ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Απέλυσαν τον πρόεδρο των εργαζομένων του Άγιου Σάββα: «Ο λόγος είναι ότι μιλάμε – Είναι στοχοποίηση»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
βββββββββ

Χωρίς δουλειά έμεινε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Άγιο Σάββα Κ. Καταρχιάς όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN.

«Δυστυχώς τη στιγμή που τα νοσοκομεία βουλιάζουν και οι ανάγκες σε προσωπικό είναι τεράστιες η κυβέρνηση επιλέγει να απολυθώ στις 31 Μαρτίου. Έκοψαν βίαια τη σύμβασή μου -ο μόνος γιατρός πανελλαδικά στους 2.000 επικουρικούς- και ο λόγος είναι ότι μιλάμε. Γιατί βγήκαμε και μιλήσαμε για τα προβλήματα του νοσοκομείου, τη διασπορά. Με έχουν ήδη μετακινήσει μετά τις αποκαλύψεις εκδικητικά στη ΜΕΘ του Σωτηρία. Είμαι ακτινολόγος, είμαι απαραίτητος. Είμαι ο μόνος γιατρός που κόβουν τη σύμβαση αυτή τη στιγμή» είπε.

Και κατέληξε: «Είναι στοχοποίηση, ζητάμε να παρέμβει το υπουργείο, να δώσει παράταση» είπε ο ίδιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Η Νέα Δημοκρατία τα έχει κάνει όλα σκατούνια γω αυτό κατάλαβα

  2. το Δεκέμβριο σε συνάντηση με τον Ξανθό της ΕΙΝΑΠ στο υπουργείο υγείας είχε πει για τ συνάδελφους του επικουρικούς ιατρούς, με 5 συνεχόμενα χρόνια προϋπηρεσίας στο ΕΣΥ, όταν η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έλεγε στον υπουργό ότι πρόκειται για ιατρούς με συσσωρευμένη εμπειρία και να μην απολυθούν και που τελικά απολύθηκαν, ” κι εμάς τι μας νοιάζει, ας τους διώξουν”. Η τότε ηγεσία του υπουργείου είχε προσλάβει επικουρικούς ιατρούς μέσω ΕΣΠΑ( οι οποίοι ήταν τα δικά τους παιδιά). Μέσα σε αυτά ήταν και ο Καταραχιάς…
    Αυτός είναι ο Καταραχιάς που τώρα φωνάζει ότι τον απέλυσαν..

  3. να μια ευκαιρια για συγκριση. ποσοι γιατροι απολυθηκαν στη ΚΟΥΒΑ; ποσοι στη Β. ΚΟΡΕΑ; ποσους νεκρους ειχε η ΚΟΥΒΑ; ποσους η Β. ΚΟΡΕΑ;

  4. Εἶναι ἀνάγκη νὰ διαλαλῇς τὸ πόσον ἀνόητος εἶσαι;

  5. Συνδικαλιστές η μεγάλη πληγή έξω τεμπέληδες ουστ

  6. Αποφασίζομεν και διαταζομεν….απολυεσε διότι εμίλησες κατά του καθεστώτος.

  7. ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ

  8. Χούντα Μητσοτάκη… Πραγματικά Τσίπρα λέμε και κλαίμε αυτή τη στιγμή… Όχι πως είναι κανάς καλός ο Τσίπρας, αλλά ο Μητσοτάκης το τερμάτισε.

    1. Είναι ανάγκη να διαλαλείς το πόσο ανόητος είσαι;

  9. Το κράτος εκδικείται όποιον μιλάει.Το παράδειγμα είναι σαφές ” Σκύφτε το κεφάλι για να έχετε δουλεία.. “

  10. O Kαταρχιάς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέσχε στην προχθεσινή διαδήλωση των πακιστανών. Ο νεοταξίτης Πέτρος Κωνσταντίνου την διοργάνωσε.
    Πρόεδρος του συλλόγου ιατρών.Εκεί καταντήσαμε… Δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση.
    Ένας Πολάκης και μισός.

Comments are closed.