ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ – “ΦΩΤΙΑ” ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΙΟΥ! “ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!” – ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ηλιας1

Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Έλληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο: Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, το άκυρο και την αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.
Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω «γραμμή» και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα. Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΥΓ1: Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (Εάν, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη).
ΥΓ2: Ο Μητσοτάκης κλαιγόταν στον Χατζηνικολάου ότι φοβάται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα τον κλείσει φυλακή για τις υποκλοπές. Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές , αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικης Βουλής. Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε την συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

294 Σχόλια

  1. Πρώτον είναι ηλίθιος ο Κούλης αν νομίζει ότι θα πάρει ψήφους από όσους θα ψήφιζαν τον Ηλία. Δεύτερον είναι ηλίθιοι όσοι τυχόν πολύ λίγοι θα τον ψηφίσουν τελικά. Και τρίτον μόνον ο ΣΥΡΙΖΑΣ θα τσούξει ανελέητα τους εγκληματίες της Νουδούλας. Συντεταγμένα ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνει εξεταστική για τους εγκληματίες. Μετά βλέπουμε. Πρώτα πρέπει να πέσει η εγκληματική οργάνωση που ελέγχει τους δικαστικούς. Αλλιώς ο Ηλίας (και άλλοι) θα μείνουν άλλα 10 χρόνια φυλακή, θα τους βγάζουν για 1 μήνα και μετά θα τους ξανακαταδικάζουν με άλλα πλαστά και κατασκευασμένα περιστατικά.

  2. Όποιος εθνικιστής πατριώτης ψηφίσει τους ανθέλληνες, άθεους και εθνομηδενιστές συριζαιους είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

  3. Συνέλληνες μην ανησυχείτε. Με όποιον μιλάω που θα ψήφιζε Ηλία ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν ακούει ότι θα ψηφίσουμε σύριζα! Άλλος μου λέει ότι μας λέγανε φασίστες, άλλος ναζιστες αλλά το τερμάτισε χτες ο τσίπρας που είπε περίπου να τον ψηφίσουμε γιατι θέλει να μας βάλει στον ίσιο δρόμο! Δηλαδή εννοεί να θέλουμε σαν αυτόν προδοσία της Μακεδονίας, εκατομμύρια λαθρομετανάστες, να ψηφίζουμε όχι στο δημοψήφισμα και να το κάνει ναι και να κάνουμε κατάληψη για δημόσια παιδεία και να πηγαίνουμε μετά τα παιδιά μας στο ιδιωτικό όπως αυτός! Δεν θα γίνουμε ποτέ ανθέλληνες σαν τους συριζαίους, τους μιζαδόρους του κούλη και το πασόκ με τις βαλίτσες από το Κατάρ! Είμαστε με τον Ηλία και ο Ηλίας αποκλείει προδότες και όσους τον απέκλεισαν και ο σύριζα είναι και προδότης και έφερε νόμο να τον αποκλείσει βοηθώντας τους κουλοανδρουλάκηδες! Οπότε ψήφο σε εθνικιστικά κόμματα που θα αντισταθούν στις Πρέσπες του Αιγαίου που θα υπογράψουν κούλης, πινόκιο και Ανδρουλάκης. Μαυρίστε τους να μην ξαναμπούν οι συριζαίοι στο σάιτ του Στέφανου και να το παίζουν οπαδοί του Ηλία!!!!

  4. Οι ψηφοφόροι του Ηλία ψηφίζουμε ΕΝ, Α ενότητα αλήθεια, βουλιάζουμε τα πρωτα κόμματα , καταποντίζουμε τους προδότες και όπως είπε και ο Ηλίας ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ

  5. Προς ψηφοφόρους του Ηλία αποκλειστικα: προσέξτε τι θα ψηφίσετε.. Αν τυχόν ξαναβγεί η ΝΔ ή συγκυβερνησει με πασοκ, ο Ηλίας είναι τελειωμένος για τα επόμενα 10 χρόνια.. Και φυσικά, όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Τα πράγματα είναι σοβαρά.

  6. Σύριζα και ειδικό δικαστήριο. Πολάκη σε παρακαλώ πήδ@ τους

    Παρακολουθήσεις, εμβόλια, φωτιές, λίστες πέτσα, κουπόνια φτώχειας, ιδιωτικοποιησεις, λαθρομεταναστευση, turkaegean, δολοφονίες και παραβατικοτητα.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

  7. ΣΥΡΙΖΑ να ξεβρωμισει ο τόπος. Πολάκη σκιστους

  8. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν το νόημα του Κας. Σας λέει αντισυστημικο κόμμα και όχι αυτά τα 4 σημαδεμενα μικρά. Γιατί σας λέει ότι πρέπει να μπει οπωσδήποτε και 7ο κόμμα??? Γιατι μόνο έτσι μπλοκαρουμε τον σχηματισμό κυβέρνησης που θα δώσει το Αιγαίο και καθυστερούμε τις εξελίξεις για 2 μήνες, μέσα σε 2 μήνες θα συμβούν κοσμοιστορικα γεγονότα. Εδώ και μία εβδομάδα πίστευα ότι είχα βρει ποιο μικρο κόμμα θα τους μπλοκάρει. Σήμερα μίλησα με ανθρώπους των Ελλήνων και μου επιβεβαίωσαν τις σκέψεις μου. ΕΠΑΜ
    Ήλπιζα ότι θα βάζαμε 2 τέτοια κόμματα να γίνει ακόμα πιο δύσκολο για αυτούς, δυστυχώς πολλοί πάνε σύριζα…

  9. και ψηφιζουν ακροαριστερο συριζα
    ρε ουστ
    με απογητευσες λιακο

  10. Τα μουνόπαν@ οι νεοδημοκράτες έχουν πιάσει στασίδι εδώ μέσα και βρίζουν όσους λένε θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
    Λογικό χάνουν την κουτάλα και χάνονται.
    Ο Τσίπρας δήλωσε εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές.
    Ο Μητσοτάκης πάει ειδικό δικαστήριο και από εκεί στη φυλακή.
    Για αυτό οι νεοδημοκράτες μπαίνουν και βρίζουν.
    Θα φάτε καλά κομματόσκυλα του Κούλη.

    1. Ως ψηφοφόρος του Ηλία ζητάω Εξεταστική για Πρέσπες! Και να ζητήσετε συγνώμη που μας λέγατε φασίστες όσους είμασταν εναντίον της προδοσίας! Και εξεταστική που ανοίξατε τα σύνορα το 2015. Πατριώτης δεν θα σας ψηφίσει, οπότε τα τρολάκια του Σύριζα άδικα μας παρακαλάτε όπως και τα τρολάκια του Κούλη των εμβολίων. Μαυρίστε τους του να γλιτώσουμε το Αιγαίο γιατί δεν ξεχνάμε την προδοσία των Πρεσπών. Το έκαναν μια, θα το ξανακάνουν με τον Κούλη. Μαυρίστε τους.

  11. Και μόνο που όλα τα κανάλια όλοι οι κανακάρχες οι πετσωμένοι παπαγάλοι και οι ολιγάρχες είναι ξεκάθαρα υπέρ του ζαβού Κούλη για τη μάσα τους αυτό μου αρκεί για να καταλάβω τι πρέπει να ψηφίσω.
    Ο δρόμος είναι ένας σύριζα.
    Η μάσα των πετσωμένων που υποτιμούν την νοημοσύνη μου εδώ και τέσσερα χρόνια και τα ψέματα της ΝΔ τελειώνουν την Κυριακή.
    Άδωνι πάρε το καλάθι της νοικοκυράς και βάλτο στον κ@λο σου μετά την Κυριακή δεν θα είσαι υπουργός αλλά υπόδικος μαζί με όλη τη συμμορία σας.

  12. Τα τρολ της ΝΔ που σχολιάζουν εδώ μέσα τα γράφω στα @ρχίδια μου.
    Σας τσούζει που θα ψηφίσουμε σύριζα και βρίζετε.
    Το βράδυ των εκλογών ο Κούλης σας θα είναι σαν κλαμένο μουν@.
    Και αυτή τη στιγμή την περιμένω πως και πως.

  13. Ο Τσιπρας κοροιδευει τον Κασιδιαρη, οτι θα κυνηγησει το Μητσοτακη αμα βγει. Αυτο δεν προκειται να γινει, γιατι ο Κουλης εχει δεσει χειροποδαρα τον Ανδρουλακη με το predator, για γκομενικους και ισως και για οικονομικους λογους. Αρα ο Ανδρουλακης δε θα ψηφισει ποτε να διωχθει ποινικα ο Μητσοτακης. Εγω ξαναλεω και επιμενω, οτι οι ψηφοι του Κασιδιαρη συντεταγμενα, βαζουν μεχρι και 2 πατριωτικα κομματα στη Βουλη. Ετσι αλλαζει τελειως το παιχνιδι και οι ισορροπιες, και μαζι με τον τελοπον συγκροτουν ενα δεκα τοις εκατο που θα μπλοκαρει τα ανθελληνικα σχεδια των υπολοίπων…

  14. Δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ για να μην χαίρετε το ζαβό ο Κούλης και τα κατακάθια οι νεοδημοκράτες το βράδυ των εκλογών.
    Την Κυριακή το βράδυ στη ΝΔ θα έχουν κηδεία μαζί με τα φερέφωνα τους τα πετσωμένα.
    Θα ψηφίσω πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η συμμορία ΝΔ.

    1. Ξεβρακώθηκαν οι σφυριζαίοι και μιλάνε για εθνικισμό! Ξεκαρδίστηκα στα γέλια με τους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία και άνοιξαν τα σύνορα! Πάω για ύπνο γελώντας γιατί θα πάνε κάτω από το 20% και αυτοί και ο Μητσοτάκης,οπότε θα πρέπει να συνεργαστούν για να πουλήσουν το Αιγαίο! Όπως ο τσίπρας βοήθησε τον Μητσοτάκη ψηφίζοντας τις Πρέσπες, θα τον βοηθήσει και με το Αιγαίο. Μην βρει ούτε ψήφο το ανθελληνικό τόξο.

  15. Ο/Η ΕΑΤ ΕΣΑ ΚΑΙ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ λέει:

    Κομμουνια φιλελεδες και απροσκλητοι αλλοθρησκοι ιθαγενή και μη ειστε το ίδιο μαγαζί.
    Η Γυαρος και η Μακρονησος είναι εδώ, και αυτήν την φορά δεν θα υπάρξουν δηλώσεις μετανοίας ουτε θα δωθουν. χάρες

  16. Χαχαχα έχουν ξεσαλώσει τα κουμμουνια εδώ μεσα , υπομονή οταν θα σας στείλουμε στην γυαρο θα έχετε πολύ χρόνο να τα λετε μαζί με τους ομολόγους σας τους νεοφιλελεδες και τα αλλοδαπά ταξικά αδέλφια σας και ενίοτε επιβητορες σας την ώρα που θα κανετε τα βραχια χαλίκια.

  17. Τι δεν καταλαβαίνετε βρε γίδια. Ο μόνος τρόπος να πέσει η χούντα του ζαβου, είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΝΔ. Μπήκαν εδώ ντεμεκ ότι είναι του πατριωτικός χώρου να σας μπερδέψουν. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

    1. Τώρα οι συριζαίοι κάνουν τους πατριώτες, άμα βγουν ετοιμαστείτε να σας πουν πάλι φασίστες και να φέρουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Όταν το κάνανε το 2015 που η χώρα χρεοκόπησε, γύρευε τι θα κάνουν τώρα! Ο κούλης έκανε συμφωνία με πακιστάν, οι συριζαίοι θα τους πληρώνουν και τα εισιτήρια! Μη βρουν την ψήφο τους οι 301 που ψήφισαν μνημόνια, Πρέσπες και λοκντάουν όταν αυτοί πληρωνόντουσαν και ο λαός καταστράφηκε!

  18. Η μόνη αντι-ΝΔ ψήφος είναι ΣΥΡΙΖΑ!

    1. Η μόνη σωτηρία της πατρίδας είναι να σας στείλουμε όλους στην μακρονησο και στην γυαρο,ολους σας όμως.

    2. Και οι Αλβανοί Σύριζα θα ψηφίσουν…για να φέρουν κι αλλους. Αντίθετα οι γυφτοι ΝΔ διότι τους άρεσαν τα λοκνταουν.. Ληστευαν και σουλατσαριζαν ανενόχλητοι.

  19. Παύλος Ασλανίδης, έχασε το παιδί του στο Τέμπη :
    “Στις Σέρρες είμασταν 2.000 κόσμος έξω από το γραφείο του Καραμανλή και έδωσε εντολή ο Μητσοτάκης στην ΕΡΤ όπως μας είπαν οι δημοσιογράφοι να μην παίξει πλάνα!”
    Από το βόθρο του 107ου υπογείου περιμένεις κάτι αδερφέ μου;

  20. ΤΗΝ ΕΦΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ…ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 3% ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΤΕ !!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ !!

  21. Πρίν λίγο το τσιπρα είπε τόν Κασιδιάρη καί τούς ψηφοφόρους του φασίστες καί μειωμένης αντίληψης ανθρώπους.Ενω οι αριστεροί που στήνονται στους λάθρο είναι πανέξυπνοι.Οποιος Έλληνας βρωμισει τά χέρια του και ψηφίσει σύριζα καί αριστερά κόμματα νά έχει τά παντελόνια νά τό λέει μετά

    1. Για να απαλαγουμε απο τους δολοφόνους και δυνάστες Μητσοτακηδες ακόμα και με τον διάολο θα κανουμε συμμαχία.

  22. Η διορθωτική δήλωση της κυβέρνησης για την αισχρή δήλωση Μητσοτάκη περί “εργαλειοποίησης” είναι ότι αυτή αφορούσε τους μηχανοδηγούς και όχι τους συγγενείς των θυμάτων. Μια ελίτ κηφήνων χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα.

    1. Βασίλη γρασάρισμα τακτικά να κανεις στο πληκτρολόγιο σου γιατί θα το καψεις όπως το μάτι.

  23. «Αφήστε κύριε Πρετεντέρη τον κ. Σκέρτζο να κάνει το συνήγορο του κ. Μητσοτάκη!».

    Πρετεντέρης- ψελλίζει:
    «Οχι, εγώ απλώς λέω…»

    Τσίπρας:
    «Εγώ τον άκουσα με τα αυτιά μου και πραγματικά εξεπλάγην και λέω δεν είναι δυνατόν!
    Ενάμιση μήνα μετά να λες στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους ότι εργαλειοποιούν;
    Tι εργαλειοποιούν;
    Επειδή έχεις εκλογές μεθαύριο;»

    1. Ρε βασιλακη η τσαπανιδου στα λεει και τα γράφεις αυτα; η ο Αντωναρος;

  24. Φυσικά και αναφερόταν στους συγγενείς και τα θύματα και δεν παραποιήθηκε τίποτα. Μιλάμε για το μεγαλύτερο κάθαρμα της μεταπολίτευσης που άφησε χιλιάδες κόσμου να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, ουρλιάζοντας ότι δεν υπάρχουν μελέτες την ώρα που μοίραζε εκατομμύρια σε ΜΜΕ και δισεκατομμύρια με απευθείας αναθέσεις. Όχι μόνο αδιαφορεί, μισεί κιόλας τους συγγενείς των θυμάτων που του χαλούν την προεκλογική καμπάνια. Μισεί οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στο να συνεχίσουν να του ανήκουν οι θεσμοί, η χώρα, οι ζωές μας.

  25. Ο αχρείος Μητσοτάκης δήλωσε ότι “λυπάται” για τη μήνυση των συγγενών των θυμάτων και δεν δίστασε να πει ότι το θέμα “εργαλειοποιείται” από “τέτοιου είδους συμπεριφορές”. Εργαλειοποιούν δηλαδή οι γονείς τον θάνατο των παιδιών τους. Είναι για φτύσιμο, όχι αστεία.
    Φανταστείτε πόσο περισσότερο θα μισεί το κάθαρμα Μητσοτάκης τους συγγενείς των θυμάτων τώρα που τον ανάγκασαν να δείξει σε όλους πόσο κάθαρμα είναι.
    Η μοναδική χώρα στον πλανήτη που όταν απολογείται η κυβέρνηση για τις απαντήσεις της, βγαίνουν δημοσιογράφοι να καταγγείλουν διαστρέβλωση των ερωτήσεών τους.

  26. Τα υποτακτικα τρολακια Κουμουνδουρου και Ρηγίλλης να παψουν να μας εμπαίζουν.
    Είμαστε Εθνικιστες εδώ μεσα οχι τιποτα τσιφτεντελαδες ουτε τιποτα λουγκρες θολοκουλτουριαρες.
    Κόψτε της πλακιτσες γιατί εμεις αστεία δεν σηκώνουμε.
    Για εμάς δεν υπάρχει καμια διαφορα ανάμεσα στους κομμουνιστες τους σοσια ληστές και τους δήθεν δεξιούς νεοφιλελεδες.
    Και αν δεν έχετε αντιληφθεί ακομα με τι οπτικο πρίσμα σας βλεπουμε όλους εσάς κακό του κεφαλιού σας.
    Να είστε σίγουροι ότι η ιστορία γίνεται παρόν και μέλλον, μονο που την επόμενη φορά δεν θα γίνουν παραλήψεις και σφάλματα όπως παλιά !

  27. Ας αφήσουμε τις πλάκες και ας το δούμε σοβαρά. Ο μόνος τρόπος για να φύγει το βρωμόσκυλο από την καρέκλα είναι να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ είτε μας αρέσει είτε όχι. Εδώ δεν πρέπει να ψηφίσουμε κατά συνείδηση όπως λέει ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ αλλά για το συμφέρον μας. Και αυτό είναι να φύγει ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ του Μαξίμου και να πάει στην ΜΠΟΥΖΟΥ παρέα με τον ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    1. Τι λες ρε φαροφυλακα της γαυδου; εχεις χαζεψει τελείως ε;

      1. Γεια σου σύντροφε Μιχάλη. Καιρό έχω να σε δω εδώ. Για πες μου όμως. Τι είσαι ε; Θα μου πεις; Ε; Είσαι πουτανίτσα ε; Τι είσαι;

    2. Βασίλη Λιμενικέ δεν θα πάρουμε.
      Να φύγει ο ένας κοπρίτης – προδότης και να έρθει ο άλλος κοπρίτης – προδότης.
      Στη μπουζού πρέπει να πάτε ΟΛΟΙ σας, να μη πω κρεμάλες.
      Έναν Κασιδιάρη θέλετε για να γίνει αυτό.

  28. Αποχή, λευκό και ψήφος σε μικρά και ανύπαρκτα κόμματα είναι χαμένη ψήφος που βολεύει αφάνταστα το Μητσοτάκη.
    Οι νεοδημοκράτες με σημαία το ρουσφέτι θα πάνε να ψηφίσουν κανονικά ΝΔ αν οι υπόλοιποι κάψουμε την ψήφο μας πολύ πιθανόν την Κυριακή το βράδυ να πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης και οι νεοδημοκράτες.
    Σε μια τέτοια περιστατικά η μήνυση του Χίου θα πάει στο αρχείο λόγω έλλειψης “στοιχείων” και ο Ντογιάκος προφανώς στη θέση του θα αρχειοθέτηση υποκλοπές, Τέμπη και όλο το πλιάτσικο της συμμορίας ΝΔ.
    Αν θέλετε να γίνετε οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Μητσοτάκη δικό σας θέμα.
    Εγώ όπως έχω ξαναπεί θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

  29. ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να ψηφίσουμε; Ρητορικό το ερώτημα

  30. Ο Κας έστειλε μήνυμα ψήφος κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη.
    Πόσο ποιο ξεκάθαρα να το πει;
    Εννοείται ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Εισαι Εθνικιστης και θα ψηφίσεις συριζα; δηλαδη ήταν ποτε δυνατόν ένας βασιλικός να στηριζε την χουντα;

  31. Σκεφτείτε ήρεμα μάγκες. Αυτό που θέλουμε είναι όσο το λιγότερο ψήφους σε ΝΔ πασοκ και σύριζα για να μην σχηματίσουν οι προδότες πάλι κυβέρνηση. Εάν υπάρξουν δεύτερες ίσως όπως διαβάζουμε μπορέσει να κατέβει ο Ηλίας. Άρα δεν πρέπει να στηρίξουμε με τίποτα ΝΔ σύριζα και πασοκ. Η ιδανική περίπτωση είναι ψήφο στην Ελληνικη Λύση και εξηγώ. Δυνατό με μεγάλα ποσοστά ένα πατριωτικό κόμμα θα τους αναγκασει να αλλάξουν την ατζέντα και οι υπόλοιποι τρεις αλήτες, και αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο κόμμα που αντιπροσωπεύει και μιλάει για Ελλάδα και ορθοδοξία κόντρα στο σύστημα είναι η Ελληνικη Λύση. Ειδικά τώρα που έδιωξε Μυλωνακηδες κτλ που ήταν επιρρεπείς να στηρίξουν ΝΔ μετά τις εκλογές. Ελληνική Λύση μαζικά, αυτό συμφέρει. Δεν μας συμφέρει να σχηματιστεί κυβέρνηση την Κυριακή, αν ψηφίσουμε σύριζα και βγει πρώτο συνεργάζεται με το πασοκ και παπαλα.

  32. θα ψηφισουν Βελοπουλο για να νικησουν λεει το κατεστημενο…ο Βελοπουλος δεν ηταν στο ΛΑΟΣ..; ναι εκει που ηταν και καποιοι αλλοι που τωρα ειναι κυβερνητικα στελεχη…ναι αυτοι που δεν θα πηγαιναν σε καμμια περιπτωση με τη ΝΔ και τον Κουλη σε παλιοτερες δηλωσεις τους…θα ψηφισουν Βελοπουλο λεει γιατι ειναι πατριωτης και δεν λεει ψεμματα οπως ο Αλεξης..γιατι ως γνωστον ειναι λογικο καποιος να λεει οτι εχει επιστολες και mms απο τον Ιησου …δεν ειναι καθολου ψεμμα αυτο εννοειται…Καταλαβετε το επιτελους οτι κανεις δεν εχει διαθεση να ψηφισει κομματα που εφεραν τα μνημονια…ο μονος τροπος ομως για να φυγει αυτο το βδελυγμα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ..ψηφιζοντας μικρα κομματα ο Κουλης εχει ανετα τη νικη αν οχι με αυτοδυναμια με ενα μεγαλο ποσοστο θα παει σε συγκυβερνηση με τον πρασινο ηλιο…δηλαδη ξανα Κουλης και ΠΑΣΟΚ για μια τετραετια..Θελει πολυ μυαλο;;οσο για καποιους που λενε οτι ο συριζα εφερε λαθρο..ποιος ανοιξε τα συνορα πριν κατι δεκαετιες πρωτος;οσοι ζουν βορεια Ελλαδα οταν βγηκε η ΝΔ ειδατε να σταματαει η ροη ;;απεναντιας στην Εγνατια προς Θεσσαλονικη εβλεπες μπουλουκια να κατεβαινουν καθημερινα.Μη μασατε λοιπον απο τα τρολς …σκεφτειτε με τακτικη..αν οχι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

  33. Ψήφο ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη είπε ο Ηλίας.
    Πόσο ποιο ξεκάθαρα να το πει;
    Ψήφος σε ανύπαρκτα κόμματα λευκό και αποχή είναι χαμένη ψήφος που βολεύει το Μητσοτάκη.
    Ο Ηλίας έδωσε γραμμή για όσους έχουν έστω λίγο μυαλό να καταλάβουν.
    Μην σας θολώνουν το μυαλό οι βαλτοί νεοδημοκράτες που σχολιάζουν εδώ.
    Την επόμενη των εκλογών με μια άλλη κυβέρνηση ο Μητσοτάκης πάει ειδικό δικαστήριο και στη συνέχεια φυλακή.
    Και για αυτό μόνο ένας τρόπος υπάρχει.
    Να είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Ξεκαθαρα εισαι μεγάλο βλημα , να σε χαίρονται εκεί στον συριζα κομμουνι.
      Και μια και και μιλας για νδ , να τον χαίρεστε τον φιλελε Αντωναρο ρόμπες ξεκουμποτες.

  34. ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ ΞΑΦΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΟΝΟ

    1. Μυθομανια=το εθνικο σπορ!!!!
      Κουρασες , γραφεις παντου την ιδια μπαρουφα

      1. ΨΟΦΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ

  35. Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι απέχει από τις ψηφοφορίες και θα συμμετείχε μόνο στην ψηφοφορία για τον αποκλεισμό κομμάτων. Τελικά δεν συμμετείχε ούτε σε αυτή, επειδή ήθελε ο αποκλεισμός κομμάτων να περιοριστεί μόνο σε θέματα ιδεολογίας και όχι γενικά.
    Το μόνο κόμμα που από την πρώτη στιγμή, χωρίς μισόλογα, αλλά από θέση αρχής, ήταν εναντίον του αποκλεισμού κομμάτων και για οποιαδήποτε αιτία ήταν το ΕΠΑΜ και η Συμμαχία Ανατροπής. Αν φοβάται κάτι το σύστημα, μετά και από όσα συνέβησαν στην 4ετια που πέρασε, είναι η Συμμαχία Ανατροπής.

  36. Ρε λακαμάδες ο άνθρωπος είναι φυλακή και ξέρει καλύτερα από τον καθένα και μίλησε ξεκάθαρα. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού τρολάκια που μπαίνουν για να στηρίξουν τα αστήρικτα.

  37. Τα τρολ του Μαξίμου έπιασαν δουλειά.
    Για να στείλουμε φυλακή τον Κούλη και την παρέα του ένας τρόπος υπάρχει.
    Ο νοών νοείτω.

  38. Δεν με πείθει κανείς άρα ΑΠΟΧΗ, μέχρι να ξεπροβάλει ο Τέλειος, Αχραντος και Αμωμος. Αφήστεμαι να ονειρεύομαι.

    1. Ούτε εμείς είμαστε τέλειοι ούτε υπάρχουν τέλειοι.
      Και όσο εμείς θα περιμένουμε τους τέλειους και θα κάνουμε αποχή αυτό βολεύει το Μητσοτάκη να είναι ξανά πρώτος.
      Αυτό θέλει ο Μητσοτάκης να ψηφίζουν οι δικοί του και οι άλλοι να κάνουν αποχή.
      Το 2019 ο Μητσοτάκης πήρε 39% όσων ψήφισαν με 45% αποχή.
      Και τι κέρδισαν με την αποχή;
      Να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και να μας λεηλατήσει τέσσερα χρόνια.
      Πάλι τα ίδια να κάνουμε για να βολέψουμε πάλι το Μητσοτάκη;

  39. Ο/Η Ολα τα κοινοβουλευτικα γουρούνια έχουν την ίδια μουρη λέει:

    Τα ωρομισθια υπαλληλακια του πινοκιο και του κου λη παρακαλούνται να τα μαζέψουν και να φύγουν από εδώ.
    Τα γέλια επιχειρήματα τους δεν πείθουν ουτε παιδάκια 5 ετών.
    Αντε να πάτε στο καλό και αέρα στα πανια σας.

    1. Σύντομα θα βγουν από την υπόγα της Συγγρού, έξω στον δρόμο για πιάτσα.

  40. Έχουν μπει τα πληρωμένα τρολ της ΝΔουλας να κατευθύνουν τάχα πατριώτες κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο

    1. δηλαδη εσυ που θα ψηφισεις συριζα εισαι πατριωτης; αντε γαμησου ρε μαλακα….

  41. “Τσίπρας: Στόχος μας είναι τους απλούς ψηφοφόρους -όχι τους εγκληματίες- της Χρυσής Αυγής, να τους πάρουμε”. Δήλωση Τσίπρα πριν λίγο. Ακόμη βλέπει εγκληματίες αυτός. Τα αρχιδια μας θα πάρει και ο ένας και ο άλλος…

  42. ΔΕΝ τολμώ να προτείνω κάποιο κόμμα ή κόμματα, εναλλακτικά.
    Λάθος του Κασι, να προτρέπει έμμεσα για Τζίφρα.
    Λάβετε υπόψη ότι τα μικρά κόμματα (ας τα πούμε αγνά) που δεν θα μπουν στη Βουλή, θα ενισχύσουν περισσότερο τα 2 μεγάλα.
    Για να αποδυναμωθουν τα 2 μεγάλα, πρέπει να ζυγίζεις/υπολογίσεις οτι το κόμμα που θα ψηφίσεις θα μπει στη Βουλή.

    1. Συγνώμη αλλά ο Ηλίας ουτε προετρψε έμμεσα η άμεσα ουτε δήλωσε να ψηφίσουν συριζα εντάξει κουμμουνι της κουμουνδουρου;
      Καλορίζικο το δίδυμο Τζουμακα και Αντωναρου ξεφτιλες.

      1. Ρε τρ0μπα, δεν έχω σχέση με αριστερά, αλλά κατι βόδια σαν και σενα θα βγαλουν το Ζαβό και τον Τζίφρα.

      2. Ακόμα δεν έχει επεξεργαστεί ο εγκέφαλος σου, τι έγραψα!!!
        Και χωρίς να καταλάβεις τι έγραψα, με θεωρησες για ζαιο!
        Ανώριμα μυαλιουδακια, δεν ξέρετε τι διαβάζετε!…

    2. Κανένα Τσιπροζάεφ δεν προτρέπει ο Ηλίας. Εσείς ελπίζετε να πάρετε ψήφους από πατριώτες αλλά δεν ψηφίζουμε προδότες. Ο Ηλίας ξέρει ότι προδότες δεν ψηφίζουμε και αναφέρθηκε στον Μητσοτάκη που τώρα κάνει τον δεξιό και στα κόμματα που ευνοεί το σύστημα. Εννοείται ότι ο τσιπροζάεφ είναι προδότης για εμάς που μας λέει και φασίστες και έπνιξε στα χημικά μικρά παιδιά στο Σύνταγμα τη συγκέντρωση κατά της προδοσίας των Πρεσπών. Μαύρο και σε κούλη και σε τσίπρα γιατί δεν θέλουμε να ξανανοίξει τα σύνορα και να φέρει εκατομμύρια λαθρομετανάστες όπως το 2015 που είμασταν υπό χρεοκοπία και αυτός είχε ανοίξει τα σύνορα!.

    3. Ο/Η Ρε ψεύτες ποτε δήλωσε ο Ηλίας να ψηφισουμε στιριζα; λέει:

      Savvas? Kafeeeee! Ωξω ρε να πάτε στα ταξικά σας αδέλφια απ το Αφγανιστάν να ζητήσετε την ψήφο τους.
      Κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο ο Ηλίας και θα κατέβει σε εκλογες και στην βουλή θα μπει και θα αας…… ολους εκει μεσα κοινοβουλευτικοι καμπινεδες.

      1. Άλλο ένα β0δι, που δεν καταλαβαίνει τι έγραψα. Και αφου με βαφτισατε και κουμουνι, κατι τετοια ζα κατέστρεψαν την οργάνωση.

        1. Κουμμουνι ασε της κλαψες και της κουτοπονηριες , ξέρουμε καλά που το πήγαινες.
          Τραβα στην κουμουνδουρου τωρα να πληρωθεις αχρηστε.

  43. Κούλη ηλίθιε, νόμιζες ότι θα πάρεις έστω και μία ψήφο του Κασιδιάρη, με την πουστιά που έκανες; Απλώς επειδή δε μπορώ να ξαναγυρίσω στο 15 και να βλέπω τα πούλμαν να φορτώνουν λαθρομετανάστες από τον Έβρο και να τους αμολανε στην Ομόνοια, θα ψηφίσω πατριωτικό κόμμα για αρχή, θα δούμε ποιο κόμμα θα πάρει αξιόλογο ποσοστό, και στις δεύτερες θα το βάλουμε με τα τσαρούχια στη Βουλή…

  44. Ρε πάτε καλά; ΕΛΛΗΝΑΣ και να ρίξει ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ;γιατί να ξεπουλήσει και τα υπόλοιπα ;από τη σκύλα στη Χάρυβδη θα το πάμε;αφήστε τους να πάρουν 15% θα τους φάνε οι δικοί τους.

  45. Πήραν φωτιά τα παπαγαλάκια του Κούλη υποκρίνεται τους πατριώτες και βρίζουν όσους λένε πως θα ψηφίσουν συριζα μετά τις δηλώσεις Κασιδιάρη.
    Σου λένε αυτοί δεν ψηφίζουν που δεν ψηφίζουν ΝΔ να τους επηρεάσουμε να πάνε σε μικρά κόμματα να κάψουν την ψήφο τους και να έχει ελπίδες η ΝΔ να είναι ξανά πρώτο κόμμα.
    Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε ψηφοφόροι της Νέας παιΔεραστίας.
    Οι μάσκες σας έπεσαν.
    Εννοείται ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό.

    1. τι λε ρε γελοιε που θα ψηφισουμε ενα κομμα που βαζει τους μουσουλμανους πανω απο τους ελληνες και που πουλησε τη μακεδονια και εκανε το χειροτερο ολων…ψηφισε ο ελληνικος λαος οχι σε δημοψηφισμα ρητη εντολη και το εκανε ναι…σιγα μην ψηφισουμε αυτους τους μαλακες κ προδοτες οι ελληνες πατριωτες κ εθνικιστες…συριζεε ξυπνοπουλι βλακα

  46. Αμέσως μετά της δηλώσεις του Ηλία και με τους ψηφοφόρους του πλέον να σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ πλάκωσαν τα τρολ της Νουδούλας παριστάνουν τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη και κράζουν κόσμο.
    Θα φάτε καλά μουνόπαν@.

    1. Ο/Η Έλα έλα ζαιε τα κουβαδακια σου και σε άλλη παραλία. λέει:

      Εσυ ρε λεβεντη τι παριστανεις του λόγου σου; δεν φτάσανε οι ελληνοποιησεις τόσον Πακιστανών που εκανε ο αρχηγός σας ο τσιπρεσκου και το ριξατε στο ψάρεμα σε θολά νερα;

  47. Αααα όλα και όλα, ποιος συριζα ρε ζαγαρια; αυτοι δεν είναι μόνο ροζ , ένα μπάσταρδο μόρφωμα νδ και πασοκ είναι.
    Δεν είδατε ποιους κατεβάζουν υποψηφιους; τον Αντωναρο και τον Τζουμακα!
    Αν είναι δυνατόν, αφού με την πρώτη ευκαιρία οι ζαιοι ευχαρίστως θα έκαναν συγκυβέρνηση με τον κουλη.
    Ξεχάσαμε φαίνεται την συγκυβέρνηση Σαμαρα Βενιζέλου εεε;

  48. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΖΟΝ ΚΑΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΟΥ!!!!
    το τι κ@υλα εχουν οι σφυριζοκλανεs-ελαφρο δεξιουλεs και λοιπεs τρυπιεs κυλοτεs ψευτομπατριωταισ του Κ@ΛΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!
    Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ-magica de spell ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Α Π Ο Χ Η,το γερικο ελεεινο σαποιο βρωμοαιδοιοπανο το πρωην πρασινομ@υνο,το τρομπονι του αντρε…
    ΔΕΙΤΕ κι αυτο!ο προεδροs του ΤΟΛΜΑ κ.κ. ΚΟΛΥΒΑΣ(πρωην υποψηφιοs ευρωβουλευτηs με το ΛΑΟΣ)θετει υποψηφιοτητα σε Α’Αθηνων-σε Α’Θεσ/νικηs-και στην Καβαλα!
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΛΑΝΩΔΙΟΥ ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΝΟΠΩΛΗ Π@ΥΣΤΗ 920 ΜΗΝΩΝ!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΔΕΙΜΩΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!!!

  49. Εγώ ουτε χ.α. ψηφιζα ουτε τον κασιδιαρη γιατί δεν πιστεύω στον κοινοβουλευτισμο και αυτές της σαχλαμαρες.
    Αλλά αν σωστά τον έχουν μέσα και του στερούν το δικαίωμα να κατέβει ως υποψήφιος οι άλλοι οι δήθεν δημοκράτες, και οι σοσια ληστές μη χεσω! έπρεπε να ήταν κλεισμένοι σε κανένα Νταχάου η σε κάποιο γκουλαγκ στην Σιβηρία να σπάνε πέτρες από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα εγκληματα που εχουν κανει πριν το 1967 και μετά το 1973.
    Προσκοπακι είναι ο Κασιδιαρης μπροστά στους υπόλοιπους.

  50. Τι σύριζα ρε μ@λακες μπετοβλακες. Πρεσπες, μνημόνια, ισλαμολαγνοι, έβριζαν τον Κωνσταντίνο Κατσιφα, λένε για δολοφονίες και κρεμαλες εθνικιστών και άλλα και άλλα. Είπαμε, σύριζα ΝΔ πασοκ είναι το ίδιο πράγμα, τρία κόμματα μια πολιτική. Και όποιος πιστεύει πως ο σύριζα θα φτιάξει λέει κυβέρνηση ειδικού σκοπού για να δικάσει τον άντρα της Μαρεβας, είτε είναι εκ γενετής μ@λακας είτε έχει κλονισμενη ψυχική υγεία. Πιστεύετε ακόμη τον τσιπρα δηλαδή τι λέει!!! Δηλαδή την ηλιθιότητα και την μ@λακια δεν μπορείτε να την αποχωριστείτε με τίποτα, έτσι? Ελληνική λύση, Κ21, Νίκη ή οτιδήποτε άλλο πατριωτικό κόμμα. Αλλιώς είσαστε μ@λακες και καραγκιόζηδες, είσαστε τα π@υτανακια του προδότη Τσιπρα.

      1. Συριζοτρόλ, ο άνθρωπος λέει να μην ψηφίσουμε και νδούλα γιατί είστε το ίδιο προδότες! Και τον έβγαλες τρολ γιατί θύμησε τι προδότες είστε! Γιατί Πρέσπες, μνημόνια, υποχρεωτικά λοκντάουν, μίζες από φαρμακευτικές για εμβόλια, σε όλα παρέα είστε με τη Νέα Εμβολιοκρατία και το υπόλοιπο ανθελληνικό τόξο. Πρεσπολάγνε συριζαίε, μαύρο σε κούλη αλλά και σε εσάς! Και ψήφο στα πατριωτικά κόμματα για να μην φέρετε όλο το Πακιστάν εδώ!

        1. Σύριζα θα ψηφίσω πρώτη φορά τώρα.
          Ρε αδερφέ είσαι πολύ αγαθός.
          Όλοι αυτοί σου λένε ΝΔ δεν ψηφίζουν με τίποτα ας τους επηρεάσουμε όσο μπορούμε να τους στείλουμε σε ανύπαρκτα κόμματα που δεν κάνουν ζημιά στο Μητσοτάκη.
          Λίγο μυαλό να έχεις το καταλαβαίνεις…

          1. Παραπλανημένοι δημοκράτες που σκοπεύετε να ψηφίσετε τον Κασιδιάρη, ελάτε και μου , όλοι ενωμένοι να ρίξουμε τον Μητσοτάκη ..Ελατε γιατί έχουμε δουλειές να κάνουμε μετά και σας υποσχομαι αυτή τη φορά να μη σας στείλω τα ματ όταν θα διαδηλώνετε για το Αιγαίο.Ελατε μαζί μας προοδευτικοί δημοκράτες πολίτες

  51. Μόλις είδαν ότι πολλοί στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ ειδικά μετά απο τα λόγια του Ηλία μπήκαν όλα τα φίλελεναζιδια τρόλς του Μαξίμου και κάνουν επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμους στους υπόλοιπους και παρακινούν για αποχές για άκυρα και για τυχάρπαστο κόμματα..αυτό τα λέει όλα…πονάει η φράση ειδικό δικαστήριο…όλα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται..

    1. Κανένας από τους 800.000 ψηφοφόρους των Ελλήνων δεν στρέφεται στον Σύριζα που έβριζε τον εθνομάρτυρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ και πούλησε την Μακεδονία. Οι 800.000 ψηφοφόροι του Ηλία λέμε μαύρο σε κουλοτσιπροανδρουλάκηδες και να πάτε στους γκέι για ψήφο επειδή το πρόγραμμσ σας λέει γάμοι γκέι! Μαυρίστε το ανθελληνικό τόξο που σας έλεγαν και φασίστες το προδοταριό που θέλει τα Σκόπια στην Εόκ! Όποιος βλάκας ψηφίσει σύριζα, να ξέρει ότι θα συνεργαστεί με τη νδούλα των εμβολίων γιατί και οι 2 τα άρπαξαν από τα εμβόλια και σας κλείσανε σπίτια σας! Τώρα θα τα αρπάξουν από τους Τούρκους να πουλήσουν το Αιγαίο!

  52. βλεπω σχολια και συμπαιρενω πως οι εθνικιστες πασχουν νοητικης στερησης

    1. αμα πήγαινες σχολείο δεν θα έκανες τέτοια ορθογραφικά

  53. AΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ….. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ , ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Α Π Ο Χ Η ΛΕΥΚΟ Η ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΑΓΚΩΤΟ !!!

    1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΑΠΟΧΗ ΛΕΥΚΟ Ή ΑΚΥΡΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΤΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ..ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ ΣΥΜΜΑΧΟΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ.

  54. Λύση δίδεται μόνο με ειδικό δικαστήριο Κούλας. Και ο νωών νοείτω…

  55. Και εγώ για Λιάκο ήμουν…..άλλα παιδιά νομιζω το ΕΝ.Α ,μπορεί να μας καλύψει……και αυτό γιατί ειναι άνθρωποι.που ήταν στο καναβάτσο την περίοδο των εμβολίων….σε.αναστολες κλπ…..αλλά είναι μέσα και το δίκτυο ελληνισμού . Μάλιστα το ΕΝ.Α …ενότητα αλήθεια ….προτείνει να ενωθούν όλα τα κόμματα τα πατριωτικά …..που νομίζω στο τέλος αυτό θα συμβεί ….γιατί όταν είσαι μόνος σε τρώει ο λύκος

  56. Όχι ακυρο, λευκό, αποχή, εάν, πλεύση, νικη. Εγώ έχω καταλάβει, ότι δε συμφέρουν οι 2ες κάλπες, γιατί η νδ θα βγει αυτοδυναμη με τις bonus έδρες. Επομένως κυβέρνηση συριζα πασοκ μερα25 για να πάνε μητσοτάκη ειδικό δικαστήριο. Ο Ηλίας θα βγει ευρωβουλευτής.

  57. Να πάτε όλοι να ψηφίσετε…τα τρολ της ΝΔ μπαίνουν και γράφουν αποχή για να εξυπηρετηθεί καλύτερα το πράγμα…η αποχή είναι καταδίκη ασχέτως αν το ρίξεις ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ κλπ…όλοι στην κάλπη!!

  58. πολλοι ‘πατριωτες’ σκεφτονται να ψηφισουν συριζα για να ριξουν τον ζαβο,,,,αυτοι οι ανθρωποι βγαινουν και το διατυμπανιζουν και το λενε με στομφο ενω αν καποιος ειναι αληθινος πατριωτης δεν μπορει να βγαινει και να υποστηριζει με τοσο ενταση τους προδοτες της Μακεδονιας, τους υπστηρικτες των open the boarders που γεμισαν την χωρα μας λαθρομεταναστες, τους υπερμαχους της υποχρεωτικοτητας (εβαλαν στο επικρατειας τον γνωστο γεροτζαφια) οπως και οι νουδουλες, την μη υποστηριξη της εκμεταλλευσης του ορυκτου μας πλουτου και φυσικα τον χαρακτηρισμο νεοναζιστες και ακραιους που μας αποδιδουν μαζι με το υπολοιπο ‘δημοκρατικο τοξο’ ολους εμας που ψηφιζουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ….Πολυ σωστα απερειψε ο Ηλιας Κασιδιαρης τα συγκεκριμενα κομματιδια απο την στηριξη μας για ξεχωριστους λογους το καθενα που μπορω να αναλυσω αν ερωτηθω,,,ολο το συστημα της υφισταμενης βουλης ηταν με εμεσο η αμεσο τροπο απεναντι απο την καθοδο κασιδιαρη στις εκλογες οποτε αυτονοητα ημαστε και απεναντι απο ολα τα κομματα που βρισκονται στη βουλη….και επειδη ειναι αυτονοητο γιαυτο ισως δεν τα ανεφερε…ομως…απο την στιγμη που κοπηκε το κομμα εχουν βγει πολλοι και λενε οτι ο μονος τροπος για να πεσει η κουλα ειναι να ψηφισουμε τσιπρα…οτι δηλαδη ειναι το τελειως αντιθετο στην ιδεολογια μας και μην ξεχναμε ποσο αγωνα δωσαμε και μαχες εμεις οι πατριωτες με τους μπατσους του τσιπρα και τους αριστεροφασιστες που μας αποκαλουσαν ειρωνικα μακεδονομαχους (τιμη για εμας) στην προδοσια της Μακεδονιας για να τον ριγουμε απο την εξουσια (εμεις τοτε ψηφισαμε χρυση αυγη οι περισσοτεροι τοτε δυστηχως την κουλα)….αφηνεται δηλαδη ενα υποοουμενο απο καποιους -δεν ξερω τι αντιπροσοπευουν- να ψηφισουμε εναντια στις αρχες μας…εγω λοιπον απευθυνομαι στην ηγεσια του κομματος μας και τους λεω: την πρωτη κυριακη το υπογραφω κυβερνηση δεν θα υπαρξει και ισως η μονη μικρη πιθανοτητα ειναι να κανει κυβερνηση ο τσιπρας με ανδρουλακη και μπαρουφα, οποτε θα πρεπει να ειναι χαμηλα και τα ποσοστα του τσιπρα για να παμε σε δευτερες εκλογες αφου ειπαμε οτι στις δευτερες θα ημαστε παρων…οποτε εφοσον δημιουργηται αυτη η παραφιλολογιια για το τι να στηριξουμε στις εκλογες γιατι δεν παιρνεις μια ξεκαθαρη θεση και απο τους εθνομηδενιστες-εθνοπροδοτες του συριζα,,,,αν διανοηθουμε ειδικα εδω στην Μακεδονια πως υπαρχουν πραγματικοι ψηφοφοροι μας που θα στηριξουν τσιπρα σε αυτη τη καλπη και οχι μικροτερα κομματα που ειναι και η μονη οδος αυτη τη στιγμη τοτε σου το λεω ανοιχτα Ηλια οι περισσοτερο Μακεδονες δεν θα εχουμε θεση σε ενα κομμα που πουλαει τα ιδανικα του και συμπορευεται με τον εξισου αθλιο, προδοτη και επικινδυνο οπως ειναι το ζαβο…για εμας τους Μακεδονες η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των πρεσπων ειναι κοκκινη γραμμη και αν καταλαβουμε πως αυτο παραβιαζεται κανεις μας δεν προκειται να υποστηριξει ξανα κομμα που δεν αντιτιθεται σε αυτο….ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ….

    1. Γράφεις γράφεις γράφεις ρε αδερφέ αλλά να σε επανεφέρω λίγο στην πραγματικότητα ; Ο πατριωτικός χώρος είναι μεγάλος όταν συνεννωθεί και συνεννοηθεί. Εδώ μιλάμε για πολυδιάσπαση και ο χρόνος πιέζει για να πετάξουμε εκτός Μαξίμου τον αληταρά τον Κούλη. ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ !

      1. Γη και ύδωρ, πες τα χρυσοστομε. Κάποιοι νομίζουν ότι ο πατριωτικος χώρος είναι 5 και 10% ενωμένοι είμαστε πάνω από 20+%. Χρόνια τώρα δεν είναι τωρινό αυτό το ποσοστό. Αρκεί να μιλήσει κανείς με απλούς και γνήσιους ανθρώπους και θα το καταλάβει. Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν και είναι αστείες οι διαφορές μας.

      2. Γράφει γράφει και πολύ σωστά τα λέει και απευθύνεται σε πραγματικούς πατριωτες ψηφοφόρους που έχουν ως ιδεολογία τους το έθνος κράτος και όχι σε σένα που είσαι καιροσκόπος.. Λοιπόν οι ΕΛΛΗΝΕΣ αποφασίζουν η θα είναι ένα εθνικό πατριωτικό κόμμα που θα εναντίωνεται σε ολο το συστημα η θα συνεργαστεί με ένα μέρος του σύστηματος για ίδιον όφελος και όχι της πατρίδας οπότε παύει να απευθύνεται σε καθαρούς πατριωτες και έτσι δε μας αφορά να ασχοληθούμε με αυτό…

    2. Σωστά τα λες απ’την πλευρά σου, κάποιοι όμως έχουμε οργή, θα βγει στην κάλπη, και περιμένω να δω οι Μακεδόνες αν θα βάψουν τον χάρτη πάλι μπλε. Γιατί κάθε φορά το ίδιο σκηνικό.

      1. γιατι στο βρωμονησι σου τι ψηφισατε ρε μαλακα…πρωτο κομμα δεν ηταν η κουλα; στην νοτια ελλαδα και παντου ολοι το ζαβο δεν ψηφισαν ;–εσυ εχεις κομπλεξ με την Μακεδονια γιατι η Μακεδονια εριξε τον προδοτη αρχηγο σου απο την εξουσια….θα σε κυνηγαει μια ζωη η προδοσια που εκανε ο μπουτιας γιαυτο δεν προκειται ποτε ξανα να δειτε εξουσια….

        1. Τι βρίζεις, εσύ έχεις κόμπλεξ με τον ίδιο σου τον εαυτό όταν λες για να πεις κάτι βρωμονησι το κατά πολλούς ομορφότερο νησί της Ελλάδας. Απ’το 89 ήταν δοσμένη η ονομασία το ξέρεις; Απλά δεν θα έβγαζε τα κάστανα απ’τη φωτιά καμιά ΝΔ για ψηφοθυρικους λόγους. Η εξωτερική πολιτική της καταχρεωμενης Ελλάδας δεν είναι μόνο δικό της θέμα γιατί αν με ένα κουμπί μπορούν να σε κάνουν να μην έχεις ευρώ για ένα μήνα σημαίνει ότι προσπαθείς όσο σε παίρνει. Εδώ μια ώρα αν κοπεί το ρεύμα σαλταρουν όλοι. Στα λόγια μαγκιά είναι εύκολο. Για πάρε δάνειο και πήγαινε να πουλήσεις μαγκιά στην τράπεζα. Να μην ψηφίσει κανείς Μακεδόνας Τσίπρα αλλά και κάνεις αυτόν και αυτούς που με συγκεντρώσεις φωνάζαν τάχα ότι θα σκίσουν τη συμφωνία όπως ο άλλος το μνημόνιο. Ενώ την ίδια ώρα έτριβαν τα χέρια τους που πήρε την καυτή πατάτα από πάνω τους. Κατάλαβες τώρα. Ο δικός μου αρχηγός έχει πεθάνει χρόνια πρίν. Ήταν ο μεγάλος πατριώτης που είχε φτιάξει ένα λαό έτοιμο στο ΌΧΙ που είπε να στηρίξει με χαμόγελο την απόφαση του. Και πρέπει να ξέρεις ότι αν ο Ηλίας έχει μελετήσει το σύστημα του, τις θέσεις και αρχές του, το σκεπτικό του πάνω στις ιδιαιτερότητες του Έλληνα πως δηλαδή μπορείς να κουμαντάρεις τον Έλληνα τότε την κατάλληλη στιγμή κάτι καλό θα ξημερώσει για όλους.

  59. μένει μόνο ο φελλοπουλος. Εθνικιστής και ψήφο στη ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει

    1. Ούτε οι κκεδες ρε φίλε δεν είναι κομμουνιστές. Άσε στα λόγια, οι πράξεις μετράνε στους ανθρώπους δεν το έμαθες ακόμα. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Έχεις δουλέψει ποτέ σε ΚΚΕ αφεντικό, μιλάμε μου έτυχε στα 19 μου για ένα χρόνο περίπου και έπαθα πλάκα. Μετρ του καπιταλισμού, έπαιρνε και ότι επιδοτήσεις υπήρχαν απ’την ΕΕ και αν του έλεγα για ένσημα έστω 2-3 την εβδομάδα μου έκανε κήρυγμα για το πώς θα έχω μια λιτή ζωή γιατί οι υπερβολές κάνουν τον άνθρωπο εξαρτημένο. 35 χρόνια πριν και τον θυμάμαι ακόμα. Για αυτό σου λέω στα λόγια. Άκου ο ΣΥΡΙΖΑ κομμουνιστές, γελάω όταν το ακούω.

  60. Το βράδυ των εκλογών, όταν θα βλέπετε να προηγείται ο γουρλομάτης, θα μετανιώνετε που δεν συμμαχήσατε με τον διάβολο ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον θα τον φάμε όλοι μαζί στη μάπα για αλλά τέσσερα χρόνια.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ: ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.

    *Ένας ψηφοφόρος του Ηλία Κασιδιάρη

    1. Αξιότιμος, εγώ ένα μήνα λέω το ίδιο πράγμα, για μια μέρα συμμαχία με το διάβολο. Θα γίνει απ’τους περισσότερους θα το δεις.

      1. Ρε ουστ συριζαίοι πρεσποζαίοι που είπε και ένας φίλος μου. Λόγω της προδοσίας σας προηγείται ο Κούλης, αν λέγατε ότι είναι αντισυνταγματικός ο αποκλεισμός του Ηλία, όλα θα ήταν αλλιώς. Εσείς φέρατε και νόμο και δώσατε πάτημα στον Αρειο Πάγο ότι όλοι συμφωνούν, προδότες της Μακεδονίας. Ελάτε με την όπισθεν για ψήφο. Ξέρετε εσείς! Μαύρο γιατί θα συνεργαστείτε με Μητσοτάκη για να πουλήσετε το Αιγαίο. Ψήφο σε εθνικιστικά κόμματα για να ζοριστούν και να κλείσουν τα σύνορα και να δώσουν σπίτια σε Έλληνες.

      2. Δεν είναι για μια μέρα, είναι για τέσσερα χρόνια. Θα διαλύσει τη χώρα. Δε χρειάζεται εγωισμός τώρα, σύνεση χρειάζεται και ψήφο συντεταγμένη σε ένα πατριωτικό κόμμα, ώστε να μπει στη Βουλή και να τους χαλάσει τα σχέδια. Οι ψήφοι του Ηλία είναι πολλοί, μέχρι και 2 κόμματα βάζουμε αν το θέλουμε…

  61. Ψηφίστε κούλη, τσίπρα, ανδρουλάκη γιατί θέλω να πάρω και άλλα επιδόματα και να είναι ανοιχτά τα σύνορα που τα έχουν αυτοί και να έρθουν εδώ όλοι από το Πακιστάν. Ψηφίστε αυτούς που λένε “σπίτια στους μετανάστες”! Και οπως ψηφίσατε το 2019 κούλη για να φύγει ο τσίπρας, άμα βγει ο τσίπρας τώρα για να φύγει ο κούλης, να πάτε το 2027 να ψηφίσετε πάλι κούλη για να ξαναφύγει ο τσίπρας και να συνεχίζεται η πολιτική τους!
    Και επειδή είμαι Έλληνας και πρέπει το παραμύθι να τελειώσει, μαυρίστε τους προδότες κσι μην ακούτε τους κομματάρες των γαλάζιων συριζαίων και των κανονικών συριζαίων που μπαίνουν εδώ μέσα γιατί αυτοί πληρώνονται. Και εσείς πεινάτε! Από το 74 σας δουλεύουν ψευτοδεξιοί παιδοβιαστές, πασόκοι από το Κατάρ και συριζαίοι με τα παιδιά στα ιδιωτικά! Ή τους μαυρίζετε ή σας τελείωσαν, τελευταία ευκαιρία!

    1. Σιγά ρε νεοδημοκράτη μην πάρουμε την άδεια σας τι θα ψηφίσουμε.
      Θα ψηφίσουμε αυτό που θα σας πονέσει περισσότερο.
      Ξέρεις εσύ…

  62. Ακριβώς έτσι σας τα έγραψα κι εγώ χθες.
    Δεν υπάρχουν μικρά πατριωτικά κόμματα.
    Το πατριωτικό κόμμα θα είναι ένα και μεγάλο.
    Τα μικρά είναι δορυφόροι κατά το διαίρει και βασίλευε.
    Τα είπε όλα….
    Σύριζα λοιπόν.
    Καληνύχτα Κυριάκο !!
    Καλημέρα Όλγα !!!

    1. Τι σύριζα ρε ηλιθιοι? Ξεχάσατε τις πρεσπες? Τα ανοιχτά σύνορα? Τις κατάρες των συριζαιων προς τους Έλληνες εθνικιστές? Γ@μω το σύριζα και τα μυαλά που κουβαλάτε ξεφτίλες. Θα ψηφίσετε τον προδότη των πρεσπων για να τιμώρησετε λέει το ζαβό! Ρε τι πάθαμε.

    2. Έτσι είναι, μόνο οι τυφλοί οπαδοί, νεόκοποι, δεν το βλέπουν. Ένα μήνα τα λέω και με βρίζουν αλλά η εμπειρία λέει ότι ο παλιός είναι αλλιώς. Είναι νέος ο Ηλίας έχει πέραση στον κόσμο και όλοι οι απλοί άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή θα του δώσουμε τη δύναμη για το διαφορετικό. Εδώ ο Τσίπρας πήρε ένα κόμμα του 3% και το έκανε κυβέρνηση. Εμείς που έχουμε ιδανικά θα είμαστε παρόν και όλα τα αποκόμματα που ερίζουν τον πατριωτισμό θα εξαφανιστούν. Α ρε και να ήταν έξω να κάναμε και εμείς μια συγκέντρωση. Όσο πλησιάζει η Κυριακή τόσο φουντώνει η οργή μου για αυτόν τον εφιάλτη που μας στέρησε το δημοκρατικό μας δικαίωμα. Θα τον πονέσουμε πολύ στην κάλπη για αυτό που παρανόμως έκανε. Θα σε φάνε οι δικοί σου Κούλη. Καλημέρα Όλγα.

  63. Δεν είπε τίποτα για το
    ΕΠΑΜ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
    1)Το μονο κομμα που εχει μυνησει για εσχατη προδοσια τους μνημονιακους ένω αναμένουμε ακόμα τη δίκη
    2)Που μιλαει για διαγραφη του ιδ. χρεους και εχει ολοκληρωμενο οικονομικο προγραμμα εξοδου απο την κρίση
    3)Που σταθηκε διπλα στον κοσμο τοσο στα μνημονια οσο και στην υγειονομική δικτατορία
    4)Που μιλαει για 12 μιλια κ παλλαικο μετωπο εναντια στην τουρκικη απειλη
    5)Που κατεφερε την ενωση περα απο αριστερα-δεξια
    6)Που ειναι υπερ της Ρωσιας και κατα των καταστροφικων κυροσεων
    7)Που καταγγελνει την λαθρομεταναστευση ως δουλεμποριο της ΕΕ
    8)Που έχει δεσμευτει νομικα η ηγεσια του να παραιτηθει εντος 3 μηνων σε περιπτωση που δε τηρησει τα λεγομενα του

    Ξεκινηστε επιτέλους να βλεπετε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ κ ΘΕΣΕΙΣ αντι για την ΕΙΚΟΝΑ του κομματος και του πολιτικου αρχηγου

  64. Μπράβο Ηλία, ετοιμάσου για τις επόμενες εκλογές γιατί ο κόσμος είναι διχασμένος και μπερδεμένος.

    1. Οι επόμενες εκλογές θα είναι σε τέσσερα χρόνια. Ξανά υπομονή λοιπόν; Από το 74 περιμένουμε…

  65. εγω ειμαι γαυρος εθνικιστης…συριζα νδ πουλησαν τα παντα…μακεδονιες..κ ειναι ολοι υπερ των εμβολιων υποχρεωτικα και των ξενων….
    θα ψηφιζα ηλια…γιατι ειμαι κ στο δρομο απο παλια με χρυση αυγη…τωρα θα ριξω στο 1821…ειδα αυτον τον τυπο που ηγειτε εχτες και εκανε αναφορες και στο κατσιφα κτλ…για μενα ειναι η καλυτερη λυση εφοσον θα παω να φηψισω γιατι οντως η αποχη δενειναι λυση….

    1. Ελπίζω γαυρε ομοιδεατη συνεθνικιστη να μην ψηφίσεις ότι σου πει ο Βαγγελας.

    2. Στο δρόμο κι εμείς από παλιά. Όχι νίκη, 21 κι άλλες μάλλον συστημικές δυνάμεις. ΕΠΑΜ…

      1. Αντί να πει Καζάκης απέλαση των λαθρομεταναστών, τα ρίχνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Ο ερντογάν τους στέλνει, όχι η Γαλλία! Και να πει να κλείσουμε τα σύνορα. Ο τσίπρας και ο Μητσοτάκης τους θέλουν, ποια Ευρωπαική Ένωση; Ψήφο σε Εθνικά κόμματα και μόνο που ζητάνε απέλαση λαθρομεταναστών και κλείσιμο συνόρων όπως λέει ο Ηλίας.

  66. Ο Ηλίας σαπίζει στη φυλακή 2,5 χρόνια τώρα κι εσείς σκέφτεστε μόνο το ΕΓΏ σας και τις ιδεολογικές σας αγκυλωσεις, όταν όλοι ξέρουμε, ΌΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΔ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΧΑΡΤΗ! ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΊ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΊΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΌΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2033! ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; το ένα σας βρωμάει, το άλλο σας μυρίζει, επιτέλους μην παρασύρεστε απ τα τρολς της ΝΔ και απαντήστε στον εαυτό σας.. ΘΈΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΗΛΊΑ, ΝΑΙ Η ΌΧΙ; αντε παρατάτε με πια, κουράστηκα, ανεγκέφαλοι!

    1. τι 2.5 ρε φιλε…Κοντευει τα 4 χρονια τοτε + 1 χρονο που ειχε κατσει στην φυλακη για μια καραμπινα….

  67. Πάνω κάτω ολοι ξέρουμε τι θα ψηφισει ο λαός ΝΔ,ΣΦΥΡΙΖΑ,ΜΠΑΤΣΟΚ,ΚΚΕ.
    Βρε οχι νύχτα αλλα μερα μεσημέρι θα έρθουν οι απεναντι.

  68. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΜΜΑ ΝΊΚΗ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΟΧΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    1. το κομμα που θα ψηφισεις ψαξε να δεις απο ποιον χρηματοδοτειται… κατι ακουγεται οτι η Ντορα Μπακογιαννη βρισκεται απο πισω!! αλλωστε και ο Κασιδιαρης γραφει ξεκαθαρα να ΜΗΝ το ψηφισουμε .. διαβασε το αρθρο του

  69. O Ηλιας μιλησε κ τα βρωμοτρολια της Μητσοτακη ΑΕ, ορμησαν σαν τις κατσαριδες να βρισουν τον Τσιπρα, διοτι πιστευαν θα εκλεβαν τις ψηφους του Ηλια

  70. Xειρωτερη χουντα δεν εχει υπαρξει στην Ελλαδα τα τελευταια 60 χρονια γι αυτο μαυρο !!!! Οι κορλεονε πρεπει να εξαφανιστουν απο το προσκηνιο της πολιτικηε μαζι με ΒΟΡΙΔΟΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ , ΣΚΕΡΤΖΟΥΣ ΠΕΤΣΕΣ ΚΤΛ !!!

  71. Αυτα που ειπε ο Κασιδιαρης, τα λεμε ολοι μας.. Αλλα δεν ειπε το ποιο σπουδαιο.. Ποιο κομμα θεωρει καταλληλο ??

    1. Δεν θα σού υποδείξει ο Κασιδιάρης ποιό κόμμα να ψηφίσεις ,
      βάλε το μυαλό σου να δουλέψει καί σκέψου ποιό απο τα κόμματα ,
      που μετέχουν στίς εκλογές ,εάν έρθει πρώτο θα ρίξει στό γκρεμό
      τήν Κρητική σπείρα, μιά για πάντα !!!!

      1. Costas, με τέτοια μυαλά κάποιοι φίλε θα μας πουν σε λίγο ότι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ο σκύλος που έγινε γατονι, όπως αυτοί. Ρε τι γίνεται εδώ μέσα.

        1. Δεν κατάλαβα τι εννοείς , μπορείς να μάς το κάνεις πιό λιανά .

  72. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ 💙🤍✌

    1. Ε ναι δικά σας ολα είναι,αφού τα φάγατε όλα τιποτα δεν έχετε αφήσει τρομάρα σου.

    2. Νέα πουστοκρατια και Νέα παιδεραστία μάλλον εννοείς.

  73. Συμφωνώ με τον δεν πας να γαμηθείς. Όλοι αποχή. Έτσι θα γαμήσουμε και τους τριακόσιους.

  74. Πατριωτικό, κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και αντισυστημικό

  75. Δεν ξέρω αν ο κασιδιάρης μπορεί να κάνει κάτι και να κατέβει στις δεύτερες εκλογές αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα μπορούσε άνετα να εκλεγεί ευρωβουλευτής σε ένα χρόνο αφού στην ευρώπη δεν μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις από το μητσοτάκη. Τώρα το σημαντικό την κυριακή είναι ο κόσμος να πάει να ψηφίσει αφού η αποχή βοηθάει το καθεστώς του μητσοτάκη και το σύστημα.

    1. Με ΝΔ κυβέρνηση, θα καταδικαστεί και στο εφετείο και θα κόψουν τα πολιτικά του δικαιώματα μέχρι το 2033..οχι ευρωεκλογές, στον αιώνα τον απαντα δεν θα ξανακατεβει.. Εδώ δίνουμε ένα αγώνα ύπαρξης!

      1. Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε ορισμένοι ότι το σύστημα Μητσοτάκη είναι αδίστακτο, τιμωρητικό, πληρώνει τους πάντες για να κάνει τις βρωμοδουλειες του, με πρώτο τον Κούλη δεν ξαναβλέπουμε τον Ηλία πουθενά. Τι μυαλό κουβαλάτε. Κανείς ποτέ δεν έκανε σε κόμμα κάτι τέτοιο και ακόμα βρίσκετε δικαιολογίες κάποιοι αχαθιαρηδες και τσιμπατε στο κόλπο που μας έστησε της πολυδιάσπασης της ψήφου μας. Φεύγει με πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ. Σ’όποιον δεν αρέσει η αλήθεια, η λογική και η αριθμητική ας κάνει ότι θέλει αλλά να ξέρει ότι ο εφιάλτης αν πάει στο Ζάππειο νικητής θα είναι και με την δική του ψήφο.

  76. Αχαριστε πανηβλακα.. Το κομμα του Τζημερου Κρανιδιώτη, ήταν το μοναδικο που ταχτηκε ανοιχτα , εναντιον της αντισυνταγματικης αποφασης του Αριου Πανγκου να εμποδιση το κομμα σου..
    Σε ειχα προηδοποιηση εσενα και τους αλλους περιεργους τυπους τοτε, Οτι οταν εισαι ενα μικρο παιδιν δεν μπορεις να λες σε εναν ενήλικα, ( κλεπτοκρατικο τοξο ), εγω οταν μεγαλώσω θα σε σκοτωσω…..
    Απλα δεν θα σε αφησουν ποτε να μεγαλωσεις… Περιμενεις πρώτα να μεγαλωσεις..
    Και το γελοιο ολης της υποθεσεις, ειναι οτι εισαστε μεσα στην μαρμαγκο χωρις να εχετε κανει τιποτε..
    Η μοναδικη σας βλακεια, ειναι οτι νομιζετε οτι ζείτε στην Γερμανια του του 1923, και οχι την κλεπροκρατικη και μαφιόζικη Ελλάδα του 2023…!!!

  77. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, 60€ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ, 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, 104 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  78. Νομίζω ότι αυτή η δήλωση του Κασιδιάρη καπου δείχνει τεράστια απειρία και δεν είναι καλό αυτό.Ο κατά τ αλλά σωστός και δίκαιος και αληθής Ηλίας καπου ώρες ώρες μπλοκάρει.Γιατι;1)Αποτρέπει την ψήφο στο εάν.οκ.Εαν ωστόσο με τον Κανελλόπουλο έπαιρνε το οκ από τον Άρειο πάγο ,αυτή τη στιγμή ο Κανελλόπουλος θα ηγείτο των Ελλήνων.Δεν μας εξήγησε ποτέ το συνέβη και υπάρχει τέτοια μεταστροφή ,αλλά το κυρίως είναι ότι αυτή τη στιγμή υπό προϋποθέσεις ο Κανελλόπουλος θα κατέβαινε σαν αρχηγός .Περιεργο ,και ανεξήγητο.2)Δεν μπορείς να βγαινεις και να δηλώνεις ότι δεν θα υποδεχτεί ξω στους ψηφοφόρους μου τι να ψηφίσω διότι δεν θεωρώ ότι απευθύνομαι σε αμνοερίφια….πολύ σωστά.Ωστοσον παροτρύνει με κάθε επισημότητα να πάνε όλοι να ψηφίσουν ,διότι το άκυρο το λευκό κλπ κλπ είναι υπέρ της συμμορίας .Ορθον.Ωστοσο Ηλία για κανένα κόμμα στη Βουλή δεν έχεις ποτέ εκφράσει κάποια διάθεση συνεργασίας η έστω συμπάθειας.Αρα;Ναι όλοι να ψηφίσουμε εκτός ΝΔ,ότι εμείς θέλουμε.Και αν εμείς ψηφισουμε μικρά κόμματα ,τι να λέει ;ο Μητσοτάκης θα βγει ξανά.Αρα;εμεσως πλην σαφώς λες ΣΥΡΙΖΑ….και αν δεν λες ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να σκεφτείς ότι με αυτή την τοποθέτηση θα εκτεθεις ,διότι απλά κλείνεις το δρόμο σε Οπουδηποτε άλλο σενάριο ,και εκτίθεσαι.Διοτι και με τον ΣΥΡΙΖΑ οι διαφορές μας είναι μεγάλεςΚαταλαβαινω ότι δεν θα μπορούσες ποτέ κ εσύ και κανένας να πει ΣΥΡΙΖΑ..όμως κ αυτό δεν σε αφήνει καθαρό.Επρεπε να σκεφτείς κάτι άλλο,εσύ ξέρεις τι.3)Και ας πούμε ότι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και φεύγει ο Μητσοτάκης ,και βοηθάμε να βγει ο Τσίπρας διότι είμαστε πλέον πολλοί οκ;Θα είχες εμπιστοσύνη στον Τσίπρα ότι θα απέσυρε αυτές τις τροποποιήσεις μόνο κ μόνο διότι δεν ψήφισε υπέρ;έχεις εμπιστοσύνη;Η ακόμα χειρότερο εάν υποπέσει σε πανομοιότυπες μαλακειες α λα Κούλη ,το κράξιμο που θα φάμε όλοι μας ,διότι δώσαμε την ψήφο μας εκεί…είναι σοβαρά πράγματα αυτά για έναν πολιτικό.Ηλια πρέπει να σκέφτεσαι κ την παραμικρή λεπτομέρεια ,καλά κ αξία αυτά που λες και η τιμιότητα που έχεις δείξει πραγματικά ήταν όντως κάτι πολύ ενθαρρυντικό γι αυτό κ μας κέρδισες ,ωστόσο πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είσαι το ίδιο ξεκάθαρος κ υπεύθυνος .Ναι να φύγει η Μάφια του Μαξίμου ,αλλά πώς;Με ποιον τρόπο;πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση,διότι να κοίτα τώρα έβαλες τους ψηφοφόρους σου να αληλοβρθζονται.Για μας τους ψηφοφόρους καιρό τώρα περιμέναμε στα ίσια μια καθοδήγηση…το λέγαμε από την πρώτη στιγμή ότι αν αποκλειστούν οι Έλληνες ,θέλουμε να μας υποδείξεις τι;και έρχεσαι και μας λες όχι Κανελλόπουλο εάν,που παραλίγο να τον είχαμε αρχηγό,όχι στα κόμματα που μπήκαν εκπροθεσμα ,άρα τι μένει που να συνδυάζει την ψήφο με την κλωτσιά στον Μητσοτάκη;το Επαμ;το ΚΚΕ;το ΠΑΣΟΚ;ο Βελόπουλος;ο Βαρουφάκης;η νίκη;η πλεύση;όλα αυτά έχεις κ έναν η κ παραπάνω λόγους που καθαρά κ ξαστερα μας είπες πως εκεί η ψήφος θα πάει χαμένη ,αλλά απ’ την άλλη δεν μας θεωρείς αμνοερίφια .Ε πες μας ρε άνθρωπε κάτι που να βγαίνει λογική;

  79. Ένα πράγμα μόνο δεν μας είπε..το σαπούνι το έπιασε?

  80. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,
    ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!…
    ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ-ΚΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!…

    1. Η Πατρίδα γίνεται κομμάτια, μπροστά στα μάτια σου από τούς αρχαιοκάπηλους Μητσοτάκηδες,
      με κυβέρνηση γεμάτη ανώμαλους και κομμουνιστές , επιτέλους συμμάχησε καί με τόν διάβολο
      για να εξαφανιστεί η μασονική αυτή οικογένεια από τήν πολιτική σκηνή !!
      ΥΓ. Τήν συμφωνία τών Πρεσπών τήν συνυπογράφει καί ο Κούλης, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ …………………..

  81. Ολοι είναι για την χωματερή το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που έλεγε και ο Μιχαλολιάκος , αλλά όπως τα έκανε ο ψευτοδεξιός αχυράνθρωπος Κούλης να αποκλήσει το κόμμα του Λιάκου δεν υπάρχει άλλη λύση για να τούς τιμωρήσουμε , απο εκδίκηση και μίσος ψηφήζουμε ΣΥΡΙΖΑ απο αντίδραση και μόνο και οχι γιατί συμφωνούμε με τις ιδεολογίες τους

  82. Σκατα στους φασίστες και τάφο είναι τά συνθήματα τών συριζαιων για τους Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες.Και όσοι λένε ότι θα τούς ψηφίσουν θυμηθείτε τά πανηγύρια τών αριστερών στη δίκη της χρυσής αυγής.Αν πάντως κάνουν κυβέρνηση παρωδία δευτεροτριτοτεταρτων κλπ νά είστε έτοιμοι για Bank run καί Κάπιταλ κοντρόλ από την δεύτερη μέρα.

  83. Αποχη γιατι έτσι το επιβαλλει η αξιοπρέπεια μου,δεν θα μπω στην λογική για να γλυτώσω από τον έναν επικίνδυνο για την πατρίδα να ψηφίσω τον άλλον επικίνδυνο ψεύτη,

    1. Δεν άκουσες τον Ηλία? Μη γίνεσαι δούρειος ίππος

  84. Καλησπέρα,σε όλους για όσους σκέφτονται αποχή ή κάποιο μικρό κόμμα και είναι άνθρωποι του βουνού της θάλασσας και της υπαίθρου υπάρχει το κόμμα ενώνω συμμαχία ελευθερίας.

  85. Τα τρολάκια του Σύριζα δεν μπορούν να πείσουν ούτε τους δικούς τους και είναι πίσω από την νδούλα των παιδοβιαστών! Αντί να άλλαζαν πολιτική, υπερασπίζονταν οι προδότες τις Πρέσπες και θέλανε γκρέμισμα του φράκτη! Πως να πείσουν οι ανθέλληνες συριζαίοι 500.000 Έλληνες του Ηλία που όλοι μας βρίζουν φασίστες και εμείς είμαστε οι πιο πατριώτες Έλληνες! Είμαστε φασίστες κατά τους συριζαίους και τον Μητσοτάκη γιατί δεν θέλουμε την προδοσία των Πρεσπών και εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θέλουν ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας. Ότι και να κάνουν οι συνέταιροι κούλης, τσίπρας, Ανδρουλάκης το σοκ θα είναι μεγάλο την Κυριακή! Μαύρο στους 301 για να μην μπορούν να ψηφίσουν τις Πρέσπες του Αιγαίου. Γιατί άλλο τα τρολάκια των τσιπροκούληδων, άλλο η κάλπη!

  86. Ρε ζώα όχι ΣΥΡΙΖΑ προδοτικο κόμμα λαθρολαγνοι, πρεσπες, ρε ηλίθιοι είστε?

    1. Ενώ η ΝΔ τού Κούλη δέν είναι προδοτικό κόμμα αλλά πατριωτικό,
      με τέτοιες σκέψεις και λογικές είναι σίγουρο , ότι θα κυβερνηθείτε από τούς Μητσοτάκηδες
      για άλλα 4 χρόνια !!

  87. Καλά όλοι εδώ μέσα δεν έχετε καθόλου μυαλό? Έχετε κρεμάστει από τον Ηλία κ οτι πει ο Ηλίας κ πως θα κάνουμε κ που θα πάμε. Τι πράγματα είναι αυτά? Στον πόλεμο κ στην ζωή πρέπει ν έχεις 2 πράματα γτ δεν πάνε συνέχεια όπως τα θέλουμε.
    1)plan b k plan c.
    2)αναθεώρηση των δεδομένων ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΖΟΊ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΙΣ ΆΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ” για το τι θα ψηφησουμε τώρα. Θα δούμε καθαρά ποιος οφελειται από όλη αυτήν αναμπουμπουλα, τι θα ήθελε ν κάνουμε ώστε εμείς ν κάνουμε το αντίθετο. Κ κοιτάμε κ λίγο έξω όχι μόνο Ελλάδα.. Τι γίνεται στον κόσμο, ποιος βγαίνει στην Τουρκία, ποιον θα χάσουν οι ΗΠΑ μόλις βγει ο ερντογαν? Ποιον θα βάζανε οι Αμερικανοί για παζάρι εύκολο του Αιγαίου ώστε ν γλυκάνουν τον ερντογαν η κ ποιον ν κάνει πόλεμο συνάμα σε περίπτωση που τον χάσει.?
    Με λίγα λόγια αγαπητά μου φιλαράκια θέλουν χούντα φασιστική εδώ για όλα τα ενδεχόμενα.
    Κ για όλες τις ισορροπίες ο βελοπουλος είτε τον βάλουν οι Γιάννηδες ν κρατάει τα χαλινάρια του κουλή είτε τον θέλουν ρυθμιστή.. Τα συμφέροντα της χώρας μας είναι ν βγει η ΝΔ (ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΙΏΣΕΙ) ΜΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Κ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ.

    1. συμφωνώ κι επαυξάνω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Και εγώ,μετά από πολλές εναλλαγές απόψεων(Τζήμερο,Κίνημα 21,Συμμαχία Ανατροπής)καταλήγω στο ΕΝ.Α.
        Πατριώτες,μετριοπαθείς(χωρίς να είναι μαλθακοί και ανυστερόβουλοι),άνθρωποι από την κοινωνία με “καθαρό” πρόσωπο που,προτάσσουν το Μαζί και το Ενωμένοι για το καλό της Πατρίδας.

    2. Ο κ. Παύλος τόσο καιρό προσπαθούσε τάχα για ένωση κ μας εμφάνισε τον Χρυσανθακόπουλο. Μόλις έφυγε ο Χρυσανθακόπουλος έβαλε μπροστά τρεις υγειονομικούς από αυτούς που πρωτοστάτησαν για να κάνει κόμμα. Υπάρχουν κ άλλοι υγειονομικοί όπως ο Σύρπης, ο Κούβελας σε άλλα κόμματα. Αφού ήθελε ένωση γιατί δεν ενώθηκε μ αυτά κ προτίμησε τη διάσπαση? … Επίσης είναι εναντίον του Ηλία ενώ εξυμνούσε το Πολυτεχνείο σε εκπομπές του… Αυτός δεν είναι υποψήφιος, αλλά αυτός είναι μέσα σε όλα…. Έτσι για να τα λέμε όλα…

  88. Αν θες να τους ξεφορτωθείς…Συμμαχία Ανατροπής
    Ενότητα στη πράξη για την ανατροπή φραγμός στην υποτέλεια και την υποταγή

  89. δαγωτο τσιπρα να φυγει η κουφαλα ο κουλης. ο τσιπρας θα καταργησει το νομο που απαγορευει στο κομμα μας να κατεβει στις εκλογες.

    1. Φωνάζω ένα μήνα τώρα αυτό ακριβώς συμμαχία με το διάβολο μια μέρα για να μας επιτραπεί η κάθοδος στις δεύτερες εκλογές. Και αν βρίζουν κάποιοι θέλω να τους πω, δεν γίνεται ο Ηλίας να είναι τόσο αδαής ώστε να μην ξέρει ότι έχουμε δικομματισμό και ότι μόνο ο Κούλης θα τον απέκλειε όπως και έγινε. Όσο για τα μικρά κόμματα κάτι έπρεπε να πει για ξεκαρφωμα. Εμείς θα το ρίξουμε το βόλι πισώπλατα και ο Θεός είναι μεγάλος. ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει ο εφιάλτης.

  90. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ

    Με αυτά που διαβάζω στο makeleio.gr και αλλού μου επιβεβαιώνουν την άποψη που λέει ότι αυτοί που ψηφίζουν είναι ΠΡΟΒΑΤΑ/ΓΙΔΙΑ και τους αξίζει ότι πάθουν ή τους κάνει ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ και τα ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ.

    Καλά έκαναν και έφυγαν από την χώρα αυτή που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ 500.000 νέοι άνθρωποι για ένα καλύτερο μέλλον (εργασία/χρήματα/αξιοπρέπεια/διαβίωση)

    Αν οι μελλοντικοί ψηφοφόροι των ΕΛΛΗΝΩΝ του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ που λέει ότι είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή τα άλλα κόμματα λυπάμαι κύριοι αλλά οι ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ που οι πολίτες τους ψήφισαν και έβγαλαν ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ κυβερνήσεις έχουν περισσότερο μέλλον από την ΕΛΛΑΔΑ.

    Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ (ΤΣΙΠΡΑ) – ΠΑΣΟΚ (ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ) – ΜΕΡΑ25 (ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ)

    Ψηφίστε ότι θέλετε

    Αλλά να ξέρετε ΕΣΕΙΣ έχετε και την ευθύνη της ψήφου σας άρα την επόμενη των εκλογών δεν θα φταίει ΑΛΛΟΣ ή ΑΛΛΟΙ μονάχα ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι.

    Εγώ θα ψηφίσω ΝΔ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γιατί ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ μια κυβέρνηση για 100 χρόνια

    1. Ωραίος είσαι εσύ. Το ποιός είναι πατριώτης το ξέρει αυτός και φαίνεται από το παρελθόν, τις πράξεις του και τη ζωή που κάνει. Αλλά το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια τόσα χρόνια το εκμεταλλεύτηκαν καλά εκεί στη ΝΔ και όποιος μπαίνει στο μαντρί της αυτόματα εξαγνίζεται και θεωρείται σωστός, δίκαιος, πατριώτης, νοικοκύρης, άριστος. Για αυτό έχει κατά καιρούς όπως και τώρα παρισφρυσει καθε καρυδιάς καρύδι και βλέπουμε τι γίνεται καθημερινά. Αυτός που μας απέκλεισε θα πάρει ψήφο οργής και μετά βλέπουμε.

  91. Εμμέσως πλην σαφώς προτρέπει για ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι ο μόνος τρόπος να μαυριστεί πραγματικά ο Κούλης. Και συμφωνώ. Προσωπικά θα απέχω και είμαι υπέρ της αποχής ως πολιτική πράξη εδώ και 20 χρόνια, αλλά προτείνω σε όσους δε θέλουν να απέχουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Οτιδήποτε άλλο ενισχύει το Μητσοτάκη. Ο Τσίπρας κι αυτός τις ίδιες εντολές της μασωνίας εκτελεί, μη κοροϊδευόμαστε πως τάχα είναι καλός, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψυχάκιας σαν το Μητσοτάκη. Καλώς ή κακώς, το ελληνικό ψευτοδημοκρατικό εκλογικό σύστημα δεν επιτρέπει πραγματική ελευθερία επιλογής, αναγκάζεσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε 2 σαβούρες κάθε φορά. Για αυτό προτείνω ΑΠΟΧΗ και να να απαιτήσει μαζικά ο λαός την αλλαγή του συστήματος εντελώς. Αλλά για όσους ψάχνουν για τις εκλογές σε μερικές μέρες συγκεκριμένα, μόνο ο Τσίπρας είναι επιλογή.

    1. Η αποχή είναι ψήφος στον Κούλη, εκτός και αν είσαι ευχαριστημένος οπότε δεν σε ενδιαφέρει ούτε ο πολιτικός που θα κυβερνήσει ούτε τα μέτρα που θα εφαρμόσει. Πάντως ξανασκεψου το.

    2. Εγώ φίλε Κεφαλλονίτη φτωχός χωρίς στον ήλιο μοίρα θα παραμείνω είτε με τον Κούλη είτε με τον Τσίπρα επάνω. Για μένα καμία διαφορά δε θα υπάρξει. Λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να μπουκάρουν, οι πολιτικοί θα συνεχίσουν να κλέβουν, φόροι και ακρίβεια θα παραμείνουν, ανεργία, φτώχεια για εμάς, και βόλεμα για τα κομματόσκυλα. Τα ΛΟΑΤΚΙ θα συνεχίσουν το γκρούμινγκ της νέας γενιάς και το κράτος θα παραμείνει αντίχριστο. Άρα τι ακριβώς φοβάμαι να χάσω αν βγει ο Τσίπρας, ή αν βγει ο Κούλης; Τα ίδια ΣΚΑΤΑ είναι και οι 2. Ο βρεγμένος τη βροχή δε τη φοβάται, διατηρώ τουλάχιστον μέσα στη φτώχεια μου, τη κοινωνική μου απομόνωση, και το ανύπαρκτο μέλλον μου, την αξιοπρέπειά μου, και δεν επιτρέπω στους ψευτοδημοκράτες να με δουλεύουν. Αποχή.

  92. Πόσο πιο καθαρα να μας το πει;;;;
    Συριζα για μα φυγει το καθεστως της συμμοριας Μητσοτακη

  93. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ( ΣΥΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ …ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΤΟΞΟΥ

  94. Ο ηλίας έχει πάψει προ πολλού να είναι εθνικιστής. Οι εθνικιστές είναι ταπεινοί, δεν είναι συμφεροντολόγοι, δεν είναι φιλοτομαριστές δεν είναι τυχοδιώκτες, δεν αποκυρήσσουν τις ιδέες τους και τους συναγωνιστές τους. Όσον αφορά την αντισυστημικότητα, υπάρχουν αυτοί που είναι γνήσια αντισυστημικοί και αυτοί που υποδύονται τους αντισυστημικούς. Τι έκανε ο ηλίας για να μπλοκάρει όταν ήταν βουλευτής την προδοσία των πρεσπών; Τι έκανε με τις καταγγελίες τζανερίκου για απόπειρα δωροδοκίας από τον κούλη; Γιατί δεν ζήτησε την άρση του τηλ. απορρήτου του ψυχάκια; Η φυλακή από μόνη της δεν λέει κάτι, φυλακή έχει κάνει και ο λάκης γαβαλάς, το θέμα είναι να σέβεσαι την φυλακή που κάνεις. Ένα μεγάλο εύγε στον αγνό εθνικιστή γιάννη λαγό, γιατί μένει πιστός στις ιδεές του και για την στήριξη του στο Κ21. Όλοι οι αγνοί εθνικιστές οφείλουμε να στηρίξουμε και να τιμήσουμε με την ψήφο μας το μοναδικό λαικό εθνικιστικό κόμμα. Μπορεί να μην μπει στη βουλή έχει μπει όμως στην συνείδηση πολλών εθνικιστών.

    1. Κίνημα 21 με το πασοκο Σπυρο Χατζαρα αχαχαχαχα

      1. Και στην ΧΑ υπήρχαν πολλοί πρώην πασόκοι και νεοδημοκράτες, εκεί δεν σε ενοχλούσε μάλλον.

