ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΝΕΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Κοινοποίηση:
kasidiaris-2048x1364

Νέες εξελίξεις για τον Ηλία Κασιδιάρη και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023

Αρνητική ήταν η απάντηση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, αφού «έκοψε» τον συνδυασμό ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία».

Στο συνδυασμό συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Κασιδιάρης: Θα στηρίξω το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου τόνισε μεταξύ άλλων πως θα στηρίξει το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής: Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

99 Σχόλια

  1. να πειτε στο Α1 τμημα να παρει τα παπ@ρια μας τωρα

  2. Γιατι κατι μου λεει οτι θα καταθεσει υπομνημα ο γιδοβοσκος και η Κουλα και για το κομμα “Σπαρτιάτες”??Προλαβαινουν αραγε?

  3. Διαβάζοντας τα σχόλια, αλήθεια αναρωτιέμαι γιατί ακόμα κάποιος να πιστεύει πως αξίζει να ασχοληθεί με αυτόν τον απόπατο που λέγεται Ελλάδα.

    Η πλειοψηφία εδώ μέσα δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση όχι απλά να αναπτύξει μια κάποια κριτική σκέψη αλλά έστω να συντάξει σωστά μια απλή πρόταση χωρίς ορθογραφικά λάθη.

    Ο αναλφαβητισμός και η αμορφωσιά που επικρατεί, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην ελπίδα ότι κάποτε κάτι μπορεί να αλλάξει.

    Ειδικά τώρα που το διαδίκτυο αποτελεί και μέσο εκτόνωσης του θυμού και της αγανάκτησης του υπόδουλου λαού, χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης όποιος ακόμη ασχολείται σοβαρά με την ελληνική πραγματικότητα.

    1. Το χειρότερο φίλε μου είναι όταν πας να συζητήσεις εκεί έξω. Μόνο βρισιές, βλακείες, ασύνδετες προτάσεις, επιχειρήματα μηδέν, ξερολες που τη γνώμη τους την έχουν μπερδέψει με τη γνώση μιας και ούτε ιστορία, ειδικά πολιτική ιστορία δεν γνωρίζουν. Ότι να ναι και το καλύτερο είναι αδιαφορία και μια ευχή καλά μυαλά.

  4. Επιτέλους…Αυτην την φορά θα παω να ψηφίσω και τουλάχιστον θα ξερω ποιον . ΣΠΑΡΤΙΆΤΕΣ!!!

  5. Σπαρτιάτες και ξερο ψωμί
    Τον είπε ο Ηλίας….

  6. Κάνοντας αναζήτηση στο YouTube είδα πως η παρουσίαση του κόμματος Σπαρτιάτες έγινε από το Βασίλη Στιγκα και τη Μαρία Σταυρινουδη…. Πρώην Βουλευτής η Μαρία της Νέας Δημοκρατίας από τη Χίο….

  7. Φτάνει με το φασισταριο. Να και ένα σωστό σ αυτή τη χώρα. Να μην κατέβει η Ηλίας στις εκλογές.

  8. Γιατί να είναι καποιος εθνικιστης σε χωρα βολεμένων, κλεφτων και αριστερών?
    Κρίμα τον ανθρωπο.
    Άν δηλωνε κατι αλλο πιστεύω θα τον βγάζαν
    Πίσω απ τους πολιτικους τρωνε εκατομμύρια κλεφτες.
    Εγω καταλαβα νωρις οτι δε μπορω να αλλαξω το κοσμο. Εφτιαξα αυτα που μπορουσα. Το σπιτι μου και εμενα.
    Μονο τον εαυτο σου μπορεις να αλλαξεις.
    Και το σπιτι που αγοραζεις ειναι δικο σου απ τα παντζουρια και μεσα αμα πληρωνεις ΕΝΦΙΑ
    Εδω το οχι ευρωπη εγινε ναι μπροστα σε ολη την ευρωπη. Τι νομιζει οτι αν βγει πρωτος δε μπορουν να το κανουν ακυρο στην Ελλαδα?
    Φιλε κριμα Βγες εξω ζησε τη ζωη σου και γινε παραδειγμα προς μιμηση αντι για πολιτικος. Το λεω γιατι ξερω οτι δεν θα σπασει ποτε

  9. Νομιζατε , οτι ειστε πιο μαγκες απο τον ΗΛΙΑ . Παρτε τα αρχιδια μου τωρα . Ψηφιζουμε ολοι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ !!! Ενταξει ειμαστε ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!! ( που λεει κ ο τσουκαλας ) ;Α, και που σε γιδογαμη, το καινουργιο σου υπομνημα, τωρα καταθεσε το ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΛΑΡΟ ΣΟΥ

  10. Ο Ηλιας προτεινη Σπαρτιατες Ελληνες.
    Καποιο σχεδιο θα εχει.
    Μεχρι την καλπη θα μας εχει εξηγηση τις πιθανοτητες πως θα μπει το κομα αυτο στην Βουλη.

    Ψηφηζω “Σπαρτιατες”.

    θα μας εξηγηση καποια στιγμη.

  11. Στη βουλη με 10%, κομμα υπο τις διαταγες του ΗΛΙΑ !!! νδουλοι πουστρακια ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ? ? ?

  12. Κούλη…. έχεις παραγγείλει καμιά τσ@που απ’ τη Σπάρτη ? Στο δρόμο είναι… έρχεται !!! Ημερομηνία παράδοσης 25/6 από τις 20:00 – 22:00..για να έχεις ένα “υπέροχο” βράδυ !!! This is Sparta ! Πάρτα…!

  13. Από το λίγο που τον έψαξα τον Στίγκα, ο τύπος είναι καρακιτσαριό.Από μένα δεν βλέπει ψήφο.Ούτε είμαι πρόβατο να μου λέει ο Κασιδιάρης τι θα ψηφίσω στη τελική.

  14. ΟΛΟΙ οι πραγματικοί Έλληνες Σπαρτιάτες για να ξεκινήσει το τέλος της αυτοκρατορίας τον δοσίλογων και των ανώμαλων προδοτών.
    Η Ελλάδα ανήκει στους ΈΛΛΗΝΕΣ. Το σχοινί στο λαιμό θα το φορέστε και δεν θα πείτε ούτε τραγούδι.-

  15. Αν το κόμμα αυτό δεν μπει στη Βουλή ουσιαστικα κερδίζει ο κουλιους βλακεντιους

  16. Καλά το ανθελληνικό τόξο των κουλοτσιπροανδρουλάκηδων που μισεί την Ελλάδα και φέρανε εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Τα δήθεν πατριωτικά κόμματα που είναι που κόβουν τον Ηλία και αφήνουν τον Ανταρσύα των λαθρομεταναστών που θέλει ανοιχτά σύνορα και σπίτια και επιδόματα στους μετανάστες και δεν λέει κουβέντα για σπίτια στους Έλληνες; Όλοι θα ψηφίσουμε Σπαρτιάτες γιατί οι 4 Αιγύπτιοι πήγαν να βιάσουν την κοπέλα στην παραλία και το ανθελληνικό τόξο θέλει να φέρει εκατομμύρια λαθρομετανάστες! Δεν ξεχνάμε προδότες του ανθελληνικού τόξου, θα έρθει η ώρα που οι Έλληνες θα ξανασηκωθούν στα πόδια τους! Όλοι Σπαρτιάτες για τα παιδιά σας.

    1. εγω θελω μεσσηνιους

  17. Σ’ αυτές τις εκλογές στηρίζουμε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη.Για να μην δώσουμε περιθώρια στον ανθέλληνα Τσίπρα και στον αχώνευτο Ανδρουλάκη να ορθώνουν ανάστημα με τον ανθελληνικό τους λόγο.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθείνει κάλεσμα σε όλους τους πατριωτές.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας αγαπάει και σας συγχωρεί όσοι δεν τον ψηφίσατε.Η Ν.Δ. περιμένει να διορθώσετε την ψήφο σας στις 25 Ιούνη.Ελάτε να ενωθούμε στην μεγάλη δεξιά παράταξη για την ευημερία και το καλό της πατρίδας μας.

  18. Η ΑΔΙΚΙΑ,ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ!!! Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΥΣΩΡΕΥΕΙ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕΣΩ ΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΙΑΤΩΝ!!!

  19. Ο ΚΑΣ … αποδεικνύεται οπως αντιδρά ως η μεγαλύτερη πολιτικη φυσιογνωμία των 50 τελευταίων ετων, ολα τα γνώριζε,(πως θα κινηθούν οι κατοχικοί συστημικοί ελληνόφωνοι) κ` κρατούσε επτασφράγιστο το μυστικο του για να μην κάψει το χαρτί του, που προκαλει πλεον βερτικο στους ελληνόφωνους κατοχικούς, ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ λοιπον στις εκλογές 25ης Ιουνίου 2023 ψηφίζουμε μαζικά κ` δαγκωτά το κομμα ‘ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ’ για να απελευθερώσουμε ετην Ελλαδα απο τους κατοχικούς ελληνόφωνους.!!

  20. Θέλω να δω μερικές χιλιάδες Έλληνες να πάνε έξω από τον Άρειο Πάγο και να τον αλείφουν με περιττώματα. Το Κολοχανιο του Μητσοτάκη το αξίζει.

  21. Ο συγγραφέας Ηλίας Πετρόπουλος στο βιβλίο του “Το εγχειρίδιο του Καλού Κλέφτη” σελ.102 γράφει για την Ελλάδα:

    Η Δικαιοσύνη της Antiqua είναι μια κουραδοθημωνιά

  22. Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ θα σας πάνε γαμιώντας ρε προδότες

  23. Aναμενόμενο οτι θα κοβοταν απο το καθεστως….Ολοι μαζικα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στις εκλογες της 25ης Ιουνίου!!

  24. Σπαρτιατες και ξερο ψωμι.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  25. Εσύ Ηλία μπορείς να στηρίξεις όποιον θέλεις…. Εμείς θα ψηφίσουμε Νίκη…. Φτάνει σε ακούσαμε στις πρώτες και ρίξαμε Σύριζα…

    1. Δεν είπε ο Ηλίας να ψηφίσουμε σύριζα…Αν το έκανες, κακό του κεφαλιού σου και της Πατρίδας…Θα μας τρελάνεις;

    2. Ο Ηλίας ούτε είπε να ψηφίσουμε σφύριζα ούτε θα μπορούσε ποτέ να πει να στηρίξουμε τους πρεσπολάγνους, λαθρολάγνους που κάνανε το όχι στο δημοψήφισμα ναι! Οι λαθρολάγνοι συριζαίοι “που η θάλασσα δεν έχει σύνορα” προσπαθούσαν να μας πείσουν αλλά δεν πήραν ψήφο από πατριώτη και χάσανε και 11 μονάδες. Γιατί ήταν οι καλύτεροι χορηγοί του κούλη και τον στηρίξανε και στις Πρέσπες και στο λοκντάουν και στα υποχρεωτικά εμβόλια! Τώρα έδωσε ξεκάθαρη γραμμή ο Ηλίας, οπότε και εμείς που ψηφίσαμε Νατσιό,τώρα ψηφίζουμε Ηλία κσι Σπαρτιάτες. Γιατί ο Νατσιός δεν είπε κουβέντα για τον παράνομο αποκλεισμό του Ηλία από τους μπλε συριζαίους!

  26. ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ

  27. Κόμμα Σπαρτιάτες για να ξεβρωμίσει η χώρα απο τους ανθέλληνες προδότες απατεώνες πολιτικούς.

  28. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ… ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  29. μαυρο στον φυλακοβιο με τη σβαστικα στον ωμο, ειναι το μηνυμα της Ελλαδας

    1. οταν ερθει η ωρα…θα παρακαλας ναχεις τον μαιανδρο/σβαστιγκα πανω σου!θαναι το μονο που θα σε σωζει!ετοιμασου για το 4ο ραιχ του Ιησου Χριστου…δοξα το Θεο,ο Θεος λιωνει οσους το παιζουν γνησιοι!
      Luk 1:51  ᾿Εποίησε κράτος ἐν βραχίονι αὐτοῦ· διεσκόρπισεν ὑπερηφάνους διανοίᾳ καρδίας αὐτῶν· 
      Luk 1:52  καθεῖλε δυνάστας ἀπὸ θρόνων καὶ ὕψωσε ταπεινούς, 
      Luk 1:53  πεινῶντας ἐνέπλησεν ἀγαθῶν καὶ πλουτοῦντας ἐξαπέστειλε κενούς. 
      η παναγια πανηγυριζει που ο γεννηθηκε ο Χριστος και θα ταπεινωσει τους ξυπνηκηδες ξερολες ασχετους σαν εσενα…ελλην γιαλαντζι ισλαμοκουμουνιστη!

  30. Mε το κάθαρμα που λέγεται Ντογιακος, και μία κλίκα προδοτων που λέγεται αριος παγος, η δημοκρατία δεν έχει καμία ελπίδα.
    Ντου στον αριό παγο και κρεμάστε τούς προδότες….

  31. Έφτασε στο σημείο ο Ηλίας Κασιδιάρης να στηρίζει έναν υποψήφιο που είχε το 2019 την στήριξη της ένωσης κεντρώων για να μπει στην ευρωβουλή, απορώ πως έμπλεξε με τον παππού που τα έπαιρνε από κάθε επιχείρηση αφού ζητούσε πρώτα μια λεμονάδα… Αν καταφέρει να μπει στην βουλή σίγουρα η νέα χούντα δεν θα έχει αυτοδυναμία οπότε πρέπει να γίνει θαύμα για να τους αφήσουν, όπως έμεινε η χρυσή αυγή για 0,07% εκτός βουλής έτσι θα δούμε μεγαλύτερη νοθεία και στις 25 Ιουνίου…

  32. “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”
    και στα @@@@ρια μου
    και η κούλα χρυσού
    και οι υπολοιποι 301 ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

  33. Καλυτερα σπαρτιατες γιατι πιξαμε στις ελοινικαις κολοφαρες.

  34. Άραγε, ο Άρειος Πάτος εξέδωσε σκεπτικό για να “δικαιολόγησε” την απόφαση του ?

    1. O ”εμένα με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω” δεν χρειάζεται κάποιο σκεπτικό, ούτε του καίγεται καρφάκι να δώσει εξηγήσεις…Τι δεν καταλαβαίνεις;

  35. Άραγε, ο Άρειος Πάτος εξέδωσε σκεπτικό για να δικαιολόγησε την απόφαση του ?

  36. Στέφανε τους είπες τα αυταπόδεικτα πριν να συμβούν, αυτοί δεν κατάλαβαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν. Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι του επιθυμητού, αυτό μας άφησε παρακαταθήκη ο Μπίσμαρκ και είχε δίκιο. Ηλία σε κατακρεούργησαν, όμως αυτοί είναι, έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι δικό τους. Συνεπώς, άλλαξε στρατηγική. Το σύστημα εφαρμόζει την έξυπνη κοινοβουλευτική δικτατορία, δεν χτυπιέται με τον τρόπο σου.

  37. δυστυχως που το γραφω αλλα η λυση πλεον (με την προυποθεση της μη νοθειας) ειναι βαρουφακης μηπως και μπει στη βουλη και χασει ο μουλος την αυτοδυναμια. νικη και πλευση φαινεται να μπαινουν λογικα. εμφιετζογλου και σπαρτιατες δυσκολα. δε νομιζω να υπαρχει καπου κρυμενο τετοιο ποσοστο ωστε να δωσει 3-4% σε καποιον απο τους δυο

  38. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κολοκοτρώνης ,Νικηταράς ,Ανδρούτσος ,ήταν στην φυλακή κλπ. Όπως και να έχει ,έχει γράψει ιστορία ο Ηλίας ….και πλέον έχει το πάνω χέρι ….γιατί είναι θέμα χρόνου…..μετά τις εξελίξεις που έρχονται στην Ελλάδα με την ακρίβεια και όχι μόνο……να γίνει θρύλος …Όλοι αυτοί δεν έχουν διαβάσει τον Ηράκλειτο που έχει πει τα Πάντα ρει .

    1. χα χα συγκρινεις τον ναζι με τους ηρωες της ελληνικης επαναστασης?? Αιδως αχρειε

  39. Αναμενόμενο ήταν να κοπεί από την δήθεν δημοκρατία. Ο Δούρειος ίππος μας όμως πέρασε…ΣΤΗΡΙΖΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

  40. Αναμενόμενο δυστυχώς. Τώρα να κάτσουν να βρουν το καλύτερο και μην κάνουν τις ίδιες μ@λακιες όπως στις πρώτες εκλογές. Κουμουνια και αριστερά πουλο, Βελοπουλο και Νίκη θεωρώ πως είναι το ιδανικότερο. Δυνατή Ελληνικη Λύση και ΝΙΚΗ μέσα στην βουλή αναγκαιότητα.

  41. ΚΑΤΩ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!
    ΑΡΕΙΕ ΠΑΓΕ Γ@@@@ΣΑΙ!!!!!

  42. Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από την ελεγχόμενη (α)δικαιοσύνη της χώρας μας, είναι απορίας άξιον πως και με τόσο καταφανή καταπάτηση των δικαιωμάτων του δεν έχει ακόμα προσφύγει στο Ε.Δ.Α.Δ. ήδη από την αυτοί οι δικηγόροι του τι σόι συμβουλές του δίνουν ?

  43. Να δω με τους δικαστικούς πότε θα ασχοληθούμε άντε γιατί αρκετά με τους εγκληματίες που έχουμε για δικαιοσύνη

  44. Ρε πατριώτη, άσε μας που θα μας πεις ότι είναι πολύ λίγος. Βρες του εσύ εναλλακτική. Ζητάς πάρα πολλά από έναν άνθρωπο που είναι άδικα φυλακισμένος και πολεμάει μόνος του με όλους.

  45. Ὃλοι μόνο στό μπλα μπλα εἴμαστε. Ἀπό πράξεις τίποτε.

  46. Θα ψηφίσουμε το κόμμα “Σπαρτιάτες”. Αυτό ανακοίνωσε ο Ηλίας ότι θα στηρίξει. Όλοι στις κάλπες.

  47. «Κασιδιάρης: Θα στηρίξω το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

    Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου τόνισε μεταξύ άλλων πως θα στηρίξει το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

    Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής: Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.»

    1. ΧΑΖΕΨΕ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΝΟΜΙΖΩ…… … ΕΛΕΟΣ.
      ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ ΤΥΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ….. …. …. .
      ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ-ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ Κ ΠΕΡΝΕΙ 50 %

  48. Ψηφίζουμε σύριζα ή εμφιετζογλου

    Το 1ο είναι το μόνο δαιμονοποιημενο κόμμα από τα της βουλής, το 2ο το μόνο πατριωτικό μη διαφημισμενο.

    Νίκη και κωνσταντοπουλου αβανταρονται από την κουλα.
    Βελοπουλος ψεύτης.
    Μπατσοκ δεκανίκι της κουλας.

  49. Αναμενόμενο. Ο Άρειος Παράγκος δεν δρα με βάση τους νόμους και το δίκαιο, αλλά με βάση τις διαταγές που παίρνει. Αυτοί μέχρι τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές θα κάνουν νέες προσθήκες με τις οποίες δεν θα μπορεί ποτέ να είναι υποψήφιος, ούτε να εκφράσει καν άποψη ποιόν θα στηρίζει. Εννοείται ότι και στο Εφετείο έχει γραφτεί ήδη η απόφαση, για χαβαλέ γίνεται η δίκη.

  50. Κάτω η Χούντα. Όλοι στην κάλπη για να φύγουν. Φτάνει πια

  51. Τα καθάρματα της εγκληματικής οργάνωσης “Νέα Δημοκρατία” χρησιμοποιούν τους δικαστές σαν πτνακια τους

  52. Αν ο Ηλίας δεν έχει και τώρα ετοιμάσει εναλλακτική, για μένα θα αποδειχθεί πολύ λίγος.

    1. Σπαρτιάτες είναι η απάντηση…!!!Το δήλωσε ξεκάθαρα!

  53. Αποχή, είναι η μόνη λύση. Αν δεν κατέβουμε να ψηφίσουμε να δω πώς θα δικαιολογήσουν την αυτοδυναμία τους.

    1. Την καλύτερη λύση βρήκες αν δεν πάμε να ψηφίσουμε το 40% θα γίνει 100% δηλαδή θα έχουμε στην βουλή 300 μπλε πιόνια που δεν θα τολμάνε να πούνε κάτι αρνητικό γιατί θα διαγράφονται αμέσως από το κόμμα…

    2. ΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 10.000.000 ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΑ 9.999.900 ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 100…ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 100 ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΟΙ 45 ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΟΥΛΗ…. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 45% ΚΑΙ 185 ΒΟΛΕΥΤΕΣ…

      ΑΠΟΧΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,,,ΓΙΔΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

  54. ολα τα προδοτικα στοιχεια και εγκληματικες οντως οργανοσεις ειναι μεσα σε αυτο το κυνοβουλειο ειναι ολοι τους για φτυσιμο ρε σκατοπαπαρα δεν προκειται να σε ψηφισουμε εσενα δοσιλογε οικογενειακως παρε το κουβαδακι σου μιασμα και παιξε φερανε χοντρη αμμο κατα τα αλλα λετε ολα τα σκουπιδια της βουλης τους αλλους φασιστες για τον αρειο παγο τι να πει κανεις κουρδισμενα ρομποτακια στο φιναλε εδω ειναι ενα απεραντο πορνειο ετσι οπως το καταντησανε τα δημοκρατικα (κατ αυτους γιατι το παιζουν ταχα δημοκρατες ενω ειναι καραφασισταρια) ενω στην πραγματικοτητα ειναι αποβλητα πολιτικα ανδρικελα

  55. 1 εκατομμύριο Ελληνες σας εύχονται καλά ισόβια και στα 10 καθάρματα που καταπατησαν την λαϊκή κυριαρχία και το σύνταγμα των Ελλήνων.

  56. Ανωτατοι δικαστικοι λειτουργοι χωρις ιχνος ντροπης!! Υπακουοι στα κελευσματα της ΝΔ και του κλεφτοΠΑΣΟΚ !! Κομματα που κατακλεψαν την χωρα , την γεμισαν λαθρομεταναστες και την χρεοκωπησαν , συμμετεχουν στις εκλογες και ο αλλος που δεν κυβερνησε ποτε και δεν προξενησε κανενα κακο στην χωρα δεν τον αφηνουν οι ψευτοδημοκρατες να τεθει στην κριση του Ελληνικου λαου!!! Μαυριστε τους αλητες των αποκομματων που αποφασιζουν φασιστικα για μας!!

  57. 10 αλήτες του Μητσοτάκη δεν σέβονται την λαϊκή κυριαρχία και το σύνταγμα του Ελληνικού λαού, όλοι ξέρουμε με της δηλώσεις τζανερικου τι έχει συμβεί από πίσω.

  58. Και τώρα τι θα απογίνουμε αν δε κατοχυρώσει βουλευτική σύνταξη ο Κασιδιάρης; Πως θα σωθεί το έθνος, η ανθρωπότητα; ΟΕΟ;

    1. Ο Κασιδιαρης αφήνει τη βουλευτική σύνταξη στα ληγουρια, λαμογια των εγκληματικων οργανωσεων, που δεκάδες χρόνια τώρα καταδηναστευουν & προδίδουν την Ελλάδα. ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ_ΚΙΝΑΛ Κ. Λ. Π.
      Όσοι ηλιθιοι ξανά ψηφίστε τους.

    2. Aντε να κάνεις κανένα μπανάκι, βρωμοκοπάς αριστερίλα…Ακολουθούμε Ηλία, μπροστά στον οποίο όλοι οι πολιτικάντηδες είναι μηδενικά…

  59. ΧΟΥΝΤΑ απο τον ΑΠΟΓΟΝΟ ΧΡΥΣΟΥ…
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ,,,
    ΑΙΣΧΟΣ,

  60. Πουθενά αλλού τέτοια ξεφτυλισμένη “δικαιοσύνη” …. για κλάμματα είμαστε !!!

  61. Δεν πειράζει. Μονοκούκι Τσύριζα. Για να πάει στο 10%.

    1. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος ο πελασγός ή ο πελαργός έχει περισσότερο μυαλό όποιος γνωρίζει ας απαντήσει… Ούτε 10% δεν θα πάρει ο σύριζα στην Μακεδονία αυτούς τους πήραν χαμπάρι το θέμα τώρα είναι πως θα τελειώσουμε τον κάθε πελασγό της χώρας…

      1. Αν κοιτάξεις προσεκτικά γύρω σου θα δεις ότι με αυτούς δεν ξεμπλέξουμε εύκολα γιατί όσοι τους ψηφίζουν μοιάζουν. Εγωιστές, ψεύτες, κομπιναδοροι, εγώ να είμαι καλά και ο κόσμος ας πεθάνει, αν προσθέσουμε και τους βλάκες που δεν ξέρουν, δεν θέλουν, δεν ενημερώνονται παρά μόνο βλέπουν τηλεόραση σαν τα βόδια και καθοδηγούνται ως πρόβατα τότε που να ξεμπλέξουμε, τα σκατα με τα σκατα.

      2. Όταν έχει περάσει μισός αιώνας και ακόμα παραμένει στο 40% σημαίνει ότι δεν θα ξεμπλέξουμε ποτέ ακόμα και αν πέσει κάτω από 20% όπως τον Μάιο του 2012 λόγω μνημονίων…

  62. Μπάσταρδοι Νουδούλοι και “δικαστικοί”, στις αποθήκες έχουμε χιλιόμετρα σκοινί.

    1. Γ@μώ την δημοκρατία σας ένα μεγάλο μπουρδέλο είναι ο άρειος πάγος που του δίνουν εντολές κάνει μπαμ ότι βρίσκεται πίσω από το αντισυνταγματικό μπλόκο η εγκληματική οργάνωση του μαξίμου… Κάθε τετραετία και χειρότερα πρέπει να είσαι κορυφή στις εγκληματικές πράξεις για να ξεπεράσεις τον σύριζα αυτοί τουλάχιστον δεν έκαναν νοθεία ούτε έκοψαν κάποιο πατριωτικό κόμμα από τις εκλογές…

Comments are closed.