ΕΚΤΑΚΤΟ: Θα γίνει τελικά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Βεργίνα! (ΦΩΤΟ&BINTEO)

Κοινοποίηση:
v2

Αλλαγή σχεδίων τελικά για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στη Βεργίνα. Παρά το γεγονός ότι νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι θα αναβληθεί, λόγω της κακοκαιρίας , πριν από λίγα λεπτά αποφασίστηκε το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί στις 20.00.

Σε αυτή την απόφαση έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι στη Βεργίνα είχαν ήδη μεταβεί πριν εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα δεκάδες πολίτες. Κρατώντας σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Βεργίνας. Η παρουσία τους έντονη και θερμή οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να γίνει τελικά το συλλαλητήριο με όσους πολίτες καταφέρουν να βρεθούν στην ιστορική πόλη της Μακεδονίας.

Στη Βεργίνα βρίσκεται και ο μητροπολίτης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, ο οποίος στην παρακάτω φωτογραφία του ThessToday.gr συνομιλεί με τον κ. Στέργιο Μουρτζίλα, πρόεδρο Πολυτέκνων Ημαθίας και μέλος ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας:

και στην παρακάτω φωτογραφία ο κ. Παντελεήμων συνομιλεί με τον κ. Μιχάλη Χαλκίδη, πρώην βουλευτή Ημαθίας και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας:

Παρών στο συλλαλητήριο είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης:

v0

Επίσης, στο πλευρό του μητροπολίτη Παντελεήμονα βρίσκονται και πολλοί ιερείς που μετέβησαν στη Βεργίνα από διάφορες περιοχές παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Δείτε φωτογραφίες του ThessToday.gr από την Βεργίνα:

v1 v2 v3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: