ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ «ΦΡΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Κοινοποίηση:
ilias-kasidiaris

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία-μπλόκο για το κόμμα Κασιδιάρη.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
«Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2020/1828 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Νοεμβρίου 2020 «σχετικά με τις αντιπροσωπευτικές αγωγές για την προστασία των συλλογικών συμφερόντων των καταναλωτών και για την κατάργηση της οδηγίας 2009/22/ΕΚ», ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών, ρυθμιστικό πλαίσιο για την παλαίωση οίνων και άλλες επείγουσες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης»
Άρθρο μόνο
Δικαίωμα κατάρτισης συνδυασμών στις βουλευτικές εκλογές – Αντικατάσταση παρ. 1 άρθρου 32 π.δ. 26/2012
Η παρ. 1 του άρθρου 32 του π.δ. 26/2012 (Α’ 57) αντικαθίσταται ως ακολούθως:
«1. Στις βουλευτικές εκλογές λαμβάνουν μέρος είτε συνδυασμοί υποψηφίων ενός μόνο κόμματος, είτε συνδυασμοί συνασπισμού περισσότερων του ενός συνεργαζόμενων κομμάτων, είτε συνασπισμοί ανεξάρτητων υποψηφίων, είτε μεμονωμένοι υποψήφιοι. Για την κατάρτιση συνδυασμού πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
α) Το κόμμα να έχει ιδρυθεί νόμιμα.
β) Ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, ο νόμιμος εκπρόσωπος και η πραγματική ηγεσία του κόμματος να μην έχουν καταδικασθεί σε οποιονδήποτε βαθμό σε κάθειρξη για τα αδικήματα των κεφαλαίων 1-6 του Δεύτερου Βιβλίου του Ποινικού Κώδικα, ή σε οποιαδήποτε ποινή για εγκλήματα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα που επισείουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ή σε ισόβια κάθειρξη για κάθε άλλο αδίκημα. Η αποστέρηση του δικαιώματος κατάρτισης συνδυασμών, σύμφωνα με την παρούσα περίπτωση, ισχύει για τη χρονική διάρκεια της επιβληθείσας ποινής και υπολογίζεται από την επομένη της ημέρας της οριστικής καταδικαστικής απόφασης. Η έκτιση ή μη της ποινής ή η παραγραφή αυτής δεν ασκεί επιρροή στον υπολογισμό του ανωτέρω χρονικού διαστήματος. Στο πλαίσιο του παρόντος άρθρου, η πραγματική ηγεσία έχει την έννοια ότι πρόσωπο άλλο από εκείνο που κατέχει τυπικά θέση προέδρου, γενικού γραμματέα, μέλους της διοικούσας επιτροπής ή νομίμου εκπροσώπου με συγκεκριμένες πράξεις του εμφανίζεται να ασκεί διοίκηση του κόμματος, ή να έχει τοποθετήσει εικονική ηγεσία, ή να έχει τον ηγετικό πολιτικό ρόλο προς το εκλογικό σώμα.
γ) Η οργάνωση και η δράση του κόμματος να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Για την αξιολόγηση της συνδρομής της προϋπόθεσης αυτής λαμβάνεται υπ’ όψιν τυχόν καταδίκη σε οποιονδήποτε βαθμό υποψηφίων βουλευτών, ή ιδρυτικών μελών, ή διατελεσάντων προέδρων για τα αδικήματα και στις ποινές του πρώτου εδαφίου της περ. β).
Στην περίπτωση συνασπισμού κομμάτων οι ανωτέρω προϋποθέσεις πρέπει να συντρέχουν για καθένα από τα κόμματα που απαρτίζουν τον συνασπισμό.
Η συνδρομή των προϋποθέσεων της παρούσας ελέγχεται αυτεπαγγέλτως από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου. Προς υποβοήθηση της κρίσης του, πολιτικά κόμματα και κάθε εκλογέας έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υπόμνημα με στοιχεία τεκμηρίωσης μέχρι την επομένη της λήξης της προθεσμίας της παρ. 1 του άρθρου 34.».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

190 Σχόλια

  1. ετοιμαζουν νεο αττιλα και νεο ’74…πς τοτε ο καραμανλης με τους δεξιους και κουμουνιστες προδωσαν τη κυπρο και εριξαν την ευθυνη στην πατριωτικη χουντα…ετσι και τωρα εχουν ηδη πουλησει τα νησια στους τουρκους και ψαχνουν τη μεθοδο να τα παραδωσουν χωρις να φταινε…οταν μπουν οι τουρκοι,θα ριξουν το φταιξιμο στην αποσταθεροποιηση της χωρας και των εκλογων λογο ηλια και των οπαδων του και αυτου του νομου…και θαχουμε παλι το ιδιο εργο…οπως ειχαμε τοτε ψευτονεκρους στο μπουλινγκτεκνειο,ειχαμε ψευτονεκρους και τωρα τον γρηγοροπουλο και τον χυσσα…τα ιδια κολπα χρησιμοποιουν,καμια φαντασια!

  2. Κουλη θα παρεις τα @ρχιδι@ μου σε αυτες τις εκλογες και εχω πολλες μα παρα πολλες ψηφους !!!!

  3. Κυριάκο δυστυχώς σε ψήφισα, έχω απογοητευτεί πλήρως με τις επιλογές σου.
    Στις επόμενες εκλογές θα πάρεις την ψήφο των ΛΟΑΤΚΙ, των κομματικών, κάποιων πρώην πασοκων και κάποιων γύφτων που ταιζεις. Τον κορμό της συντηρητικής παράταξης τον έχασες.
    Θυμάμαι τον Θανασάκη τον Κανελλόπουλο, τον πινέζα που έλεγε πως τους δικούς μας δεν πρέπει να τους κοιτάζουμε γιατί δικοί μας είναι και θα μας ψηφίσουνε, αντίθετα πρέπει να φροντίζουμε τους απέναντι για να παίρνουμε νέους ψήφους.
    Στην εποχή μας όμως τα πρόβατα λιγόστεψαν, οι νέες γενιές καταλαβαίνουμε ποιος είναι ποιος και τι στοχεύει, ας πρόσεχες.

  4. Θα πρεπει να δουνε ολοι οι πραγματικοι ελληνες τι επαθε ο Βοριδης στην εξεταστικη για την υγεια απο τον Ηλια στο συγκεκριμμενο VIDEO !!!! Eξηγουνται ολα εκει !!!!

  5. Ο Άρειος Πάγος θα δώσει το πρέπον φτύσιμο στη συμμορία της Κούλας. Αν τολμήσουν οι δικαστές εκβιαζομενοι ή χρηματιζομενοι να παραβιάσουν το σύνταγμα θα στηθούν κρεμάλες για εσχάτη προδοσία.

  6. ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε Ηλία Κασιδιαρη να ξεβρωμισει ο τόπος

  7. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΖΗΤΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

  8. μια βλακεια νομοσχεδιο……..
    To διαβασα το ναζιστικο νομοσχεδιο της μασωνικης ΝΔ
    και νομικα δεν στεκει….
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 29 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ……
    μονο με αντισυνταγματικο πραξικοπημα,
    και με διεφθαρμενους δικαστικους περναει…..
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΗΜΟ……
    Αν πχ εχω εφεδρικο ενα δευτερο κομμα
    και δινω γραμμη να ψηφιστει αυτο το κομμα…..τι θα κανουν τοτε????

    ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ……
    ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ

  9. Οχι στον αναθεματισμενο αφορισμενο μητσοτακη.δεν εχει σχεση με πατριωτισμο και θρησκεια αυτο το απολοιφαδι.θυμαστε που δηθεν για την πανδημια εκλεισε τις εκκλησιες το 2020;;;;ειναι αυτος Χριστιανος;;;θυμαστε που γι’αυτον τον λογο τον αφορισε ο επισκοπος Αμβροσιος;;;;;αυτον θα ψηφισουμε;;;;που αντι να εχει μαζι του Τον Θεο,εχει τον διαβολο;;;;;;;αυτον που απελυσε τους υγειονομικους και εμειναν στην πεινα οι ανθρωποι 1 χρονο;;;;;;αυτον που λυσασμενα πιεσε να εμβολιαστουν μεχρι και οι γατες;;;;και να οι ξαφνικιτιδες.και να τα αιφνιδια μπαμ και κατω.και να χασαμε τους πιλοτους τα παλικαρια.απο τι αραγε.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ.

    1. Τα είπες όλα. Εγώ να προσθέσω μόνο ότι δεν μας άφησε να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από το 21 λόγω κοροιδοιού και ότι ενώ ασχολιόταν με τις εκκλησίες, δεν ασχολήθηκε με τα τζαμιά! Μητσοτάκη που πήγες στη μπίλντεμπεργκ, θα ψηφίσω όποιον θέλω, δεν θα αποφασίσεις εσύ που πέφτεις και το κεερφα και οι πακιστανοί αν θα κατέβει ο Ηλίας στις,εκλογές. Με δούλεψες στις προηγούμενες εκλογές που εμφανίστηκες ότι θα μπλόκαρες τα σκόπια για την εοκ και έφτασες να είσαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής τους! Ηλία Κασιδιάρη και με τα 2 χέρια!

  10. Εμείς δεν φοβόμαστε,οι θαρραλέοι δεν εκβιάζονται.Οτι και να θεσπίσουν ότι και να εφεύρουν η ορμή του κόμματος Έλληνες θα τα διαλύσει!!! Τρέμετε ένα παράνομα πολιτικά φυλακισμένο και ένα καρτοτηλέφωνο.Ξυπνατε το πρωί και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε πως θα σταματήσουμε το Εθνικό κόμμα Έλληνες για την πατρίδα, Ε λοιπόν ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ!! Εκατομμύρια Έλληνες είναι μαζί μας και προσδοκούν την απελευθέρωση της πατρίδας μας!!Η αντίσταση είμαστε εμείς!!! Λευτεριά στους Έλληνες!!!

  11. Αφού υπάρχει έφεση στον Άρειο πάγο για την οριστική καταδίκη ή όχι, τότε πώς θα απαγορευτει η κάθοδος του κόμματος Κασιδιαρη στις εκλογές? Δεν στέκει συνταγματικά αυτό και ο Άρειος πάγος δεν θα δεχτεί καμία πραξικόπηματική απόφαση των κομματων του μνημονίου.

  12. Τα πετσωμενα ΜΜΕ, συμπασχουν στο δράμα του Μητσοτάκη και δεν του λένε, που πας ρε καραμητρο, παίζεις με το σύνταγμα για την πάρτη σου; το σύνταγμα είναι του λαού, όχι δικό σου!

  13. Πόση δημοκρατία πια; Όχι στην ποινικοποίηση του Εθνικισμού!
    Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Το βιώνουμε όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές από την μεταπολίτευση.
    Μετά από τις αδίκως φυλακίσεις δεκάδων αθώων στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έρχεται τώρα η ΝΔ να καταθέτει νομοσχέδιο που θα απαγορεύει την συμμετοχή στις εκλογές όσων έχουν καταδικαστεί ως μέλη σε εγκληματική οργάνωση.
    Με λίγα λόγια, πρώτα σε κατηγορούν, μετά σε φυλακίζουν και μετά σου στερούν το εκλέγειν. Και όλα αυτά επειδή είσαι Εθνικιστής!

    Επειδή το νομοσχέδιο φωτογραφίζει τον Ηλία Κασιδιάρη και το κόμμα του Εθνικό Κόμμα Έλληνες, θεωρούμε χρέος μας να προβάλουμε την φωνή του αδίκως φυλακισθέντα.
    Ακούστε τι δήλωσε μέσα από τις φυλακές Δομοκού ο Ηλίας Κασιδιάρης:

    Μητσοτάκη μην κουράζεσαι άδικα με αντιδημοκρατικούς νόμους. Ο μόνος τρόπος να με σταματήσεις είναι να απαγορεύσεις όλα τα κόμματα και να κατέβεις μόνος σου στις εκλογές.
    Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είμαι στην επόμενη βουλή με διψήφια ποσοστά.

  14. Ακόμα και αντίπαλοι του συναγωνιστή Κασιδιάρη θα τον ψηφίσουν μόνο και μόνο για την παράνομη και αντισυνταγματική πραξικοπηματική ντροπολογια του ξευτιλα κουλη!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

      1. Στον ΠΑΟΚ και στον κάθε ΠΑΟΚ πολλοί δεν επρεπε να χωράνε, αλλά βρίσκονται εκεί. Οπότε το τι χωράει και τι όχι κράτα το για πάρτη σου

  15. ΚΟΥΛΗ ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ!!!

  16. Μητσοτάκης σημαίνει σκέτο Μακεδονία και Μισό Αιγαίο..!!!!!

  17. Κούλη, ψήφο από Έλληνα δεν θα πάρεις! Τράβα στον ανταρσύα του Κωνσταντίνου των ανοιχτών συνόρων και στους λοατκι. Μόνο Ηλία για τα παιδιά σας. Θα πέσει ο νόμος του κούλη των μκο γιατί είναι ενάντια στο Σύνταγμα! Μέχρι και ο Καρατζαφέρης που ψήφισε το μνημόνιο του γιωργάκη στηρίζει τώρα τον κούλη των Πρεσπών, του λοκντάουν, του κλεισίματος των εκκλησιών και του τζαμιού! Αυτοί ήταν οι πρώην πατριώτες! Όλοι Ηλία.

  18. θα πρέπει να σταματήσει τον Ηλία, προσωπικά θα προτιμούσα να τον μπλοκάρει ο λαός και όχι τα κόμματα. Όμως τώρα που οι ρυθμίσεις είναι της μόδας, γιατί δεν γίνεται μια ρύθμιση να απαγορεύει τη συμμετοχή προσώπων/κομμάτων, αν δεν έχουν πρωτίστως τακτοποιημένες τις οφειλές/δάνεια/χρέη; Μπορούμε να επιμείνουμε λίγο σε αυτό (αν σας φαίνεται λογικό);

  19. Τουρκία γινόμαστε!!!!!! Αρχηγοί κομμάτων στη φυλακή και απαγόρευση συνεντεύξεων και το να κατεβαίνεις σε εκλογές!!!! Απίστευτο

  20. Αν αποκλειστεί ο Ηλίας…
    Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για σπάσιμο στην Κούλα… Το πιο φασιστικό κόμμα να πέσει με πάταγο

    Ετοιμαστείτε για νοθεία πάντως. Ειδικά τώρα που τα αποτελέσματα δεν θα περνούν από το υπουργείο εσωτερικών αλλά απευθείας στη singular logic.

  21. Η χουντα δεν πεφτει ουτε με διαδηλωσεις ουτε με σχολια στα κοινωνικης δικτυοσης μεσα ουτε με ( εκλογες) .Ας το καταλαβουμε.

  22. Την Τριτη θα ψηφιστει, ολοι εξω απο τη βουλη να μπουκαρουμε μεσα, να πεσει καμια σφαλιαρα

  23. Πώς το είχε πει η γυναικα του Τσίπρα (Μπαζιάνα)? Θυμάστε
    κάτι ή νομίζετε οτι τα GBytes ΜΝΗΜΗΣ είναι για τα κινητά ?
    “Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την ΕΞΟΥΣΙΑ”.
    Οποιος πιστεύει ακόμη οτι η ελληνική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι
    ΑΔΕΚΑΣΤΗ και οτι οι ΕΞΟΥΣΙΕΣ που ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    (Νομοθετική/Εκτελεστική/Δικαστική) είναι ακόμη ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ,
    ε λυπάμαι πολύ αλλα είναι ηλίθιος.
    Μόνο σε δημοκρατικές χώρες η ΨΗΦΟΣ αντικαθιστά τις καραμπίνες.
    Σε μή δημοκρατικές χώρες οι ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ αντικαθιστούν την ψήφο.

  24. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ???ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΕΓΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!!!

  25. Απορω πως υπαρχουν ατομα που δεν βλεπουν την καταστροφη της πατριδας μας με την μη υπαρξη δικαιοσυνης με την καλυψη ολων των σκανδαλων με την φτωχεια του Ελληνα με αυτους που τρωνε με χρυσα κουταλια εις βαρος μας με τους παιδεραστες που καλυπτουν με την βρωμια και την κλεψια σε ολο της το μεγαλειο και εξακολουθοθν να εθελοτυφλουνΘεεμου φωτιζε τους και ξεστραβωσε τους μπας και σωθουμε

  26. δεν μπορουν να αποκλεισουν κανενα κομμα Κασιδιαρη…..
    κομμα θα ψαχνουν και κομμα δεν θα βρουν…….δεν μπορουν να κανουν ΤΙΠΟΤΑ
    γιατι εν μεσω λοκνταουν καναμε συνεδριο
    και εκλεξαμε 7μελη Διοικουσα Επιτροπη……η οποια και διοικει το κομμα……
    βασει νομου του Βοριδη (που ψηφισε πρωτος πρωτος ο Βελοπουλος)
    ο Ηλιας μπορει να ειναι μονο απλος υποψηφιος βουλευτης και οχι επι κεφαλης……..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ
    γιαυτο λυσαξανε και ψαχνονται εδω και εβδομαδες…..
    τα 150 Ιδρυτικα στελεχη που υπογραψαμε την Ιδρυτικη διακυρηξη
    και καταθεσαμε το καταστατικο στον Αρειο Παγο,
    δεν ηταν κανενας μελος της Χρυσης Αυγης….
    ειμαστε ΟΛΟΙ του ευρυτερου Πατριωτικου Χωρου
    …..
    το ΚΚΕ φοβαται οτι θα την πληρωσει στο τελος…….
    γιατι ειναι κατα της Αστικης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας………
    και μπορει να τεθει εκτος νομου……

  27. Αν έπαιρνε το κομμα κασιδιαρη 0.01% .θα κάνατε την τροπολογία. αντε ρε παλιό λαμογια

  28. Να δοθεί άμεσα οδηγία από τον Ηλία…
    Καμία ψήφος των Ελλήνων στην ΛΟΑΤΚΙ Ν.Δ.

  29. Δε μου λες ρε σκατομουρη κοκοβιε, αν μας πει ο Ηλιας τελικα να ψηφισουμε πχ τη Μπετυ Γιαννα, η τον α, η τον β, αυτους πως θα τους αποκλησεις ?? Βγαλε λοιπον το σκασμο αρχιμπασταρδε και τρεχα πεσε στο βοθρο γρηγορα, γιατι εκει ειναι η θεση σου. Σ Τ Α Σ Κ Α Τ Α

  30. Δεν νομίζω να αποκλειστεί ο Ηλίας ,δεν θα αφήσουν κάποιες δυνάμεις …..είναι οι δυνάμεις που έδιωξαν την Αγγλία από την ΕΕ ….είναι οι δυνάμεις που θέλουν να διαλύσουν την ΕΕ …είναι οι δυνάμεις που θα φέρουν τον Παύλο για βασιλιά της Ελλάδος………πάμε για εξελίξεις με ελληνοτουρκικά …..και στο βάθος λογικά πατριωτική με Ηλία….ίσως και χωρίς εκλογές……και στο πολύ βάθος…βασιλιάς …..και Πόλη….

  31. Αν δεν εχει γραψει την τροπολογια η Μαγδα-γλαστρα, να μη με λενε οπως με λενε…

  32. Ο κ. Στέφανος Χίος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τι απαιτεί πάνω από όλα η Ορθοδοξία και η Πατρίδα να κάνει

  33. Λιακο, αλλαξε ονομα στο κομμα και κανε το “Ανθελληνες”. Να δεις οτι θα σου επιτραπει αμεσως η υποψηφιοτητα. Αντε, με τις χαμουρες που μας κυβερνανε…

  34. Καταλαβαίνω το θυμό σας και την απογοήτευση αλλά όπως προείπα ήταν μια ευρωπαϊκή οδηγία και έπρεπε να εφαρμοστεί.
    Γνωρίζω και γνωρίζετε πόσο δημοκράτης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως επίσης και οι αξίες της παράταξης μας.
    Ο Κασιδιάρης δεν ήταν τίποτα και δεν θα ήταν τίποτα αν δεν ήταν ο αγαπητικός της Ουρανίας.
    Σε κάθε περίπτωση δεν έχει την λάμψη την ακτινοβολία και την ασφάλεια που εκπέμπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
    Πολλοί τον χαρακτήρισαν χαρισματικό ηγέτη και όχι άδικα.
    Ότι έγινε έγινε.
    Σας καλούμε όλους στη μια και μοναδική πατριωτική παράταξη τη ΝΔ για το καλό του τόπου μας.
    Η πατρίδα υπεράνω όλων.
    Αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν περισσεύει κάνεις.
    Με Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό ξανά.

    1. Με όλο το σεβας φίλε νεοδημοκρατη, το μ…νι της μάνας σου…

  35. Το Εφετειο και οι εφετες δικαστες, θα βγαλουν καμια ανακοινωση; Στην ουσια ο γουρλοματης καταργει την εννοια και τη δουλεια του Εφετειου, αφου αυτο ειναι υπευθυνο να αποφασισει αν η καταδικη του πρωτοβαθμιου δικαστηριου ειναι σωστη ή οχι. Εδω ρε καταδικασανε σε φυλακιση τον 70χρονο δικηγορο Αρβανιτη, τον ταγματαρχη Ζησιμοπουλο και το γιατρο Κουκουτση. Συλληβδην ενοχή αποφασισε το πρωτοβαθμιο, ουτε ο Κιμ δεν τα κανει αυτα…

  36. ΜΟΝΟ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

    1. Κανένας δεν θα απέχει από τις εκλογές. Όλοι μαύρο στον άθλιο απατεώνα Μητσοτάκη. Ψηφίζουμε αυτό που θα τον πονέσει πιο πολύ. Θα μάθουν οι κλεφτο-προδότες ότι δεν μπορούν να παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους εις βάρος του Έλληνα πολίτη.

    2. Σπόρε κόψε την μλκι@ πριν είναι αργά θα πάθεις αφυδάτωση αν συνεχίσεις έτσι μονόδρομος είναι η ακυβερνησία της χώρας έτσι όπως το πάει θα αναλάβει ο στρατός…

    3. Μόνο οι λαθρό και οι εθνοπροδότες που πίνουν το αίμα των Ελλήνων έχουν συμφέρον να ψηφίσουν ένα από τα 6 κόμματα της βουλής.
      Επέλεξε τί είσαι.

  37. Πόρνη Κούλη αυτό που έκανες θα σου γυρίσει μπούμεραγκ.
    Το έκανες για να μας βάλεις στο μαντρί σου αλλά κούνια που σε κούναγε.
    Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο για να χάσεις και να φύγεις ξεφτίλας την επόμενη των εκλογών Κούλη.

    1. Γιατί ΣΥΡΙΖΑ; Σταμάτα να στηρίζεις το σύστημα.
      40 χρόνια δεν κατάλαβες ότι σας έχουν βάλει στο μαντρί 2 κομμάτων και ψηφίζετε τα ίδια σκατά;
      Έχεις καταλάβει τί έχουν ψηφίζει ΜΑΖΙ ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ 4 χρόνια τώρα; Έχεις δει τους κλιματικούς νόμους; Τους νόμους της κορονοχούντας; Τον 4961/2022 που στο άρθρο 4 λέει ότι το κράτος μπορεί να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσθαφαιρεί ανθρώπινα δικαιώματα;
      Κατανοείς ότι ψηφίζεις τα ίδια άτομα;
      Και υπάρχουν εναλακτικές αν δεν θες Κασιδιάρη, όπως η Συμμαχία Ανατροπής (Καζάκης, Σακκάς κλπ). Και καλό να ήταν να δεις στο κανάλι του ΕΠΑΜ στο youtube τι λένε 10 χρόνια τώρα, μιας και πολεμούν από εποχή μνημονίων.

      1. ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

    2. Πατριώτης και σύριζα δεν πάνε μαζί αυτό το κόμμα μας έχει προδώσει περισσότερο από όλα στα εθνικά θέματα… Όταν θα πας να ψηφίσεις στην κάλπη θα έχεις μάθει το όνομα του νέου κόμματος που θα δημιουργηθεί με έναν εικονικό πρόεδρο και όταν το κόμμα Κασιδιάρη δικαιωθεί στο Διεθνές δικαστήριο γιατί στην Ελλάδα αποκλείεται θα αναλάβει αυτός…

  38. Πριν τις εκλογές γυρίστε τους τα οπίσθια σε κάθε δημόσια εμφάνιση των διαπλεκόμενων βουλευτών. Αυτό θα τους πονέσει περισσότερο γιατί ζωντανά στις πλατείες και τους δημόσιους χώρους θα εισπράττουν χλευασμό, περιφρόνηση και απαξίωση. Μη περιμένετε μόνο την ώρα της κάλπης. Εχουν ληστέψει την πατρίδα και την έχουν χρεοκωπήσει ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ? ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ

  39. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ” …!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ”….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ…!!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…!!!!!!

  40. Η τροπολογία θα μπορούσε να λέει μόνο ότι “Απαγορεύουμε στον Ηλία Κασιδιάρη οιαδήποτε εμπλοκή με την πολιτική επειδή διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία των συναλλαγών μας με την εγχώρια και αλλοδαπή πλουτοκρατία”. Δεν φοβούνται, ΤΡΕΜΟΥΝ τον Ηλία Κασιδιάρη!

  41. Οδηγία της Ευρώπης είναι που έπρεπε να εφαρμόσει ο Μητσοτάκης για κόμματα που εκτρέφουν το μίσος και το ναζισμό.
    Τι να φοβηθούμε από το Κασιδιάρη τον αγαπητικό της Ουρανίας;
    Ελάτε τώρα ας είμαστε σοβαροί.
    Η ουσία είναι πως ο Κασιδιάρης είναι φυλακή με βάση απόφαση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.
    Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω το θυμό σας αλλά θα σας περάσει.
    Εμείς σας θέλουμε πίσω στην μεγάλη πατριωτική παράταξη τη ΝΔ.
    Όσο δεν υπήρχε η ΧΑ και ο Κασιδιάρης όλοι εσείς ψηφίζατε ΝΔ ναι η όχι;
    Η απάντηση φυσικά είναι ΝΑΙ.
    Οπότε γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας;
    Σας περιμένουμε όλους πίσω στη ΝΔ με αγάπη.

    1. Μισος προς το λαο ειναι να του απαγορευεις την ψηφο.
      Αμα δεν έτρεμαν τη Πατριωτικη Δυναμη που εκφραζει ο Πολιτικος Κρατούμενος Κασιδιάρης, δε θα ποδηγετουσαν τη δικαιοσυνη να τον φυλακισει.
      Ουτε θα χρειαζοταν νομοσχεδιο.
      Τον Κασιδιάρη δε τον σταματαει τιποτα τωρα, θα ειναι στη Βουλη με 20 βουλευτες.
      Η ΝΔ ειναι μια σκατοθημωνιά δολοφόνων , προδοτών της Κύπρου- ενα καρκίνωμα που πρεπει να αφαιρεθεί για πάντα.

    2. Ευσεβείς πόθοι φιλε. Απλά αν είσαι πραγματικός νεοδημοκρατης και σε εκπροσωπεί αυτή η ξεφτίλα που πλασάρεται ως η παλιά συντηρητική παράταξη τότε καστε εκεί γιατί τους μοιάζεις.

      1. Γιατί αγαπητέ το λες αυτό;
        Η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ότι καλύτερο υπάρχει.
        Εγώ φυσικά θα κάτσω στη ΝΔ και σε καλώ να έρθεις και εσύ.
        Δεν περισσεύει κάνεις.

    3. Θέλω κ εγώ να έρθω στη Ν.Δ. αλλά εάν με αφήσετε να κρατήσω την κοτσίδα μου.
      Αντλώ δύναμη φοβερή από αυτή! Έτσι θα μπορώ να χειροκροτώ πιο έντονα τον Κυριάκο όταν θα ρουφάει το π@πάρι του Κασιδιάρη μετά τις εκλογές.
      Εάν μπορείς απάντησέ μου το συντομότερο!

      1. Η αστική μου ανατροφή δεν μου επιτρέπει να απαντήσω σε έναν οχετό με ύβρεις.
        Θα συνεχίσω να σε καλώ σε συστράτευση μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
        Τον παραδέχθηκε και ο Καρατζαφέρης.
        Όλοι οι δημοσιογράφοι είναι μαζί του γιατί είναι ότι καλύτερο έχουμε σε πολιτικό σήμερα.
        Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας αλλά όπως προείπα ήταν ευρωπαϊκή οδηγία η απόφαση.
        Ο αγαπητικός της Ουράνιας δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
        Στη ΝΔ έχουμε πολύ ποιο αξιόλογα στελέχη.
        Σε καλώ αγαπητέ μου πίσω στη μία και μόνη πατριωτική παράταξη.
        Ελάτε σας περιμένουμε.
        Ελάτε τώρα να μας βοηθήσετε και οργανωτικά.
        Ελάτε και δεν θα χάσετε με αγάπη σας μιλάω.
        Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σας σφίξει το χέρι και θα σας καλωσορίσει οσάν υιό που επέστρεψε στην πατρική αγκαλιά.
        Υπάρχει πολύ αγάπη στη ΝΔ και θέλουμε να σας τη δώσουμε.

        1. Ο Βοριδης έγραψε αυτη τη μαλακία, γιατι του κυριάκου τρέμει το κυλοτάκι του.
          Την αγαπη της ΝΔ βάλτη στον κώλο σου , όπως σου επιβάλει η αστική σου ανατροφη,και ελπιζω να μη με πιασει ποτε ο λιγδιάρης ο μητσοτάκης με το γρουσούζικο κωλόχερό του.

        2. Εσύ η τρόλλ εισαι η μεγάλη κυλότα ! Προς το δευτερό σε κόβω

    4. Στην ΝΔ είναι όλοι πλέον cuck αριστεροί ευνούχοι.
      Είναι για άτομα που είναι απλά άβουλα πρόβατα.
      Η ΝΔ είναι ένα αριστερό ανθελληνικό κόμμα που πήγε μέσα στην καραντίνα στο πολυτεχνείο, αλλα την 28 Οκτωμβρίου απαγόρευσε την έξοδο του κόσμου από τα σπίτια, εχει τους ισλαμιστές να κάνουν πορείες και τις εκκλησιες τις κλείνει.
      Λένε ξεκάθαρα ότι θα αντικαταστήσουν τους Έλληνες με ξένους.
      Ένα μπλε συριζα ειναι.
      Όσο για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη είναι για γέλια.
      Είναι πολιτικός κρατούμενος ο Κασιδιάρης!
      Ο Κουλις μας κατάντησε Τουρκια.Μιμείται τον Ερντογάν σε όλα

    5. Μας περιμένετε όλους πίσω στη ΝΔ με την ίδια αγάπη που δείχνετε και στα παιδάκια που βιάζετε ή με την ίδια αγάπη που κοιτάτε τους λάθρο που σας πηδάνε;
      Άμα γίνω ανώμαλος και δεν έχετε μέχρι τότε εξοντώσει όλους τους Έλληνες θα σας έρθω……

    6. Σε έχει βαρέσει η πολύ ντανκα ντανκα (μαλακια) στο κεφάλι

    7. Εσύ με αυτά που γράφεις σίγουρα χρειάζεσαι ψυχίατρο. Ψήφο η ΝΔ δεν θα πάρει, καλύτερα να τον πάρει ο διάολος παρά η ΝΔ. Και φυσικά θα γίνει και το κόμμα του διαόλου, θα ψηφιστεί και θα γελάνε και τα χόρτα. Μόνο που η ΝΔ δεν θα υπάρχει πλέον

    8. Νομίζεις ότι αν δεν μπορέσουμε να ψηφίσουμε Κασιδιάρη θα ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία
      ή δεν θα πάμε να ψηφίσουμε; Αυτό που θα ζημιώσει περισσότερο τον Κούλη θα ψηφίσουμε. Με αυτό που έκανε ο Δρακουμέλ απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο λαμόγιο και πόσο επικίνδυνος για την πατρίδα μας είναι.

    9. Δε τα γραφουμε σε σενα.
      στο Βοριδη τα γραφουμε, και στο μουλο το κυριακο μητσοτακη.
      Και τα σχολια εχουν κατακλυσει ολα τα μέσα, και τα πιο πολλα τα κοβουν τα συστημικα μεσα/
      Οπως καταλαβαινεις Βοριδη, τον ήπιες.
      Το κόμμα των παιδεραστών.
      Το κομμα των μουσουλμάνων.
      Το κόμμα των πούστηδων.
      Το κόμμα των δολοφόνων.
      Το κόμμα των ρουφιάνων, των ωτακουστών, των κλεφτών, των εμπόρων ναρκωτικων.
      ΝΔ. Ολα τα παραπανω σε μια βοθροσυνναξη.
      Βοριδη, πριν πας φυλακη, μη ξεχασεις να μας πεις και σε εμας, ποιανου ειναι το καραβι με την κοκα;

    10. Η τροπολογια ρε ασχετε δεν αναφερει πουθενα ιδεολογια, ουτε μισος, ουτε ναζισμο. Ουτε ξερετε τι σας γινεται ορισμενοι…

    11. Μάλλον συριζαίος είσαι και το λες για να τους εκνευρίσεις και να ψηφίσουν σύριζα για εκδίκηση στην νου-δούλα! Πάντως και ο σύριζα στο θέμα αυτό προχωράει χέρι-χέρι με την νου-δούλα και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση κάποιοι από εκδίκηση να ψηφίσουν τον σύριζα.

    12. Όχι φίλε μου δεν ξαναψηφίσα εγώ ΝΔ και ούτε θα το κάνω…είμαι όμως ετοιμος να ψηφίσω κάτι που δεν θέλω…

    13. Τι λες ρε πρακτοράκι του καθεστώτος; Ξεχνιούνται τα 3 τελευταία χρόνια;
      Ξεχνιέται η μαζική δολοφονία του Ελληνικού πληθυσμού που συντελείται ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε;

      Ου να χαθείς εθνοπροδότη.

  42. Mε τη διάταξη αυτή της ΝΔ, ο Κασιδιάρης συμμετέχει κανονικά στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής και δεν αποκλείεται. Προσπαθούν να αποκλείσουν το κόμμα. αλλά το κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” έχει καταστατικό και εκλεγμένα κομματικά όργανα και εκπροσώπους. Οι ερμηνείες αυτές για αποκλεισμούς κομμάτων είναι αυθαίρετες, αναπόδεικτες και αντισυνταγματικές, κυρίως γιατί προσβάλλουν τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των ελεύθερων πολιτών που πολιτεύονται.

  43. Κάτι που ίσως να μην γνωρίζετε υπάρχει νέα οδηγία της Ευρώπης για τα ναζιστικά κόμματα που τρέφουν το φασισμό.
    Ο Μητσοτάκης πιέστηκε να πάρει αυτή την απόφαση δεν το ήθελε και δεν είχε να φοβηθεί κάτι από τον Ηλία Κασιδιάρη στη φυλακή τον έχει μαντρώσει.
    Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά αναγκαία.
    Στο δια ταύτα
    Ελάτε στη ΝΔ μην πετάξετε την ψήφο σας αλλού.
    Η ΝΔ μας χωράει όλους.

    1. NAI στο κομμα των απατεωνων των ρουφιανων των παρακολουθησεων της αρπαχτης .

      1. Μην πιστεύετε σε σκευωρίες.
        Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πεντακάθαροι.

    2. Κόψε να πέρνεις ληγμένα φάρμακα. ….κακό σου κάνουν δεν το βλέπεις

    3. Ναι, ρε, θα ξαναγυρίσουμε στη ΝΔ για να σας ..μήσουμε.
      Got it?

    4. άι στο διάλο τρολ της Κούλας. Η Νέα Δημοκρατία θα πληρώσει στις εκλογές πολύ ακριβά την πλεκτάνη που έστησε στον Κασιδιάρη.

    5. Ρε παπαρα, ειδες πουθενα η τροπολογια να γραφει για ναζισμο, φασισμο και ιδεολογιες;

    6. Εγώ γιατί ρε φίλε βλέπω ότι είσαι στόκος? ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουμε και ότι άλλο μας κατέβει..

  44. Νομίζει πως τα δεξιά πρόβατα είναι στο μαντρί, έτσι μπορεί απερίσπαστα να μαζέψει και κάποια ξέμπαρκα κεντροαριστερά για να τα χώσει στο μιτάτο. Όμως πατριώτη, πολλά καρπούζια δεν χωράνε σε μια μασχάλη, θα χάσεις και αυτά που νομίζεις για δικά σου.

    1. Μιας και τα έφερε έτσι η μοίρα σκοπός μου πλέον είναι να χάσει πανηγυρικά ο ξεφτίλας Κούλης.
      Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με νικητή το ΣΥΡΙΖΑ.
      Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου αλλά ψήνομαι να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
      Θέλω ο Μητσοτάκης να φύγει ξεφτίλισμένος.

  45. Λοιπον,για να τελειωνουμε:Ο Μητσοτακης και η παρεα του,ειναι ο,τιπιο επικινδυνο και νοσηρο.Ειναι απατρις και απολιτικ.Μονο εγκληματιας.Κατεβαινουμε,ψηφιζουμε οτιδηποτε,εκτος απ’αυτον,ακομα και οι γνησιοι ΝΔκρατες.Απλα,αν πεσει κατω απο 30-25%,θα τον πεταξουν εξω απο το κομμα.Μετα,αμα θελετε,συζηταμε για Κασιδιαρηδες,Τσιπραιους,Κουτσουμπες και Βελοπουλους.Και μη τσιμπατε με την τσατσα Καρατζαφερη.Λουγκρα ειναι.

    1. Εγώ ψήνομαι για ΣΥΡΙΖΑ αλήθεια σου λέω.
      Θέλω το κάθαρμα ο Μητσοτάκης να χάσει πανηγυρικά να φύγει ντροπιασμένος.

  46. Κακά τα ψέματα ο Ηλίας αν δεν ήταν ο αγαπητικός της βούζας Ουρανίας δεν θα τον ήξερε κάνεις.
    Και στη βουλή να τον αφήναμε να μπει τίποτα δεν θα έκανε.
    Για αυτό σας λέω μην έχετε αυταπάτες ελάτε στην αγκαλιά της ΝΔ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
    Θα σας δεχθούμε με αγάπη και στοργή.
    Θα κερδίσετε και δεν θα χάσετε.

    1. Στην βουλή θα μπεί θέλετε δεν θέλετε. Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ένα είναι σίγουρο. Άλλη τετραετία δεν θα δει

  47. Ρε παιδιά γιατί δεν κάνουμε ένα νέο πατριωτικό κόμμα με τη Ζαρούλια την Ουρανία μια τρίχα από τα @ρχίδια του Ηλία και το Μίχο;

  48. Γμτ την μεταπολίτευση σας ρε κλεφταραδες παλιό λαμόγια…..μας πεισμωνετε … οπότε ακόμη πιο δυνατά με τον Ηλία!!!!

  49. Μην τρελλαθουμε !!κανενας δεν φοβαται ενα παιδαρελι που ποτε δεν δουλεψε,εμενε με την μαμα του και τον μπαμπα του και ηταν υποτακτικος στην ζαρουλια και την παχυσαρκη ουρανια..ασε και που πεζοδρομιακα δεν ηταν ποτε μαχιμος.. δεν μετρουσε ποτε…(οι παλιοι το γνωριζουν καλα)…απο εκει και περα καλα του εκανε ο Κυριακος!!!

    1. Τρολλάκι των πρεσπών, του τζαμιού και του εμβολίων, αν ήσουν αντκειμενικός θα έλεγες πρώτα για τους 301 που σου έχουν φτάσει το χρέος 400 δις και την ίδια ώρα δίνουν επιδόματα σε λαθρομετανάστες! Θα έλεγες και για τα κεερφα κσι ανταρσυα που λένε για σπίτια σε αλλοδαπούς και όχι σε Έλληνες! Άσε τον Ηλία κσι πες μας που δούλεψε ο κούλης σου, ο καταληψίας τσίπρας, ο κουμμουνιστής κουτσούμπας και το λοιπό ανθελληνικό τόξο! Ηλία και αυτοί που δεν ήταν μαζί σου θα σε ψηφίσουν γιατί κανένα Δικαστήριο δεν θα τολμήσει να καταλύσει τη Δημοκρατία! Δηλαδή να κατέβει το ανταρσύα των λαθρομεταναστών και όχι ελληνικό νόμιμο κόμμα, αυτό δεν γίνεται προδότες!

    2. Τρελλάσου, γιατί φοβούνται και κάνουν ψευτονόμο. Τώρα ρώτα εμένα να σου πω πότε ερχόταν ο ΕΚΑΒ που ξέρω καλύτερα. Ο Κυριάκος έκανε μια τρύπα στο νερό…

  50. O κεραλυφας βλεπω να παιρνει κανα 10αρι….

  51. Ελάτε σε εμάς αδέρφια.
    Η ΝΔ σας θέλει δίπλα της.
    Ελάτε και δεν θα χάσετε.

    1. ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ…..ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ…?????

  52. Μιζοτακη και Σια,τον κωλο σας να χτυπησετε κατω,εχετε τελειωσει.
    Ολος ο κοσμος σας βριζει,οι δεκα στους δεκα.
    Θα φατε τετοιο μαυρο που δε θα το πιστευετε.
    Οσα ψιχουλα και να ριξετε στα ζωα,δεν το σωζετε με τιποτα.
    Δυο μηνες σας μεινανε,μετα τον π@λο !

  53. Αντε τράβα πλυσου ρε απλυτο που παπαρολογεις εδώ μέσα….

  54. Ο μπάσταρδος Κούλης απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο φασίστας είναι.
    Και τώρα τι θα ψηφίσουμε παίδες;
    Να πάμε αριστερά για σπάσιμο στον Κούλη;

  55. Ο Κούλης Χρυσός το μπάσταρδο μας την έφερε λίγο πριν τις εκλογές.
    Ξύλο και γ@μίσει σε κάθε υποψήφιο Νουδούλο.

  56. Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση είναι η ΝΔ.

  57. Ο Φλώρος θα κάνει πραξικόπημα αν δεν κερδίσει η ΝΔ μου το είπε ένας από μέσα πολύ μέσα.

    1. Ας το κάνει, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος γιατί απλά μας δίνεται η ευκαιρία να τελειώνουμε με όλους μια και έξω εντός του 2023.