    2. Ο Ηλίας είναι νέος έχει πέραση πρέπει να είναι και σύγχρονος όχι παλιάς κοπής. Στην Ουγγαρία ή την Ιταλία βρέθηκαν στην εξουσία σημερινοί πατριώτες που κάνουν πράγματα για το λαό,την καθημερινότητα του, τη χώρα τους χωρίς να ξεχνούν ότι είναι μέλη μιας παγκόσμιας κοινότητας. Στεγανά εκεί που πρέπει και διάλογο εκεί που πρέπει.

      1. Ε ωραία και επειδή κάνει γκελ ως πολιτικός δεν πρέπει να επισημαίνουμε τις παλινωδίες του και τις ολιγωρίες του; Είναι δυνατόν να δίνει γραμμή μέσω μπαρμπαρούση και πετρόχειλου να ψηφισθούν οι ισλαμολοατκι σύριζα και πλεύση απλά και μόνο για να τιμωρηθεί η νουδου που τον έκοψε από τις εκλογές; Εαν δεν είναι συμφεροντολογισμός αυτός τότε τι είναι; Και επίσης αν θες μια μελόνι και στην ελλάδα, δοξα τω θεό έχεις πολλές επιλογές δεν είναι μόνο ο ηλίας.

  95. από τους δρόμους τα κ@λόγατα και τους αδέσποτους σκύλους μέχρι το Σάββατο και θα σου πω εγώ εάν ξαναδεί την ψήφο μας. Άντε με τους ηλίθιους γιατί έμπλεξαν πολλούς αθώους συμπολίτες μας τα τελευταία 4 χρόνια με τις νομοθεσίες τους. Ο Βορίδης και η παρέα του. Αρκετά με την τρέλα και τις ευπαθείς σχιζοφρενείς που πρέπει να σύρουν στην τρέλα και όλους τους υπόλοιπους. Η υπομονή και η ανοχή στην βρωμιά και την δυσωδία έχουν τα όριά τους

  96. Το συστημα πρέπει να μαυριστει.Σύστημα δεν ειναι μονο η Ν.Δ.Ψηφίστε όποιους πιστεύετε οτι είναι αντισυστημικοί.Το σύστημα δεν θέλει να ακούει για έθνος,πατρίδα και πανω από όλα για Χριστό.Ψηφιστε αυτούς που τα τιμούν

  97. Οντως ειστε για κλαματα ελληναραδες μου.
    Βλεπω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα υμνειτε τον πινοκιο να ξαναβγει.
    Αυτο και μονο τα λεει ολα αυτοι ειστε κι αυτος σας αξιζει λουστειτε τον λοιπον για μια ακομη 4ετια τον αρχιψευταρο η τον κουλη για κατι καλυτετο δεν ειστε αξιοι.
    Σας λυπαμαι…….

  98. ψηφιζομεν τους εθνικοφρονας φαηλον-τζημερον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ δια να θεσωμεν εκτος νομου και να εξολοθρευσομεν ολους τους εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστας μπολσεβικιστας!
    ζητω αι ηρωαι εθνοφυλαξ και στρατοχωροφυλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι μαυδαι χιται και ταγματασφαλιται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω ο γεωργιον παπαδοπουλον και στυλιανον παττακον!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι εθνικοφροναι βασιλοχουντικοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω ο βασιλευς και ο αυτοκρατωρ μας βασιλειος βουλγαροκτονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Αστη την καθαρευουσα αγραμματε Καθε λεξη και 2 λαθη Κοιτα ρε βαριομοιρε τα χαλια σου Που θες και να ειρωνευτεις Αφου δεν το χεις

  99. Ρε ηλιθια γιδια ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ειναι το ιδιο πραμα και εχουν το ιδιο αφεντικο δεν καταλαβατε τι ειπε ??? απεκλεισε 4 τεσσερα κομματα ΕΑΝ , ΝΙΚΗ ,ΠΛΕΥΣΗ , ΤΖΗΜΕΡΟ . Οσοι μιλανε για οτιδηποτε αλλο ειναι τρολακια κομματων και αποκομματων ΤΕΛΟΣ !!!! Και για να σας βοηθησω ΚΙΝΗΜΑ 21 !!!!

    1. ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ειναι το ιδιο πραμα αυτό πο να το καταλάβουν τα γίδια

  100. Να ρωτησω κατι που δεν κατανοω… Τι εννοει οταν λεει οτι σε επτακομματικη βουλη το σεναριο θα καιγοταν; Οτι αν το κομμα του δεν ειχε κοπει και ηταν εντος βουλης δεν θα στηριζε κυβερνηση ειδικου σκοπου; Η μονη αντιπαλοτητα δηλαδη ειναι στο αν θα ηταν μεσα το κομμα του ή οχι. Στα υπολοιπα ολα καλα;

    1. Με 15-20 βουλευτές του Κασιδιάρη στη Βουλή, δε μπορούσε κανείς Τσίπρας και Ανδρουλάκης να κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Δε βγαίνανε τα κουκιά…

      1. Αυτο καταλαβαινω κι εγω. Δεν θα μπορουσε να γινει απο Τσιπρα-Ανδρουλακη και αν δεν τον ειχε κοψει ο ιδιο δεν θα στηριζε κυβερνηση ειδικου σκοπου και θα εσωζε τον Μητσοτακη. Άρα η μόνο αντιπαλότητα ειναι επειδη τον εκοψαν και δεν θα μπει. Αρα ολα οσα λεει ειναι παραμυθια και κοροιδευει τον κοσμο του.

        1. Σιγά μη στήριζε τον Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη. Πικάρει το Μητσοτάκη με αυτό που λέει. Δεν πιάνεις το νόημα, είναι εντελώς υποθετικό το σενάριο. Κατ’ ευθείαν να πεις τη μπούρδα σου…

          1. Απ οτι λεει στο μηνυμα του και απ οτι βλεπω και στα σχολια, τωρα που κοπηκε στηριζει Τσιπρα ή αν θες δεν αποτρεπει τη στηριξη του για να πεσει ο Μητσοτάκης. Στο υποθετικο σεναριο δεν θα στηριζε Τσιπρα-Ανδρουλακη αλλα κυβερνηση ειδικου σκοπου η οποια θα τιμωρουσε το συστημα Μητσοτακη που υποτιθεται οτι τοσο πολυ θελει να τιμωρηθει. Διαβεβαιωνει ομως οτι αν ηταν μεσα δεν θα το εκανε. Αυτο λεει οτι εσκαψε το λακο κι επεσε ο ιδιος μεσα. Απεκλεισε δηλαδη ενα κομμα που δεν θα συννενουσε κι ετσι δεν θα μπορουσε να γινει κυβερνηση ειδικου σκοπου.

    2. Τρολαρει τον Κούλη λέμε ρε φίλε. Υποθετικά είναι όλα

  101. Εδώ που φτάσαμε ψηφίζουμε μόνο Βελόπουλο. Στα μικρά κόμματα θα πάει στράφι η ψήφος και άμα ψηφίσω αριστερά για εκδίκηση δεν θα μπορέσω να ξανακοιμηθώ από τις ενοχές.

  102. Όλοι οι Έλληνες του Ηλία να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Έσκαψε λάκο σε εμάς αλλά εμείς θα τον χώσουμε μέσα σε αυτόν.
    Η εκδίκηση να γίνει ώστε να πάει φυλακή το Μαξίμου.

    1. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΜΑ ΖΩΟ!!
      ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΑΠΟΧΗ ΑΠΑΝΤΕΣ – ΤΑ ΚΤΗΝΗ (μικρα και μεγάλα κομματα) ΗΔΗ ΧΟΡΕΥΟΥΜ.ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.
      Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ – ΜΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΦΥΓΟΥΜ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – ΟΛΑΑΑΑΑΑ!

  103. Ταλαντεύομαι μεταξύ Καζάκη και Σύριζα.. Το μυαλό μου λέει Καζάκη αλλά η καρδιά μου ( το μίσος μου για την Κούλενα) λέει Σύριζα..

    1. Ο ψηφοφόρος του Ηλία ταλαντεύεται μεταξύ πατριωτικών κομμάτων. Όχι μεταξύ κομμουνιστών καζάκη και τσίπρα που θέλουν ανοιχτά σύνορα και ερχομό εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

    2. Δε ρωτάς και τον πισινό σου να σου πει τι προτιμάει;

  104. Ποιος θά αποδειχθεί ο ηλίθιος που σκάβει το λάκκο του θά το δούμε μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ με σπρώξιμο από τόν Κασιδιάρη

  105. Ξέρει κανείς αν το 21 στο κίνημα 21, συμβολίζει την ημερομηνία της επανάστασης; Να το ψηφίσω με χίλια…

  106. Μαύρο και στον ψευτράκο Τσίπρα από μένα. Αυτό το δουλικό του συστήματος κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Κούλη πριν τις εκλογές, δε θα το κάνει και μετά;

  107. Ψηφιζουμε Τσαπαλη το κομμα Ε.ΑΝ , τουλαχιστον αυτοι οι ανθρωποι ξερουμε οτι ειναι εναντια στο συστημα , οχι Τσιπρα , ελεος

  108. Ο Ηλίας από όλα τα μικρά κόμματα,
    το μόνο που εξαίρεσε απο το να’μαστε καχύποπτοι μαζί του, είναι το
    ΕΠΑΜ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ

    Η Κατά συνείδηση ψήφος λοιπόν
    πάει στο ΕΠΑΜ

  109. ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει η συμμορία. Αυτό μας λέει εμμέσως και θα το κάνουμε. “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, όπως λέει ο λαός. Καλά τα μικρά κόμματα, αλλά θα πάει η ψήφος χαμένη.

  110. Ψήφος ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη.
    Πόσο ποιο καθαρά να το πει;
    Εννοείται ΣΥΡΙΖΑ.
    Τα πράγματα είναι απλά κυβέρνηση εθνικού σκοπού και φυλακή για τον Κούλη και την παρέα του.
    Ο Τσίπρας ανακοίνωσε εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές.
    Και ο Μητσοτάκης πάει φυλακή.
    Ο νόμος είναι πολύ αυστηρός και προβλέπει μέχρι 10 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή.
    Με κυβέρνηση Μητσοτάκη και Ντογιάκο στον Αρείο Πάγο θα τα καλύψουν όλα είναι πασιφανές.
    Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Μητσοτάκης πάει φυλακή.
    Διαλέξτε.

  111. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα κόμμα που μπορεί κάποιος να εμπιστευθεί όλοι τους είναι βουτηγμένοι στα sk@t@ , αλλά τώρα επιβάλετε να τιμωρηθεί η ΝΔ και το κλεπτοπασόκ γιαυτό αναγκαστικά επιβάλετε να ψηφήσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσουμε τη χούντα Μητσοτάκη και cia στίς πρώτες μαϊμού εκλογές

  112. Ο Ηλίας λέει αυτά που λέγαμε εδώ μέσα όσοι έχουμε έστω λίγο μυαλό.
    Η αποχή το λευκό και τα μικρά και ανύπαρκτα κόμματα είναι κάψιμο της ψήφου μας που βολεύει το Μητσοτάκη.
    Εγώ προσωπικά είχα αποφασίσει από καιρό ότι θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη δεν αντέχω.
    Όσοι είναι βολεμένοι η τους ταΐζουν ακόμα οι γονείς τους μπορούν να το παίζουν εκ του ασφαλούς μάγκες και να ψηφίζουν για χαβαλέ εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων.
    Την Κυριακή στέλνουμε στα τσακίδια το Μητσοτάκη.
    Ένας τρόπος υπάρχει για αυτό και ο Ηλίας έμμεσα και διακριτικά το λέει.

    1. Όντως όπως και εγώ τα ίδια λέω εδώ μέσα ένα μήνα τώρα. Το πρόβλημα είναι ο Κούλης και αυτά που εφαρμόζει δεν τα χωράει ο νους μας. Αλίμονο αν ξαναβγεί. Με τίποτα δεν αντέχεται αλλά τέσσερα χρόνια θα μας διαλύσει σε όλα τα επίπεδα. Και θα έχει και δίκιο γιατί θα πει αφού με θέλουν πάμε για καινούργια μέτρα εξόντωσης. Πρέπει να πέσει και συμφωνώ απόλυτα ότι κάποιοι δεν χάνουν τίποτα με το να το παίζουν και να πουλάνε μαγκιά χωρίς κόστος. Αν είχα για παράδειγμα μια δουλειά με μισθό 1.800 και δύο σπίτια να νοικιάζω άλλα 1000 το μήνα γίνομαι υπερπατριωτης, ιδεολόγος φοβερός, σου φτιάχνω τη χώρα σε ένα χρόνο Ελβετία, στα λόγια φυσικά.

  113. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

  114. Οι δύο πλατείες συναντώνται. Ο,τι χειρότερο για το σύστημα.

  115. Μίλησε και ο δολοφόνος μέσα απο το μπουντρούμι του, να μας πει τι θα ψηφισουμε. Αν είχε μυαλό όμως δεν θα ηταν δολοφόνος. Οποτε ποιος τον ακούει; Εκτός απο αλλους δολοφόνους, προφανώς κανένας.

    1. Ένα σαπούνι Μασσαλίας στον κύριο παρακαλώ.

    2. Διάβασε για την εγκληματική δράση Δημητριάδη Μαρεβας και μετά μιλα . Η εκδίκηση θα έρθει με ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι Έλληνες που μας έκοψε θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για να μάθει. Να ανοίξει η εξεταστική να μπει φυλακή η συμμορία του Μαξίμου.

    3. Ποιον σκότωσε ρε Μ@@@@α ο Κασιδιάρης; Αυτό που λες είναι συκοφαντική δυσφήμιση. Καταδικάστηκε για φόνο και δε το ξέρει κανένας; Για χαλάρωσε λίγο ΑΠΛΥΤΕ

      1. Συκοφαντική δυσφήμηση θα ηταν αν δεν ηταν δολοφόνος και ηταν έξω. Τώρα τσιγάρα στην ψειρου μέχρι να αναμορφωθεί.

        1. Να δεις σύντομα πως θα σε αναμορφωνουν τα αλλοδαπα.

    4. Φονιάδες των Ελλήνων είστε εσείς. Οι κατσαπλιαδες κατσαρίδες του σορροσ.Το λιγότερο για εσάς είναι ευνουχισμός και κρέμασμα.

    5. Ποιον σκότωσε και είναι δολοφόνος,δεν το λες και σε μας να το μάθουμε και ποιο είναι το θύμα?

    6. Αναρχοαπλυτε πες αλεύρι. Οι νεκροί της ΜΑΡΦΙΝ σε γυρεύουν & οι 2 Χρυυσαυγιτες στο Ν. Ηράκλειο. Φονιάδες!!

    7. ρε κωνσταντινου κ@λογ@μημενε εσυ ρε Π@ΥΣΤΗ???

  116. Ψηφίστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει η χούντα και να νομιμοποιηθεί το κόμμα μας επιτέλους !!!! Και μετα μόνο Ηλία δαγκωτό !!!!

    1. ο ξυριζα θα χωσει μονιμα το λιακο στη φυλακη. Παππους θα βγει απο κει (αν βγει) χα χα χαχ

      1. Ρουφα το σπέρμα του κάθε Πακιστανού τώρα.

  117. Ψηφίζουμε ΝΙΚΗ συνΈλληνες. Να πάνε στο διάολο τα κουράδια του δήθεν συνταγματικού τόξου των μηνημονίων.

  118. Οι βασικοί εχθροί για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη είναι η ΝΔ , Πασοκ , βελόπουλος και τα αποκόμματα – αναχώματα ΕΑΝ Τζήμερου , Νίκη που στηρήζουν απο την πίσω πόρτα τη ΝΔ , προτείνω να ψηφήσουμε όλοι τον Συριζα απο αντίδραση και μόνο στίς πρώτες εκλογές να ρήξουμε τον Μητσοτάκη και την συμμορία του

    1. Έχεις ιδέα τί θα γίνει στη χώρα με μια τρικομματική ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Βαρουφάκη; Θα γεμίσουμε λαθρομετανάστες, θα χάσουμε εδάφη, οι γύφτοι θα κάνουν πάρτυ, και τόσα άλλα. Και όχι, δεν είμαι του Μητσοτάκη. Καλύτερα ένα πατριωτικό κόμμα, που αν μπει θα εμποδίσει τη δημιουργία αυτής της αισχρης τρικομματικής, και θα περιμένουμε τις επόμενες εκλογές…

  119. Εσύ κάτσε μέσα για να μάθεις να υμνείς τους απριλιανούς.

  120. Προσπαθώ να βρώ κάποιο κόμμα, όχι μεμονωμένο στέλεχος, που να μην είχε έστω εχθρική στάση απέναντι στον Ηλία πριν τον αποκλεισμό. Δεν έχω βρει κάποιο. Όλοι τον βρίζανε και όλοι συμβάλανε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον αποκλεισμό, τον επιδιώξανε. Κανείς δεν αξίζει την στήριξή μας. Για αυτό η μόνη λύση είναι ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρηθεί η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ. Μπορεί να μην αρέσει ακόμα και σε στελέχη των Ελλήνων, αλλά σε αυτές τις εκλογές μόνη λύση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν μάλιστα κάνει πράγματι και την Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού που λέει, ακόμα καλύτερα. Μέσα οι εγκληματίες της ΝΔ.

    1. Το ΕΠΑΜ – Συμμαχία Ανατροπής που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι συνεργάζεται για το καλό της πατρίδας με τον Κασιδιάρη αν ξεμπλέξει με τις κατηγορίες του

  121. Πιο σύστημα από τον σύριζα δεν υπάρχει. Έγινε δεκανίκι του Μητσοτάκη και ψήφισε τις Πρέσπες βγάζοντάς τον από την δύσκολη θέση. Μαύρο στους 301. Έλληνας πατριώτης δεν ψηφίζει προδότες του σύριζα και υπόλοιπους σκοπιανόφιλους και λαθρολάγνους που θα φέρουν καμία 20αριά εκατομμύρια λαθρομετανάστες!

    1. Αυτό που προτείνεις βολεύει τη ΝΔ σας.
      Μην καρφώνεσαι καταλάβαμε το βρώμικο ρόλο σας εδώ μέσα.

  122. Ποσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο Ηλίας: ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει το καθεστώς γουρλομάτη που έχει κάνει τη δικαιοσύνη μαριονέτα.

    1. Έτσι ακριβώς.
      Πόσο ποιο ξεκάθαρα να το πει ο άνθρωπος άλλωστε.

  123. Τιμωρία στο διαπλεκόμενο κωλόσογο μόνο με συριζα.

  124. Ψηφιζουμε Τσιπρα, γιατι ειναι η μονη ελπιδα να μπει φυλακη καποιος κερατας της Μητσοτακης Α.Ε.

  125. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΡΥΦΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕς ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗς ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

  126. Εγώ νομίζω ο Νατσιος με το ΝΙΚΗ, είναι αξιόλογος γιατί τον παρακολουθώ πολλά χρόνια κι έχει τις δικές μας χριστιανικές και πατριωτικές ιδέες.
    Δεν είναι φρούτο που βγήκε τώρα ούτε έχει σχέση με τον αφορεσμενο όπως δήθεν του καταλογίζουν…
    Άθεο και κουμουνι δεν ψηφίζω ο κόσμος να χαλάσει !!!

    1. Ναι, δεν βγήκε τώρα. Βγήκε πέρυσι. Και ξαφνικά διαφημίζεται παντού

    1. επιτελους ενας λογικος ανθρωπος. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και οχι χουντοκομματα

    2. Ένωση Κεντρώων με τον Πακιστανό υποψήφιο Ιρφάν Ταιμούρ Μοχάμαντ. Συγχαρητήρια!

      1. οι χουντικοι ειστε πιο κατω απ τους πακιστανους

        1. Γι’ αυτό είμαι αντιδημοκράτης, γιατί ψηφίζουν κάτι πακιστανολάγνοι όπως εσύ, με IQ χαμηλότερο του Πακιστάν (80). Φάε νουδούλα, πασόκ και σύριζα για άλλα 50 χρόνια, δημοκράτη μου.

          1. σου ειπα, εισαι υποδεεστερος των πακιστανων. Κατσε σκουζε ουγκ μια ζωη, αφελη φασιστακο μου

          2. Αντιδημοκράτης δεν είσαι. ΜΟΥΛΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ είσαι.

          3. @Κεντρωος, ψήφισε τα πάκια σου, σκουπίδι και μην μιλάς για ανθρώπους που δεν ξέρεις. Βλάκα.

            @ΚΟΡΚΟΛΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣ, εσύ ιερόδουλης υιέ, ψήφισε νουδούλα (σαν παιδέρας που είσαι) να είσαι καλυμμένος.

        2. Τα φιλαράκια σου τα πάκια εντωμεταξύ κεντραρουν το μουνι της μάνας σου και την κωλοτρυπα σου.

  127. Ο Τσίπρας είναι χειρότερος από τον Κούλη. Τον Κούλη τον ξέραμε. Ποτέ δεν κρύφτηκε. Αλλά το κ#λ#παίδι ο Τσίπρας φέρθηκε ύπουλα. Ξεγέλασε τον κόσμο,έγραψε στα παπ@ρι@ του το δημοψήφισμα, ψήφισε της Παναγίας τα μάτια εναντίον των Ελλήνων. Αν είναι δυνατόν να ψηφίσει κάποιος αυτό το ανδρείκελο !

  128. Έλληνας και Ναζι είναι έννοιες αντίθετες. Έλληνας και εβραιοχριστιανος ορθολοξος είναι ασύμβατα. Τον πουλο λοιπόν ανθελληνικες ναζιστοκωλες φασιστοκουραδιτσες. Κλασιδιαρα κάτσε στο κελί σου και κλαψε μλκα 🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  129. Ηλία είσαι τεράστιος κωμικός συνέχισε να τους δουλεύεις. Μετά από μια σειρά αποτυχημένων ενεργειών σου σε όλα τα επίπεδα έρχεσαι και λες να μην ψηφίσουν εάν και Κανελόπουλο που εσύ πρότεινες. Οι δικοί σου άνθρωποι όπως ο Μπαρμπαρούσης και ο Πετρόχειλος με αποδείξεις πρότειναν να ψηφίσει ο κόσμος σας τους προδότες και τώρα για ακόμα μια φορά τα γυρίζεις Μετά το ηχητικό του πολιτικού κρατούμενου Ιωάννη Λαγού που σας ξεφτιλιζει βγάζεις σήμερα αυτήν την ανακοίνωση. Υ.Γ όλοι μαζί έναν Γιάννη Λαγό δεν κάνετε.

  130. Ευχαριστούμε Ηλία…
    Συμμαχία ανατροπής Δημήτρης καζακης αυτόν μας δείχνεις…
    Στην βουλή η φωνή μας!!!

  131. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την δήλωση του Ηλία θα καταλάβει ότι εμμέσως πλην σαφώς αποκλείει τα υπάρχοντα μικρά πατριωτικά κόμματα (ΕΑΝ, Τζιμερο, ΝΙΚΗ).Τον Εφιετζογλου δεν τον αναφέρει γιατί έχει ήδη αποκλειστεί και τον Βελόπουλο που είναι ορκισμένος εχθρός του. Στην συνέχεια προτρέπει τον κόσμο να ψηφίσει και ταυτόχρονα να μαυρίσει την συμμορία που απεκλεισε τους ” Έλληνες “. Πόσο πιο καθαρά να μιλήσει ο άνθρωπος, (ψηφιστε προδότη για να φύγει ο τύραννος). Οποιος αντιλαμβάνεται άλλο τρόπο μαυρίσματος της συμμορίας να το πει και σε μένα.

    1. Εννοείται προτρέπει διακριτικά να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να πέσει η χούντα του Μητσοτάκη.
      Ο μόνος τρόπος για να χάσει η ΝΔ είναι αυτός.
      ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν.

  132. Στη συμμορία ΝΔ και τα αποκόμματα που τους στηρίζουν ,
    Μαύρο ρε!

  133. Και τι να ψηφισουμε ρε Λιακο ο ενας χειροτερος απο τον αλλον ειναι. Και κακως που εκανες γνωστο τον Κλανελοπουλο.

  134. Το μόνο κόμμα που με εκφράζει ως έναν βαθμό είναι το Κίνημα 21 αλλά δεν μπορώ να τους ψηφίσω όταν ο κομπλεξικός Μπέχλης βρίζει και λασπολογεί μέρα-νύχτα την Χρυσή Αυγή, το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, τον Κασιδιάρη, τον Εθνικισμό και την «ακροδεξιά». Αχώνευτος και αυτός και ο πασόκος που έχει μαζί του.

    1. Κ εγώ αυτόν θα ψήφιζα μετά τον αποκλεισμό του ΕΚΕ, αλλά δε θα το κάνω γιατί όλη την ώρα βρίζουν κ κοροϊδεύουν χωρίς λόγο κ αυτός κ ο Χατζάρας τον Ηλία….. Ας πάρει το μνμ κ ας κάνει την αυτοκριτική του… Θα μπορούσε να πάρει κ όλες τις ψήφους του πατριωτικού χώρου αν δεν είχε τόση αλαζονεία κ έπαρση …

      1. Και εγώ αυτόν θα ψήφιζα μέχρι χτες,που είδα στην διακαναλική έναν φανατικό,που έβριζε και ειρωνευόταν όσους θα ψήφιζαν Κασιδιάρη.
        Οπότε,θα πάω ΕΝ.Α.
        Πατριώτες,πιο μετριοπαθείς χωρίς να είναι πρόβατα,και όχι μέρος του συστήματος.

  135. Θα ψηφιζα ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ αλλα αφου τον εκοψαν θα παω να ριξω ενα ψηφοδελτιο του ΣΥΡΙΖΑ χωρις σταυρο μονο και μονο για να πεσει η συμμορια του ΚΟΥΛΗ.

    1. Ναζί και Φασίστες μας αποκαλούν οι Ζαίοι αυτη τη στιγμή. Τράβα δες τι γράφουν στο τουίτερ ακόμα και υποψήφιοι.

      Ψήφισε πατριωτικά ρε συ. Γιατί όχι Καζάκη; Ο άνθρωπος μέχρι και κάλεσμα στο ΕΚΕ έκανε με μόνο όρο να μην είναι ο Κασιδιάρης υποψήφιος για να μην κοπεί το κόμμα.

      Ψήφισε πατριώτες όχι αυτούς που ήταν υπέρ της κορονοχούντας, μιλάνε για Πρέσπες του Αιγαίου, και όλα τα άλλα εθνοπροδοτικά. Ξεχνάς την Λινού 3 χρόνια τώρα που λες θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ;

      1. Εγώ πάλι τις βρισιές τις αντέχω, λόγια είναι, τον Κούλη δεν αντέχω που κάνει πράξεις αντίθετες απ’τα λόγια του. Μια μέρα συμφωνία με το διάβολο γιατί η απλή αναλογική μας βολεύει αφού ήδη έχουν προγραμματίσει τις δεύτερες εκλογές και με ήττα του εφιάλτη εμείς θα συμμετέχουμε.

    2. αμα ψιφισεις συριζα να στιλεις και τα παιδια σου να κατικησουν στο ματι

  136. Εχει απόλυτο δίκιο ο Ηλίας πάντως εμείς προτείνουμε να ψηφήσουμε όλοι στον πρώτο γύρο (21 Μαϊου) τον ΣΥΡΙΖΑ οχι γιατί είναι καλύτεροι αλλά για να τιμωρήσουμε έτσι την σπείρα Μητσοτάκη

  137. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ…..
    1) ουτε τους λαθρολαγνους και ομοφυλλοφυλους ΛΟΑΤΚΙ , της Ζωης Κωνσταντοπουλου
    2) ουτε αυτους που βριζανε τους ανεμβολιαστους , τους Τζημερο -Κρανιδιωτη
    3) ουτε το ΕΑΝ των Κανελοπουλου-Καρατζαφερη
    4) ουτε την ΝΙΚΗ που προωθει η οικογενεια Μητσοτακη

    1. Ουδεμία σχέση έχει η ΝΙΚΗ και ο ΝΑΤΣΙΟΣ με τον μητσοτάκη. Άντε ξυπνάτε…….

    1. Είναι του συστήματος λέμε η ΝΙΚΗ, όλοι Συριζα γιατί αντικειμενικά μόνο αυτό το κόμμα μπορεί να ρίξει τώρα τον πραγματικό φασίστα που έβαζε πρόστιμο στα γεροντάκια που δεν εμβολιάστηκαν, και όταν ξαναγίνουν εκλογές εννοείται δεν ξαναψηφίζουμε Σύριζα, ένα βήμα την φορά, τώρα προέχει να πέσει η Εγκληματική Οργάνωση της ΝΔ!

      1. Μα αν πεσει η ΝΔ δε θ αντεξει πολυ ο Συριζα σε κυβερνηση συνεργασιας….Σε καναν χρονο παλι εκλογες θα εχουμε…Οποτε εκει να περιμενεις την κουλα αυτοδυναμη…Τιποτα, θελουμε πολλα κομματα στην βουλη και οχι αυτοδυναμια του εφιαλτη…Αν ξαναβγουν αυτοδυναμοι τελειωσαμε σαν εθνος θα πεινασουμε θα μας διαλυσουν θα παιρνεις ανασα και θα σου ζητανε 5ευρω

      2. Παιδιά ότι και να ψηφίσετε Η..ΣΕΚΙΟΥΛΑΡ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΟ ΈΧΕΙ ΈΤΟΙΜΟ

Comments are closed.