμαστε χωρισμένοι δεξιοί αριστεροί. Αν κάποιος λέει κάτι σωστό, δεν εξετάζουμε πολιτικά σε ποιο χώρο ανήκει αλλά το επικροτούμε.
    Αγαπητοί φίλοι, να θυμάστε πάντα ότι δεν αγοράζουμε συστημικές εφημερίδες, δεν ενισχύουμε τη μαφία. Αγοράζουμε Μακελειό, Ντοκουμέντο και όποιον άλλο δεν είναι στη λίστα Πέτσα. Να δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας στις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές. Αν χαθούν αυτοί, δε θα υπάρχει κανείς να μας προστατέψει από την εξουσία-μαφία που κυβερνά αυτόν τον τόπο.

  4. ναι εισαγγελεα αφου ο Χιος κανει διασπορα ψευδων ειδησεων αυτο σημαινει
    οτο εσυ ξερεις την αληθεια Δηλαδη ξερεις τους δολοφονους του Καραιβαζ
    Καιρος λοιπον να μας τους αποκαλυψεις και να μην ψαχνουν και οι αστυνομικοι

    1. ΚΑΙ ΟΙ 300 Γ…ΜΙΟΥΝΤΑΙ……………..

      1. Ο/Η Τελικά ο Μιζοτάκης είναι ηλίθιος, κλέφτης ή προδότης; λέει:

        Και όλοι οι κολλητοί, σόγια, συγγενολόγια κ.τ.λ. που τους παίρνουν σαν μετακλητούς υπαλλήλους ή συμβούλους γαμιούνται επίσης και είναι συνεργοί στην διαρκή εσχάτη προδοσία της π@@τάνας μεταπολίτευσης.

  5. Βρωμιαρηδες δικαστες και εισαγγελεις γαμιε…ε,οταν πεσει η χουντα, ενα κοψιμο μισθου και καταργηση συνταξης δε θα σας χαλουσε,ουστ λαμογια

  6. Βαξεβανης.. καψουρα με τον Χιο.. βρε τα συριζακια.. γιατι τρελαινεστε.. αφου ο ρομπεν των δασων Ψιος γραφει οτι ξερει ποιοι σκοτωσαν τον Καραιβαζ.. τι εγινε τωρα.. κοκοκο;

  7. Μπράβο στο Βαξεβανη ( ;ν κ δεν τον πάω ) που έκανε αυτήν τη δήλωση κ είναι μαζί με το Στέφανο .

  8. Αυτεπάγγελτα λειτουργησαν Για τον Χίο. Για τα καθάρματα που μας έχουν φυλακίσει ενα χρόνο στα σπιτια μας όμως δεν ξέρουν να λειτουργήσουν αυτεπάγγελτα.
    Κάπως τους πείραξε που ο Χίος φιλοξενεί και τον Αντωνιάδη….

  9. Κωνσταντίνε Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά πάρτε την Ελλάδα Στις Πλάτες σας να φύγει η Σαπιλα Από το Έθνος Μας και το Έθνος θα είναι Μαζί σας Προχωρήστε Μπροστά και όλος ο Λαός είναι Μαζί Σας Πάμε να Δούμε το
    Φώς να Λάμψη Σας ευχαριστώ από καρδιάς

    1. Ρε βλητο πας καλα Καλεις τους προηγουμενους καταστροφεις να σηκωσουν την ελλαδα στις πλατες τους,αυτοι δεν ειναι ικανοι ουτε το γαριδακι σου να σηκωσουν.

  10. Καλά λέει ο Βαξεβάνης. Πως ξέρεις κ. Εισαγγελέα ότι λέει ψέματα ο Χίος; Ξέρεις ποιος σκότωσε τον Καραιβάζ;;;; Αν ναι πες το να γλιτώσουμε χρόνο απ΄τις έρευνες.
    Καταρρέει η μητσοτακική χούντα και δεν σέβονται ούτε την κοινή λογική πλέον.

  11. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗς ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ.
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΕΡΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?ΟΧΙ!ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.

  12. και κερατας και δαρμένος στη βρωμερη ζούγκλα και χωματερή των Βαλκανίων…

    Τους ξετυλιγει το κουβάρι
    και τους δείχνει ο ίδιος ο δημοσιογράφος απο που να ξεκινήσουν να ψάξουν οι ξακουστες για την ανικανότητα τους κρατικές αρχες,
    τους δείχνει τη κορυφή του παγόβουνου και τον μαέστρο πίσω απο την ενορχηστρωμενη παρακρατική παρανομία
    και αντί όλοι οι εισαγγελείς της χώρας πανικοβλημενοι να διατάξουν μαζικά και σε κατάσταση υστερίας εσωτερική έρευνα για
    αστυνομία, ασφάλεια, μυστικές υπηρεσίες
    ωστε να διαπιστωθεί αν – και σε τι βαθμο- ο δημοσιογράφος λέει την αλήθεια,
    αυτοί τελικά στρέφονται μονομιάς εναντίον του χωρίς να εξεταστεί κανένα στοιχείο
    απο αυτά που εκείνος παραθέτει!!….

    Αδιανόητα όλα…
    και αν τα παρεις με τη λογική θα βρεθείς νομοτελειακα στο Δαφνί να δίνεις ομιλίες φορώντας το καπέλο του Ναπολέωντα ….

    Τα ίδια γίνονται στη Νιγηρία, τη Βόρεια Κορέα, το Μεξικό και τη Κολομβία
    και θα πρέπει κάποτε να το αποδεχτούμε και μεις οτι ανήκουμε στην ίδια κατηγορία με αυτές….

    Δε βρίσκω λύση,
    και καθαρά και μόνο για να έχεις πρόσβαση σε μια στοιχειωδως επαρκή φύλαξη Στέφανε, σου προκρινω αυτή του να πολιτευτεις και να εκλέγεις βουλευτής με κάποιο μικρό κόμμα πχ Βελοπουλος, Τραγκας.
    Ηταν εξωφρενικό αυτό που είπες χτες οτι πλήρωσες 1000 ευρω να κάνεις σέρβις στο όχημα που διέθεσαν δηθεν για την φύλαξη σου….

    Καλό κουράγιο και καλή δύναμη αγωνιστη ΧΙΟ!!!!!
    Δινεις τη μάχη αυτή για περισσότερα απο 10 χρόνια απο οταν ξεκίνησες να τα χώνεις στον τρελό με το κασκολ ΓΑΠ στο EXTRA για μόλις ενα χιλιαρικο το μήνα…
    Είσαι παλικάρι φτιαγμένο απο το ιδιο μέταλλο με τους ανυπότακτους Μανιάτες, τους παλουκωτες των Οθωμανούς στα μέρη αυτά !

    ΖΉΤΩ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ!

  13. Μπράβο στην Μπαξεβάνη. Ο μοναδικός αν και ο Χίος τον έχει ξεσκίσει με πρωτοσέλιδα που απ΄την πρώτη στιγμή της απόπειρας δολοφονίας του στάθηκε υπέρ του Χίου και συνεχίζει.

    Χίος, Μπαξεβάνης, Τράγκας και μερικοί ακόμα δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιηθεί από κράτος, παρακράτος και ολιγαρχία. Ούτε τουαλέτα δεν πρέπει να πηγαίνουν χωρίς αλεξίσφαιρο. Έχουμε γίνει Κολομβία δεν είναι αστεία αυτά.

  14. Καποτε…Ενας,…. εβρισε χυδαια…εκεινο…το βουλευτη απο την Κρητη…
    Ο τυπος ταπερενε για να βγαλει τον επιουσιο…του βγαλε συνομιλιες…κλπ..
    Αυτονα τον Ενα…τον βρικανε μετα απο καμποσο καιρο….σε μια ακτη…στην Αγγλια…δολοφονημενο….
    Το θυμαστε..?
    Εξουσια…κονομα και εγκλημα…Ενα και το αυτο…
    Θαρθει η ωρα τους…

    1. Χαραλαμπος Ξεκουκουλωτακης…ειχε βγαλει την συνομιλια του εισαγγελεα Μαρκογιαννακη…τον εφαγαν στην Αγγλια…στην Ελλαδα τα ΜΜΕ που ελεγχονται απο τημ μαφιοζικη ολιγαρχια δεν το επαιξαν το θεμα….

  15. Απο τον ψαλμο 34 Δαυιδ,

    Δικασον, Κυριε, τους αδικουντας με, πολεμησον τους πολεμουντες με.
    Επιλαβου οπλου και θυρεου, και αναστηθι εις την βοηθειαν μου.
    Εκχεον ρομφαιαν και συγκλεισον εξεναντιας των καταδιωκοντων με
    ειπον τη ψυχη μου
    Σωτηρια σου ειμι εγω.
    Χιε διαβασε σε παρακαλω τους ψαλμους του Δαυιδ για να παρεις και απο εκει θαρρος

    1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΘΕΟΓΝΙ ΤΟΝ ΚΥΡΝΟ ΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΦΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΕΤΤΑΙΚΟ ΧΟΥΝΙΚΟ ΓΙΑΧΒΕΔΙΚΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΦΗΓΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΔΑΒΙΔ
      ΧΙΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ

  16. Για μένα είναι χαρά να βλέπω μαχητές δημοσιογράφους να υποστηρίζονται μπράβο σας αυτό έχει ανάγκη τώρα ο τόπος και οι άνθρωποι συνεχίστει και βγάλτε τα όλα στο φώς η αλήθεια να νικήσει την ψευτιά και το σκότος !

  17. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΟΘΥΛΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

    1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ, ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ Τ” ΑΦΤΙ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΟΛΟΙ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ “ΕΠΑΝΩ” ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ. ΠΟ#ΣΤ@ΡΙ@ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΕ. ΑΘΕΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛ@. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Σ” ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

  18. Κυριάκο Μητσοτάκη και όλοι οι συμμορίτες του Μαξίμου η ιστορία σας έγραψε δολοφόνους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ.
    Η ιστορία σας έγραψε για πολλοστή φορά δολοφόνους και σας αποκαλεί νεοταξική εγκληματική οργάνωση κυβέρνηση χούντας ΝΔ ΑΕ που σκοτώνει Ελλάδα και ελληνικό λαό.

  19. ΒΡΩΜΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΕ ΚΑΜΟΡΙΣΤΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕΕΕ….

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ 10 ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;;
    ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΛΟΙ, ΤΩΡΑ!!!!
    ΧΙΟ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΡΙΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ!!!
    ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΣΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΑΚΟΥΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

  20. ΧΙΟ ΚΑΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!

    ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  21. Η Εισαγγελία και ολα τα πουσταρια κανουν αλλαξοκωλιες με τον αλλοιθωρο μαλακα και την παρεα του

  22. ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ….ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΙΟΥ ΤΟΥΣ…ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ!!! ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!

  23. Για κάποιο λόγο το…. οργανωμένο έγκλημα και οι…. τρομοκράτες (!) δεν έχουν επιλέξει στόχο κανέναν μνημονιοταλιμπαν δημοσιογράφο ή δημοσιογράφο που βρίζει τους εργάτες λέγοντας τους κυφηνες ή προπαγανδιζουν αντιλαικα μέτρα που πλητουν τον λαό. Βρε κάτι περίεργα πράγματα!!!

  24. Φιλτατε Στεφανε Χιο…
    Επειδη εισαι ενας δημοσιογραφος αντικειμενικος που δεν κολωνεις πουθενα και τα λες και τα γραφεις ολα οπως ειναι και με τ’ονομα τους…να προσεχεις φιλαρακι…
    Ηδη αποπειραθηκαν να σε σκοτωσουν μια φορα…
    Προσεχε αδερφε…
    Ζητα συνοδεια αστυνομικων και τα ματια σου 14.

  25. Οι κυβερνώντες και οι υποτακτικοί τους είναι όλοι στο απυρόβλητο???Δε λογοδοτούν πουθενά??? Δεν τους πιάνει κανένας νομος????
    Με όλα αυτά τα πρωτοφανή σκάνδαλα που έχουν γίνει γνωστά έως τώρα θα έπρεπε οι μισοί τουλάχιστον να είναι στη στενή. Με πρώτο και καλύτερο το σαλεμενο.Αλλά ποιος να τους μαγκωσει και να τους δικάσει???? Τα υπαλληλακια τους??? Αφήστε ρε πατριώτες μην το κουράζετε το θέμα. Η Ελλάδα κυβερνατε από πολύ μεγάλη σπείρα πολιτικών και φραγκατων μαφιόζων!!!

  26. Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !!!
    Κ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! ΕΥΓΕ!

  27. Ρε μ@υνοπανα εκεί στην δήθεν δικαιοσύνη, αφήνετε το ελιαμεπ να αλωνίζει παρά το ότι έχετε όλα τα στοιχεια από χθες από το wilileaks και μπορείτε να τους δέσετε για εσχατη προδοσια και πράκτορες, και ασχολείστε με τον Χίο? Ωραία λοιπόν. Αφού υποστηρίζετε πως ο Στέφανος Χίος λέει ψέμματα, αυτό σημαίνει πως εσείς ξέρετε ποιοι είναι οι δολοφόνοι του Καραιβαζ, σωστά? Πείτε μας λοιπόν ποιοι είναι οι δολοφόνοι του Καραιβαζ ΤΩΡΑ…. Εάν δεν το κάνετε αυτό, σημαίνει πως ο Στέφανος Χιος έχει δίκιο και πάτε να καλύψετε τους δολοφόνους.

  28. Κ. Μπαξεβανη …..εαν καποιος πηγαινε να με σκοτωσει και παραλιγο να το καταφερνε ….
    Θα εβγαζα πρωτοσελιδο καθε μερα οτι η Κυβερνηση καλυπτει τους δολοφονους μου…

    Να εισαι ευχαριστημενος που ο Στεφανος ακολουθει τον δρομο της υπομονης.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

  29. Έχουν τήν μήγα κι μηγιάζωντε, Χίο μήν φοβάσε τίποτα, δύστυχος οι έξουσίες τα έχουν βρει μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο πολίτης να μην μπορεί να βρεί το δίκιο του, δύστυχος οι πολίτες θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να προχωρήσουν στην έσχατη λύση……

  30. ΧΙΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

  31. Ο/Η Να ξεβρωμισει ο τοπος απο τους Λιγναδοφουριωτηδες λέει:

    ΒΑΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΛΗ Η Ελλαδα ειναι μαζι σου για να πεσει η χουντα και η ανωμαλία

  32. Τώρα ψίλο στα άχυρα γυρεύουμε; Η αρχές θα κάνουν ότι τους λέει οι εκάστοτε κυβέρνηση. Οποιον θέλουν θα καταδικάσουν, όποιον δεν θέλουν θα το θέσουν στο αρχείο

  33. Τα πάντα έχουν πλέον εμπορευματοποιηθει. Δεν έχει σημασία τόσο αν αυτό που κάνει κανεις ειναι νόμιμο η όχι , όσο το πόσα πληρωνει γι αυτο. Η ψευτοδημοκρατια που ζούμε, αναγνωρίζει περισσότερο το χρήμα πάρα το δικαιο. Δείχνεις το φεγγάρι και κοιτάει το δάχτυλο. Ο Στέφανος έχει κάνει τρομερές αποκαλύψεις για διεφθαρμένα κυκλωματα που φτάνουν μέχρι το κεφαλι, και αντί να δουν προς εκεί που δείχνει, τον κατηγορούν κι από πανω. Είναι πολλά τα λεφτά. Δε μου λέτε ρε μπάτσοι, δικαστές και εισαγγελείς. Αυτό το μέλλον θέλετε για τα παιδιά σας;

  34. ΣΤΈΦΑΝΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ.

  35. Ο Βαξεβάνης μπορεί να απέχει πάρα πολύ ιδεολογικά από εμένα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μιλάει αντικειμενικά. Και στην απόπειρα δολοφονίας και τώρα, άφησε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις που είχε με τον Χίο και ανέδειξε το θέμα, κάτι που έκαναν γάργαρα και στις 2 περιπτώσεις τα υπόλοιπα συστημικά μέσα.

  36. ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ γαλάζιοι συριζαίοι, καλύτερα να φύγετε μόνοι σας, πριν σας πάρουμε στο κυνήγι…

    1. ΟΧΙ ρε φίλε, δε θα πάνε πουθενά. Για να χαρούνε τα κλεμμένα; Νισάφι πια με την καραμέλα ‘θα φύγουν νύχτα με το ελικόπτερο’.
      Στην Ελλάδα θα μείνουν κ τα μπούνε φυλακή ή θα εκτελεστούν ως προδότες.