      1. Ναι αλλά παίζει να είναι στημένο με τους Τούρκους για προδοσία και παράδοση εδαφών αλλά Κύπρου.
        Ο Φλώρος να ξέρεις είναι πολύ βρώμικος και δεν είναι αυτό που παριστάνει.
        Και μόνο που είναι τσιράκι του Κούλη αρκεί.

  58. Ελάτε μαζί μας αδέρφια στη μεγάλη παράταξη του Κυριακού Μητσοτάκη.
    Δεν περισσεύει κάνεις.
    Είναι κρίμα να χάσουμε τις εκλογές για ένα γινάτι.
    Όλοι χωράμε στη ΝΔ τη μεγάλη παράταξη.

  59. Κούλη φασίστα,τον φοβάσαι τον Ηλία,με μία τηλεκάρτα από τις φυλακές ,σας πολεμάει.Το χρεωμένο απόκομμά σου είναι μια εγκληματική οργάνωση με γκέϋ και παιδεραστές,στα τσακίδια σου εύχομαι

  60. Ρεεεεεεεεεεε μαλακεεεεεεεες επανασταση τα οπλα στα χερια και σκοτωστε αυτα τα σκουλικια Βοριδη και κουλα τιναξτε τον Αρειο παγο στον αερα τι ειναι αυτοι ωρεεεεεε? Τσιφλικι τους ειναι η Ελλαδα? κανουνε κολοχαρτο το συνταγμα τους νομους και εκμεταλευωντε το λαο . ως ποτε ρε θα μιλατε και θα κοιμαστε στον καναπε? Ελευθερια η θανατος και τους τρακοσιους για σκυλοτροφη .

  61. Αυτό που κάνει η Κούλα είναι πραξικόπημα.
    Γ@μηστε τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ όπου τους δείτε.

    1. Τι δεν κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
      Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον πατέρα είχαν;

  62. Στεφανε Χιο παραλιγο να σε σκοτωσουν.

    Βγες μπροστα τωρα αλλιως θα το κανουν ξανα οι συμμοριτες,

  63. Η εγκληματικη συμμορια της Μαφιας Νεα Δικτατορια,θελει να αποκλεισει απο τις εκλογες τον Κασιδιαρη,γιατι τους ξεμπροστιαζει και τους βγαζει τα απλυτα στη φορα.
    Κατα τη συμμορια ο Ηλιας ειναι ναζι και εγκληματιας,ενω η ιδια η συμμορια που εχει ρημαξει,ξεπουλησει, διαλυσει τα παντα και εξαθλιωσει ολο τον κοσμο,ειναι τερας νομιμοτητας και δημοκρατιας !
    Οτι και να κανετε αρχιμαφιοζε Μιζοτακη και λοιποι Μαφιοζοι,ειστε τελειωμενοι και το ξερετε.
    Και τον Κασιδιαρη να αποκλεισετε και ψιχουλα να ριξετε στα ζωαδια και τον κωλο σας να χτυπατε κατω,θα φατε τετοια π@τσα που θα τη θυμαστε !
    Περιμενετε και θα δειτε την τριμετρη π@τσα που θα φατε !

  64. Όσοι συναναστρέφονται με το κοινό έγκλημα και το εξυπηρετούν δεν ανήκουν σε εγκληματική συμμορία ;

    1. Φυσικα.
      Kαι η συμμορια λεγεται Νεα Δικτατορια.

  65. Μέχρι πού θα το τραβήξετε ρε άθλια υποκείμενα του κυνοβουλίου? Σας βρίζει όλος ο σκεπτόμενος κόσμος για τα χάλια που έχετε φέρει στη χώρα με τις κλεψιές σας. Θα σας μαυρίσουμε στις εκλογές όλοι όσοι αναγκαστήκαμε να φύγουμε μακριά να μη βλέπουμε καθημερινά τις άθλιες φάτσες σας

  66. εχουμε χρονο να κατεβουμε με αλλο ονομα κα να τους κανουμε κλυσμα με τζατζικι!!!

  67. Παιδιά το μόνο πατριωτικό κόμμα είναι η ΝΔ αφήστε τον κασίδα στη φυλακή και ελάτε να ενωθούμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Τη δεξιά τη ακροδεξιά το ίδιο είμαστε.
    Έχουμε τις ίδιες αξίες και την ίδια αγωνία για το αύριο του τόπου.
    Ο Πορτοσάλτε μια χαρά τα είπε η Μητσοτάκης η περιπέτειες.
    Ή Καραμανλής η τανκς η ιστορία επαναλαμβάνετε.
    Ελάτε αδέρφια σας περιμένουμε.

    1. Ρε φίλε ,γελάω απ’ την αρχή όλων των σχολίων,με τα δικά σου….μου θυμίζουν προσκλητήριο ιεχωβαδων…..χαχααα…Ωραία καταπληκτικά όλα,συνέχισε να γράφεις…..είσαι απίθανος ,και ασφαλώς αυτό που πιστεύω είναι ότι αστειεύεσαι για να σπάσεις τα νεύρα όλων των υπολοίπων….

  68. Κούλα η Εμβολιάστρια , μιζαδόρα, πεορουφήχτρα.

  69. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

  70. Μα αυτό θέλει ο Κούλης να ψηφίσουμε τον σωσία του που λέγεται Τσίπρας, αλλά εγώ θα ψηφίσω αν κατέβουν υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ψαράδες, κυνηγούς, σουβατζιδες, καθαρίστριες, ανθρώπους του μόχθου και όχι λαμόγια , χαραμοφάηδες που ζουν από την πολιτική, και δεν ξέρουν τι θα πει μεροκάματο

    1. Να μη σκορπισουμε τις ψηφους του Κασιδιαρη. Αυτο θελει ο γουρλοματης. Πρεπει συντεταγμενα με οδηγιες του Ηλια, να ψηφισουμε ολοι ενα πατριωτικο κομμα και να βγει στη Βουλη. Ετσι ο πηχυς της αυτοδυναμιας θα παει στο 40%, και δε θα βγει με την καμια ο Κουλης αυτοδυναμος. Αυτο τον ποναει περισσοτερο…

  71. Και τώρα όλα τα χρυσάβγουλα θα ρίξουν Κούλη και μετα θα βρίζουν αυτους που τον ψηφησαν. Κλασσικά εικονογραφημένα. Με τις υγειες σας.

    1. Μην μπερδεύεις κατακάθια σαν εσένα με Ελληνες. Εσύ που είσαι ελληνόφωνους ψήφισε Κούλη.

      1. “… Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας.” Ισοκράτης
        Μετάφραση για τους ασχετους:
        Έλληνας καλείται αυτός που μετέχει στην δικής μας παιδεία (της αθηναϊκής – ελληνικής) παρά αυτός που έχει κοινή φυλετική καταγωγή.

  72. Ο Κούλης μας γ@μησε πατριώτες.
    Μας έσκισε τη σούφρ@.
    Ξύλο λαι γ@μίσει σε κάθε υποψήφιο της ΝΔ τώρα που έρχονται εκλογές.

  73. ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ!!! ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ,ΞΗΡΟΣ ΚΤΛ!!! ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!! ΒΛΕΠΕ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΧΕΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    1. Τα φάρμακά σου να παίρνεις και να προσέχεις!

  74. Μόνο λαμόγια της κυβέρνησης εδώ και χρόνια έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της χώρας που έχει ξεπουληθεί στα ξένα συμφέροντα… Αυτό που έχει μείνει για να αντιγράψει την εσωτερική πολιτική των αλλόθρησκων γειτόνων είναι να αρχίσει να φυλακίζει, εκτός από βουλευτές και τους οπαδούς αυτών των κομμάτων που βγαίνουν δημόσια για να τον ξεφτυλίσουν σε όλη την χώρα και όχι μόνο…

  75. Τώρα το θυμήθηκαν λίγο πριν τις εκλογές;Τόσο καιρό δεν τους ένοιαζε γιατί νόμιζαν ότι θα πάρει 1-2%.Για να λένε οι δημοσκοπήσεις ότι βγάζει πάνω από 20 βουλευτές σημαίνει ότι έχει πάνω απο 6%.Η πλάκα είναι να μη περάσει το νομοσχέδιο και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.Θα μπει με 10% και θα πάθουν εγκεφαλικά.Ηλία γερά είμαστε μαζί σου!

  76. Ειναι τοσο μεγαλη η αγανακτηση του κοσμου Κουλαρα που και να πετυχετε τον αποκλεισμο του Κασιδιαρη παλι θα το ρουφηξετε το…. αυγο! Δεν κατεβαζεις καλυτερα τα τανκς οπως τα προκαλεσε και κατεβηκανε η αποστασια του μακαριστου προγονου σου? !

  77. “ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ” = Μάκης Βορίδης.
    “ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ” = Άδωνις Γεωργιάδης.
    Είναι τα 2 από τα 3 παιδιά του Καρατζαφέρη…!!
    Μεγάλη επιτυχία !!

    Ποιος άραγε συνέταξε την Τροπολογία;
    Η προχειρότητα αποδεικνύει τη βιασύνη και την προσπάθεια να βγάλουν νόημα εκεί που δεν υπάρχει.
    Ο πανικός είναι πρόδηλος.
    Α/ Οι όροι που χρησιμοποιούν είναι ανακριβείς, πχ:
    1 β) “να μην έχουν καταδικασθεί”: ξέχασαν τον όρο “με τελεσίδικη απόφαση”.
    Β/ Χρησιμοποιούν τη θεωρητική χρήση του όρου Δημοκρατία, την οποία στην πράξη οι ίδιοι παραβιάζουν απολύτως με την Αντι-δημοκρατική διακυβέρνησή τους σε όλα τα ζητήματα, πχ:
    1 γ) “Η οργάνωση και η δράση του κόμματος να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος”.
    Να μην μιλάνε πια για το Δημοκρατικό Πολίτευμα που είναι ιερό και απαιτεί αρετή, ούτε για την Ελεύθερη λειτουργία του.
    Οι συντάκτες της Τροπολογίας προσβάλλουν διαρκώς και τα δύο.
    Προσβάλλουν διαρκώς και εμάς.

  78. Τι ζούμε; (!) Η Νο1 εγκληματική οργάνωση της χώρας, η ΝΔ, θέλει να αποκλείσει …εγκληματικές οργανώσεις από τις εκλογές; λολ

  79. ο καρατζαφερηs εχει οριστικη και αμετακλητη καταδικαστικη αποφαση???
    ο βελοπουλοs εχει οριστικη και αμετακλητη καταδικαστικη αποφαση???
    τα κουμ μουνιδια επιτρεπεται να μετεχουν σε εκλογεs???
    οι πρασινορουφιανοι,οι ελαφροδεξιουλεs,οι σφυριζοκλανεs επιτρεπεται να μετεχουν σε εκλογεs???
    η αστρατευτη φυγοστρατη φυγοδικη τρυπια κυλοτα ο πλαστογραφοs μπουγατσαs σαμπρελαs κυδωνιατηs θα θεσει υποψηφιοτητα για βουλευτηs ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ???

  80. Σε καταδικάζω σε φυλάκιση με το ζόρι και χωρίς να φταις, και σου απαγορευω να πολιτευεσαι. Αυτή είναι η δημοκρατία του Κούλη. Φάτε τη. Πάντως η τροπολογία μπαζει, γιατί μιλάει για συμμετοχή στις εκλογές. Κι αν ο Ηλίας δώσει γραμμή να ψηφιστεί το κόμμα του “Δελαπατριδη” πχ, και μετά κάνει συνέδριο το κόμμα και εκλέξει αρχηγό τον Ηλία; Δε συμμετείχε στις εκλογές, άρα νόμιμο φαίνεται…

  81. Μιλάμε για πραγματικό φασισμό.δεν θα ψήφιζα Κασιδιάρη αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία.αλλαξτε το όνομα π.χ πατριωτική συμμαχία κ βάλτε άφθαρτους μορφωμένους πατριώτες να διοικήσουν.καποιος τρόπος θα υπάρχει.Πατρις Θρησκεία οικογένεια.

  82. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΊ Η ΚΟΥΛΆ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΡΊΞΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΊΤΛΟ ( ΠΉΔΗΞΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΉ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΚΆΡΤΑ )

  83. Η δημοκρατία στο απόσπασμα, όταν δεν βολεύουν τον Ηγεμόνα τα ποσοστά του, τότε καταργεί σωρηδόν όποιους γουστάρει. Σπέρνει ανέμους, η χώρα θα εισπράξει θύελλες και διχασμούς. Έτσι είναι η οικογένεια Μητσοτάκη, αγαπά τις αποστασίες και βάζει τον δυναμίτη στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

  84. Άρα φυλακή πρέπει να μπουν:

    Ευαγγ. Βενιζέλος
    Θεόδ. Πάγκαλος
    Κώστ. Σημίτης
    Γιωργ. Παπανδρέου
    Αντών. Σαμαράς
    Αλέξ. Τσίπρας
    Άδων. Γεωργιάδης
    Όλος ο Περισσός

    προσθέστε ό,τι προαιρείστε…

    1. Οι παιδεραστές, και όσοι κάνανε πλάτες στη Greek mafia

  85. Ας πανε πρωτα οι ψευτοδημοκρατες να ξεπληρωσουν τα δανεια των εκατομυριων € που εχουν παρει και κανουν το κοροιδο και μετα να συνομωτουν για να αποκλεισουν αλλο κομμα απο τις εκλογες!!! Η Δημοκρατια …τρεχει απο τα μπατζακια των ξενοδουλων πολιτικαντηδων!!!

  86. Καλά ρε παιδιά, απορώ… Εξακολουθείτε να εμπιστεύεστε τους δικαστικούς;
    Εάν δεν τα είχανε ήδη κανονίσει με τον άρειο πάγο, θα το δημοσίευαν για να γίνουν ρεζίλι μετά;
    Οι δικαστικοί είναι δικοί τους, αφού αυτοί τους έχουν τοποθετήσει στη θέση τους.
    ΜητσοταΤσιπραίοι είναι όλοι αριστερο ανωμαλο libtards. Απλά χρησιμοποιεί τη βιτρίνα της ΝΔ για να εκλέγεται.
    Η μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα χάθηκε όταν τα ζώα δε ψήφισαν Χ.Α. πριν αρχίσουν τα νομικά κόλπα οι ΚουλοΤσιπραίοι.
    Τώρα παω να χτενίσω την κοτσίδα μου γιατί θα έρθουν κάτι αριστερές αξύριστες φοιτήτριες στο σπίτι για μπαφοιδιαίτερα μαθήματα.

  87. Ο ΟΑΣΕ ήρθε στην Ελλάδα χθες για τις υποκλοπές.
    Ο Κούλης νομίζει ότι θα γλιτώσουν το κάθαρμα.

  88. οσο και να χαίρονται τα ναζιδια της κουλας και οι πολύχρωμες αδελφές κουμουνες στης εκλογές θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίως ….. νομίζετε οτι κατι θα καταφέρετε χαχαχαχαααα ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΚΆΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΟΎΝ

  89. Ο Κούλης νομίζει πως αν κόψει τον Κασιδιάρη θα πάμε να ψηφίσουμε ΝΔ κούνια που τον κούναγε.
    ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζω και ΝΔ δεν ψηφίζω.

    1. Δεν είναι λύση ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αυτοδυναμία δεν εξαρτάται τόσο από τη διαφορά των δύο πρώτων, αλλά από το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Έβδομο κόμμα, σημαίνει 40% για να βγάλει αυτοδυναμία κάποιος. Αυτό φοβάται ο Κούλης, και κόβει τον Κασιδιάρη. Ο στόχος είναι να ψηφιστεί ένα πατριωτικό κόμμα με εντολή Ηλία, και να μπει στη Βουλή. Αυτό θα τον πονέσει τον Κούλη περισσότερο…

      1. Αυτό που θα πονέσει φίλε τον Κούλη είναι να χάσει την εξουσία και αυτό μόνο με νικητή το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει.
        Σκέψου το λίγο και θα δεις πως έχω δίκιο.
        Η πουτάνα ο Κούλης πρέπει να χάσει πάση θυσία.

        1. Το παιχνίδι ήταν πάντα δικομματικό απλά πράγματα ή αφήνει τον Ηλία το σύστημα να κατέβει στις εκλογές ή για να μην ξαναβγεί ο Κούλης πρέπει να κερδίσει ο Τσίπρας. Ο Κούλης κουνιέται γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ κόβει ένα 7-10% απ’το ΣΥΡΙΖΑ. Μαθηματικά είναι, αν δεν υπήρχε ΠΑΣΟΚ τώρα ο Τσίπρας θα ήταν καβάλα στο άλογο καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια και άντε κάποιοι χωνευτε το γιατί αν τελικά μείνει εκτός ο Ηλίας όλο σχεδόν το ποσοστό του πάνω απ’την κάλπη στη ΝΔ θα πάει.

  90. Τρέμετε συστημικοι…. Αίμα σας πάει… Ήδη το κόμμα έχει μεριμνήσει και θα κατέβει κανονικά… Μπουρδελα τελειώσατε… Μόνο στη Μακεδονία τα ποσοστά των Ελλήνων είναι πάνω από 15%…ολα τα λεφτά η δήλωση του Ηλία.. ‘μητσοτακη μην αγχώνεσαι… Βγάλε εκτός νόμου όλα τα κόμματα, ψήφισε μόνο εσύ το καμματιδιο σου και έτσι θα βγεις αυτοδυναμος’ χα χα χσ

  91. Ετσι γερα ρε Κυριακο μας καλα του εκανες…σηκωνεις τειχη στο εβρο,αυξανεις μισθους,συναπτεις συμμαχιες,εξοπλιζεις την πατριδα μας..σε ευχαριστουμε..η πατρις δεν εχει αναγκη αυτο το αλαζονικο σαλβινακι που απαρνηθηκε τις ιδεες του( ακομα και το τατουαζ του), που δεν εχει δουλεψει ΠΟΤΕ,ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και το παιζει Λεωνιδας..οταν ηταν στην χρυση αυγη τι εκανε αυτος για τα ανεργα φτωχα παιδια-μελη που ετρεχαν για αυτον και τον μιχαλοβλακα?ΤΙΠΟΤΑ..Πως περιμενετε λοιπον να βοηθησει ολους εσας τους παραεξω?ενας απο του πολλους απατεωνες που εμπορευονται πατριδα για χρημα και εξουσια..τιποτα το ιδιαιτερο “ο κυριος”..στον σκουπιδοτενεκε οπως του αξιζε!!!!!

  92. Ενω εσύ θεωρείς τον εαυτό σου μη ψυχανώμαλο ;
    Για κοιτάξου στον καθρέπτη και θα καταλάβεις….

    1. Για ποιόν μιλάς λούλα;;για τον εαυτό σου προφανώς

  93. Το φαύλο και αντεθνικό κατεστημένο φοβάται τον εθνοκεντρικό λόγο και τις πατριωτικές θέσεις.

    1. Ρε πατριώτη της φακής ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο νεοναζί Κασιδιάρη και στους Ουκρανοναζί;
      Σβάστικες υπηρετούν και οι δύο.
      Άιντε χαϊβάνι που παριστάνεις και τον πατριώτη.

      1. Είσαι ένας γελοίος,αμόρφωτος,γραικύλος.
        Για ποιούς ναζί και νεοναζί αναφέρεσαι;
        Το ναζί γαλλιστί κ νάτσι γερμανιστί τα αρχικά του εθνικοσοσιαλισμού, το εθνικός σε αντίστιξη του ψευδοσοσιαλιασμού των Εβραίων.

        1. Τρίχες κατσαρές.
          Κατά τα άλλα λες εμένα αμόρφωτο.
          Άντε ρε χαϊβάνι την τύφλα σου δεν βλέπεις.

      2. Να σου πω την διαφορά. Τους μεν ναζί του Αζόφ τους κ@λ@γλείφουν με τον πιο εμετικό τρόπο ο Κούλης αλλά και ο Τσίπρας και γενικά όλα τα κατοχικά κόμματα, ενώ τον ναζί (όπως λες) Κασιδιάρη τα ίδια τοξικά περιττώματα θέλουν να πεθάνει στην φυλακή, να μην έχει δικαίωμα να μιλάει, να συμμετέχει στις εκλογές κλπ. Μάλλον είναι μεγάλη η διαφορά, για σκέψου!

  94. Χρωκοπησαν τη χωρα και εχουν το θρασσος να ζητούν τον αποκλεισμο κομματων…!!Δημοκρατια με αποκλεισμο κομματων δεν νοειται…!
    Ποιοι ειναι οι Κυριοι που χαρακτηριζουν Ναζι ενα κομμα ;;;Ειμαστε με τα καλα μας ;;;Αν ειναι δυνατον…Ντροπη…!

  95. Η δημοκρατία θέλει τόλμη
    Η τήρηση του συνταγματος επαφίεται εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων

  96. ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ
    ΚΟΥΛΑΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    1. Αν αύριο το πρωί οι εχέφρονες νομικοί, ως διαμαρτυρία γιαυτο το γελοίο τερατούργημα, δεν κάνουν χαρακίρι στο Σύνταγμα στερούνται αξιοπρέπειας. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Γιατί δεν έβαζαν καλλίτερα μια φωτογραφία του Κασιδιάρη. Ρε Ηλία πες τους σε παρακαλώ ότι αν σου ζητήσουν συγγνώμη δεν θα κατεβεις , μην τους ξαφτυλιζεις άλλο.

  97. ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΕ Νο2

    Στις κάλπες σου έχουμε έτοιμο το φούμο !
    Και στο λέω εγώ που είχα έλθει από την Κύπρο για να σε ψηφίσουμε , αλλά μας πρόδωσες , όχι μία φορά αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ.

  98. Οτι και να κανουν τα λαμογια του κερατα δεν θα βγουνε ξανα γαμω τα κωλοσογα τους

  99. Με βάση αυτή την διάταξη, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ πρέπει να απαγορευτούν για να κατέβουν στις εκλογές.

    Γιατί το μεν ΚΚΕ έχει στο καταστατικό του ότι όταν αναλάβει την εξουσία θα καταργήσει την Δημοκρατία, ο δε ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατέλυσε την ίδια την Δημοκρατία το δεσμευτικό δημοψήφισμα του 2015 όπως επιβάλει το άρθρο 2 του Συντάγματος.

  100. για γελια..θα βαλουν τον αρειο παγο να ψαχνει πραγματικη ηγεσια..ανηκουστα πραματα…ο κασιδιαρης ειναι φυλακισμενος και κανει ηγεσια δηλαδη…παει και σε προεκλογικες περιοδειες μηπως? εχει υπογραψει κανα δελτιο τυπου? εμφανιζεται σε εκδηλωσεις του κομματος? παραιτηθηκε απ την ηγεσια με τον νομο βοριδη, μηπως θελετε και δηλωση μετανοιας ?το κομμα το διοικει επιτροπη αξιων ανθρωπων… ξερω οτι τρεμετε στην ιδεα να μπει με 10% στη βουλη αλλα αυτο δεν σας δινει το δικαιωμα να κανετε το συνταγμα κουρελοχαρτο..προσεξτε μην αποφανθει ο αρειος παγος, οτι και η διαταξη βοριδη πριν 2 χρονια ειναι αντισυνταγματικη, μαζι με το εκτρωμα που φτιαξατε τωρα…κανεις δεν μπορει να αποκλεισει τη λαικη βουληση 500 χιιλιαδων πολιτων..

  101. Στέφανε μπες Αρχηγός και γαμηστε τους….

  102. αν έχεις προδόσει την Κύπρο και την έχεις κόψει στην μέση για να δώσεις την μισή στους Τούρκους, μπορείς να φτιάξεις κόμμα και να πας στις εκλογές;;;;

  103. γιουπιιιιιιι αντε με τον καθε ψυχανωμαλο που θελει να γινει πολιτικος

    1. Ενω εσύ θεωρείς τον εαυτό σου μη ψυχανώμαλο ;
      Για κοιτάξου στον καθρέπτη και θα καταλάβεις….

    2. Όσοι κάνουν αδύνατη την ειρηνική επανάσταση, θα κάνουν τη βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη
      John F. Kennedy, 13 Μαρτίου 1962, 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ (1961-1963).

  104. Εσας που πινετε το αιμα του Ελληνικου λαου 40 χρονια τωρα,ποια τροπολογια θα σας θεσει εκτος εκλογων?Λαμόγια και εσεις και αυτοι που σας ψηφιζουν τοσα χρόνια και μας εχουν φερει σ αυτα τα χάλια

  105. Είτε φέρει τροπολογία είτε όχι ο Κασιδιάρης δε έχει τύχη. Δεν έχει κομματικές οργανώσεις,γραφεία, ΜΜΕ. Άσε που έχουμε και το παράδειγμα της Μελίνας στην Ιταλία. Τελικά όλοι ίδιοι ειναι

    1. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ …………..

  106. ΤΟΝ ΗΠΙΕ…… ……….. …….
    ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!

    υ.γ. θα περασει κανα μηνυμα η’ ειστε κολαουζοι του Κασι ????

    1. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΏΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΎΝ ΟΙ ΆΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ

        1. Αντε τράβα πλυσου ρε απλυτο που παπαρολογεις εδώ μέσα….

    2. Τί λες ρε καραγκιόζη; Εσύ δηλαδή χαίρεσαι με την κατάλυση του Συντάγματος από το μπάσταρδο κόμμα της Ν.Δ. ;

Comments are closed.