ΕΙΚΟΝΕΣ-Η μελαχρινή καλλονή με το προθετικό μέλος πάει για «Μις Ιταλία»

Κοινοποίηση:
943528

Η πεντάμορφη Ιταλίδα Κιάρα Μπόρντι δέχθηκε πλήθος μηνυμάτων μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Ιταλία, ενώ φορά τεχνητή κνήμη. Κατάφερε να φτάσει μέχρι την τριάδα των φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς και έστειλε ισχυρό μήνυμα κατά των διακρίσεων.

Μπορεί να μην κέρδισε τελικά το στέμμα, αλλά σίγουρα η 18χρονη Κιάρα Μπόρντι με την τεχνητή κνήμη, ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς στην Ιταλία.

Η μελαχρινή καλλονή, που κατάφερε να φτάσει μέχρι την τριάδα των φιναλίστ, φορά προθετικό μέλος εδώ και περίπου δύο χρόνια, μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Untitled
Κατά την προσπάθειά της να διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Ιταλία, δέχθηκε πλήθος μηνυμάτων μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο επειδή είσαι σακάτισσα» ήταν ένα από τα απαίσια μηνύματα που δέχθηκε στο Facebook η Μπόρντι στο οποίο έδωσε ωστόσο, πληρωμένη απάντηση.

«Μπορεί να μου λείπει ένα πόδι, αλλά εσένα σου λείπει η καρδιά», έγραψε η όμορφη Ιταλίδα.

Τα περισσότερα πάντως μηνύματα, ήταν μηνύματα θαυμασμού και ενθάρρυνσης.

«Πάμε Κιάρα! Αν τα μετρήσεις όλα, τα κοπλιμέντα αντισταθμίζουν τις προσβολές», της έγραψε η αθλήτρια και παραολυμπιονίκης Τζούσι Βερσάτσε.

Ο δημοφιλής κωμικός Φιορέλο δήλωσε, «Κιάρα είσαι όμορφη, είσαι “καυτή” (ας χρησιμοποιήσουμε γλώσσα πεζοδρομίου, χωρίς υποκρισίες). Συνέχισε το δρόμο που τραβάς».

Η Κιάρα δήλωσε πως με αυτή την προσπάθεια προσπαθεί να δείξει ότι ακόμη και ένα κορίτσι χωρίς άκρο μπορεί να διαγωνιστεί ισότιμα, πως η ζωή ποτέ δεν σταματά και είναι πάντα όμορφη.
Untitled

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: