ΕΙΚΟΝΕΣ αποκάλυψης στην Κρήτη: Αγνοείται κτηνοτρόφος! Καταστροφές και εκκένωση σπιτιών – Με… μπουλντόζα ξεκόλλησαν αυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
fodele_plimmires2-768x512

Αγωνία για 61χρονο κτηνοτρόφο που φέρεται να παρασύρθηκε από χείμαρρο. Δέντρα έπεσαν σε σπίτια και αυτοκίνητα Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στον Αλικιανό, εκκενώθηκαν δυο σπίτια. Κλειστά σχολεία, κολυμβητήρια και φροντιστήρια στα Χανιά

Εικόνες απίστευτης καταστροφής προκαλεί στην Κρήτη, κυρίως στη δυτική πλευρά του νησιού, η κακοκαιρία «Ωκεανίς». Το χειρότερο είναι ότι σύμφωνα με το meteo.gr, η επέλαση των ακραίων καιρικών φαινομένων θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως αύριο Τρίτη! Κατολισθήσεις στον ΒΟΑΚ, πτώσεις δέντρων στο κέντρο των Χανίων, πλημμύρες στο Φόδελε, κατάρρευση τμήματος γέφυρας στον Αλικιανό και εκκενώσεις σπιτιών συνθέτουν το σκηνικό των δύσκολων ωρών που περνούν οι κάτοικοι της Κρήτης.

Μέσα σ’ όλα αυτά, τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό 61χρονου στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου ο οποίος χάθηκε με το αυτοκίνητό του στα νερά ορμητικού χειμάρρου!

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 61χρονος άνδρας κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο στο σημείο και κατευθυνόταν στο σημείο όπου έχει τα πρόβατά του! Παρασύρθηκε από το χείμαρρο και από εκείνη τη στιγμή αγνοούνται τα ίχνη του.

Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» θα συνεχίσει να «χτυπά» την Κρήτη, κυρίως το δυτικό τμήμα του νησιού, καθώς όπως δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr τα ισχυρά φαινόμενα (βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά) θα συνεχιστούν μέχρι και το πρωί της Τρίτης. Η δυτική Κρήτη είναι εκείνη που θα δεχτεί πολύ μεγάλα ποσά βροχής και με δεδομένα τα προβλήματα που ήδη έχουν παρατηρηθεί, χρειάζεται και συνίσταται μεγάλη προσοχή σε μετακινήσεις και εργασίες.

xania_kakokairia-1

xania_kakokairia1-1

xania_kakokairia2

xania_kakokairia3

xania_kakokairia5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: