ΕΙΣΒΟΛΗ δεκάδων αλλοδαπών το πρωί στον Έβρο! ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ οι ακρίτες, τράβηξαν με τα κινητά τους [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Ακόμα και οι ντόπιοι, που έχουν συνηθίσει να βλέπουν στα χωριά στους δρόμους καθημερινά σχεδόν λαθραίους μετανάστες, δεν έκρυψαν την έκπληξη τους σήμερα στις 7 το πρωί, όταν ταξιδεύοντας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Διδυμότειχο προς Σουφλί, είδαν αυτή την εικόνα.

Δεκάδες αλλοδαποί να διασχίζουν την εθνική οδό Διδυμοτείχου-Σουφλίου, μεταξύ Λαβάρων-Μάνδρας και μάλιστα παραλίγο να τους χτυπήσουν και διερχόμενα αυτοκίνητα αφού… πετάγονταν ξαφνικά από τις άκρες.

Μάλιστα ένας επιβάτης του λεωφορείου κατέγραψε τους πάνω από 50 εισβολείς να περνούν από το ένα μέρος του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου στο άλλο και να προσπαθούν να κρυφτούν στα βουνά για να συνεχίσουν τον δρόμο τους.

Έτσι προστατεύει τα σύνορα η κυβέρνηση;;; Αυτά τα ρεπορτάζ γιατί δεν τα δείχνουν τα κανάλια, τα οποία μεταδίδουν απλά για ΑΠΟΛΥΤΗ φύλαξη των συνόρων;;;

Δείτε από το evrosnews:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μη φωνάζετε ρε…μπορεί να πέρασε και κανένας καινούργιος μπασκετμπολίστας ποδοσφαιριστής που θα μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό, να κρατάει τη σημαία με καμάρι, να λέει πόσο δύσκολα πέρασε στην αρχή στην Ελλάδα μέχρι που ανακαλύψανε το ταλέντο του, τον δώσανε ελληνική ταυτότητα ιθαγένεια κτλ κτλ.

  2. ΦΟΒΕΡΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΣΤΑ ΚΟΥΤΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΛΛΑΝΕ! ΒΑΣΙΚΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΛΑΚ ΛΙΒΣ ΜΑΤΕΡ (ΧΑΧΑΧΑ) ΑΛΛΑ ΟΚ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΤΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΝΞ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ , ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΛΑΚ ΛΙΒΣ ΜΑΤΕΡ.

Comments are closed.