    2. Ρε βλάκα υπέρ του Χίου έγραψε ! Μα πόσο βλάκας είσαι να μην καταλαβαίνεις !
      Δυο ανεξάρτητους δημοσιογράφους έχουμε στη χώρα άντε τρείς και τους χτυπάτε ζώα

  37. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦOΒΑΤΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ?
    H Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΕΡΚΕΜΠΟΡΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΝΑΡΚΟΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΧΙΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ Η ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ? ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΟΥΛΗ ΕΠΟΧΗ.

  38. ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΗΡΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΓΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

    1. Φίλε, μπορεί να είναι συριζαιος αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ο μόνος από τα συστημικά μέσα που ανέδειξαν το θέμα της απόπειρας δολοφονίας του Χίου, αλλά και τώρα με την δίωξη εις βάρος του.

      1. Ναι αλλά δεν τον κάνει επειδή του το λέει το δημοσιογραφικό καθήκον του αλλά επειδή ο Χίος τα έχει βάλει με την καμόρα του Κούλη και αυτό συμφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο υπηρετεί ο Μπαξεβάνης. Εάν ο Χίος τα είχε βάλει με την καμόρα του ΣΥΡΙΖΑ ο Μπαξεβάνης θα τον αποκαλούσε τον Χίο ακροδεξιό φασίστα κλπ

  39. Για να του κανουν διωξη για διασπορα ψευδων ειδησεων σημαινει πως αυτοι ξερουν την αληθεια,
    Αλλιως αν δε γνωριζουν πως ξερουν τι ειναι αληθεια και τι ψεμματα ? Αν ξερουν ας το πουν και σε’μας.

  40. Αφου ειναι μπλεγμενοι οι μισοι νομικοι. Κουλη θελατε. Κουλη θα εχετε. Χαιρομαι τουλαχιστον που μπροστα σε τωρα σοβαρα συμβαντα ο Χιος και ο Μπαξεβανης αλληλοστηριζονται.

    1. Ενωθείτε ρε παιδιά όλοι όσοι δεν μασάτε τα λόγια σας ανεξαρτήτου ιδεολογίας για να βγει η αλήθεια μπάσκε δει άσπρη μέρα αυτή η χώρα πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές σύντομα και να ανοίξουμε το δρόμο να έρθουν νέοι άνθρωποι, νέοι πολιτικοί να φύγουν μια για πάντα καταδικαζόμενοι από τον λαό αυτά τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ακόμα βασανίζουν ανελέητα την Ελλάδα είναι η γάγκρενα είναι τα δεινά μας !

  41. Η σημερινη δικαιοσυνη εχει γινει πιονι της εκετελεστικης εξουσιας. Ο κοινος ανθρωπος(common man) ειναι κατα το πλειστο ενοχος η καταδικασμενος. Ο Χιος λεει παντοτε την αληθεια. Τι κρυβει η αστυνομια. Γιατι αραγε δεν εχουν γινει συλληψεις? Ποιος μεγαλος “παλληκαρας” κρυβετε πισω απ ολα? Ολες οι δολοφονιες και αποπειρες που εγιναν εδω και χρονια κατα δημοσιογραφων και αλλων δειχνει τον δρομο της ενοχης μεγαλων οικονομικων και πολιτικων συμφεροντων. Ξερουν ποιοι ειναι οι ηθικοι αλλα και φυσικοι ενοχοι.. Το χρημα καλα κρατει και η δωροδοκιες πολλες. Η Ελλαδα ειναι ερμαιο ληστων,ναρκεμπορων μαφιοζων αλητων ανωμαλων παιδεραστων βαρωνων και ολιγαρχιων.. Οικογενειες που νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι τσιφλικι τους. Καναλια που διοικουνται απο ανθρωπους της ΝΤΠ. Ελληνες μην φοβασται. Ολοι μαζι πρεπει να οργανωθειτε στην χωρα σας να διωξτε τον κοινο εχθρο που σας δυναστευει.”Με σιτοκαραβα επολεμησαμε βασελα”

    1. Φιλε, η δικαιοσυνη ειναι φιμωμενη στην Ελλαδιτσα μας. Μην κοιτας τι γινεται σε αλλες χωρες. Ο κοσμος δεν βλεπει καποιον μπροσταρει καθημερινα να βγαινει στους δρομους και να απαιτει δικαιοσυνη. Εκτος απο μερικους θαρραλεους δημοσιογραφους οπως ο Στεφανος Χιος οι αλλοι εναι η φυλακισμενοι η αυτοεξοριστοι. Η κατασταση εχει ξεφυγει εδω που ζω. Οταν η αληθεια πνιγετε στο αιμα αργα η γρηγορα ο κοσμος θ αντιδρασει με την πρωτη ευκαιρια που θα του δωθει και θ αλλαξει η κατασταση. Μεχρι τοτε υποφερουμε ομαδικα.

  42. Προφανώς η εισαγγελία από μόνη της και αυτεπάγγελτα άσκησε τη δίωξη, χωρίς να λάβει υποδείξεις από κανέναν. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πανικό και ενοχή.

  43. η φιμωση της μαφιας του μητσοτακη συνεχιζεται.μπραβο στον στεφανο εκανε πολυ μαχητικο ρεπορταζ χθες για τον καραιβαζ.

  44. Ας υποθεσουμε οτι διασπείρει ψευδεις ειδήσεις! Ειναι οι μόνες? ειναι οι πρώτες? διότι τα αντανακλαστικά αυτου του καταδιευθαρμενου ψευδοδικαστικου συστηματος ηταν ακαριαία !
    Καμια εμπιστοσυνη σε αυτο το διευθαρμενο δικαστηκό κονκλάβιο. Ο πιο διευθαρμένος κλάδος πανευρωπαϊκά ειναι η Ψευδοελληνική ψευδοδικαιοσυνη ! Οποιος εχει μπλέξει στα δυχτια αυτης της παρακρατικής μαφίας, ξερει πολυ καλα τι λέω.

  45. Πώς καλεί ο εισαγγελέας ΑΥΤΕΠΆΓΓΕΛΤΑ για ψευδείς ειδήσεις; Πώς ξέρει ότι δεν είναι αλήθεια;

  46. αφού ξέρει ο Κούλης ποιους βάζει να σκοτώσουν άλλους θα το ξέρει και το εισαγγελία απλά δεν πρέπει να είναι μαρτυριάρης ο Χίος

  47. Αυτό το λένε ελευθερία του λόγου … και ελεύθερη δημοσιογραφία. Είναι πως λέμε ο εργοδότης πληρώνει ότι θέλει και άμα θέλει, και η δικαιοσύνη κάνει εκπτώσεις … κάπως έτσι.

  48. Εντωμεταξύ η ίδια η κυβέρνηση είναι ο Νο1 διασπορέας ψευδών ειδήσεων. Ο Κούλης έλεγε «Όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή χωρίς καμία παρενέργεια». Κάτι το οποίο είναι το απόλυτο αντιεπιστημονικό ψέμα. Τον κάλεσε κανείς εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για έκθεση της δημόσιας υγείας σε κίνδυνο;

    1. Εισαγγελέας θα καλεσει πρωθυπουργο για εξηγησεις, πως ειναι δυνατον τοιουτον αφου ο πρωθυπουργος
      διατασει οποιοδηποτε εισαγγελεα μεσω προφορικης εντολης ( το γνωστο τηλεφωνημα ή τον καλει ο προισταμενος του). Το θεμα ειναι ενας πολιτης ή ενας δικηγορος, εγω ή εσεις γιατι δεν εχουμε υποβαλλει μυνηση?

    2. Άμ ο Τσιόδρας που είπε προχθές ότι δυστυχώς δέν έχουμε κανέναν αντιικό που νά θεραπεύη στό αρχικό στάδιο, τήν στιγμή που από τίς 10 Νοεμβρίου έχουν πάρει έγκριση τά μονοκλωνικά αντισώματα που θεραπεύουν στό αρχικό καί ενδιάμεσο στάδιο καί στίς 5 Μαρτίου εγκρίθηκαν κι από τήν Ε.Ε.;;

Comments are closed.