Προειδοποίηση ΠΟΛΕΜΟΥ από τον Μακρόν: “Θα υπερασπιστώ την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας”

Κοινοποίηση:
ασδδ

Ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε στον Βλαντιμίρ Πούτιν «την έντονη ανησυχία μας και την προθυμία μας να υπερασπιστούμε ολόκληρη την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας», όπως δήλωσε η γαλλική προεδρία το βράδυ της Δευτέρας, ως αντίδραση στην ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στα ουκρανικά σύνορα.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ο Ρώσος πρόεδρος περιορίστηκε να επαναλάβει, σύμφωνα με το Ελιζέ, «την ανάλυση που κάνει συχνά για το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις θα τεθούν σε δύσκολη θέση λόγω των ουκρανικών αρχών».

Σημειώνεται, σύμφωνα με το nouvelobs, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Γαλλία έχουν ήδη εκφράσει την ανησυχία τους τις τελευταίες ημέρες για την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στα ουκρανικά σύνορα.

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, από την πλευρά του, προειδοποίησε τη Ρωσία τη Δευτέρα για οποιαδήποτε περαιτέρω «επιθετική ενέργεια» στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Πρέπει να αποτρέψουμε μια στρατιωτική κλιμάκωση», είπε στο Βερολίνο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, καλώντας τη Ρωσία να «επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», με την κατάσταση στην περιοχή αυτή να είναι πολύ τεταμένη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εκτακτη ειδηση και παλι! Ο Βλαδιμηρος …..διασωληνωθηκε απο τα γελια!
    Κλεισε Βλαδιμηρε τη στροφιγγα επιτελους αλλα δεν το κανεις γιατι εισαι Ορθοδοξος και γουσταρεις να τους παιρνεις τους παραδες! Ολοκληρη Ευρωπη και κοινως αποδεικνυει την καταντια της με πρωτη την ενεργειακη…. αυταρκεια της!

  2. Ετσι εκαναν και με την Τσεχοσλοβακια,Πολωνια,.. και εμποδισαν τον Ηιtler να τις καταλαβει ΑΜΕΣΑ.
    Να θυμηθουμε και την ανυπαρκτη αντισταση των Γαλλων εναντιον των χιτλερικων!..
    Μακρη κατσε φρονιμα!…

  3. …βασικά είσαι μια τρίχα από τα φρύδια του Πουτίναρου…Χαίρομαι που στέκεται στο πλευρό της Ελλάδος, πάντος…

  4. Θα υπερασπιστεί αυτός την Ουκρανία ,την Ελλάδα,τις αποικίες του,τον κακό του τον καιρό….
    Τους ιθαγενείς του τους ρώτησε στην ΦΡΑΝΣ αν δέχονται να τρέχουν να σκοτώνονται για ξένες υποθέσεις???
    Σαν να θυμήθηκε τον Ναπολέοντα μου φαίνεται ….
    Του φέρνει και στο ύψος….

  5. Καλά ώσπου να ξυπνήσουν οι Γάλλοι θα έχουν τελειώσει οι Ρώσοι με το θέμα.

Comments are closed.