ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : Κτήνος από τη Συρία, στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Ριτσώνα, εξανάγκαζε την 8χρονη κόρη του σε ακατονόμαστες πράξεις..

Κοινοποίηση:
kakopoiisi-anilikoy-shutterstock-708_0

Τέλος στο μαρτύριο της μικρής έδωσε ο παππούς που κατήγγειλε τον πατέρα, ο οποίος συνελήφθη.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβαινε στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου ένας 33χρονος Σύριος, εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του να του κάνει στοματικό έρωτα και άλλες ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παππούς της μικρής και πατέρας του 33χρονου, πήγε την Δευτέρα στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τα όσα έκανε ο «Πα-τέρας» στο κοριτσάκι.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας ο οποίος εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας πήγαν σήμερα το πρωί στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου πέρασαν χειροπέδες τον 33χρονο Σύριο.

Το πρωί της Παρασκευής ο 33χρονος «Πα-τέρας» θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κ.α.

Πηγή : lamiareport

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αυτά είναι τα νεγροειδη τομάρια του Ισλάμ που διαμένουν στην νέα πατρίδα τους την Ελλάδα. Οι πραγματικοί Σύριοι είναι συσπειρωμένοι γύρω από τον Άσαντ προσπαθώντας να σώσουν ο’τι απέμεινε από την χώρα τους, η οποία διαλύθηκε από αυτά ακριβώς τα κτήνη.
    ΥΓ . Όλοι οι Σύριοι , άνδρες γυναίκες και παιδιά , έχουν σύφιλη , αλλά απαγορεύεται αυστηρά να μιλήσουν οι γιατροί και υπάλληλοι νοσοκομείων για αυτό .

  2. Μα καλά υπάρχουν κτήνη παράτυποι; Έχει ενημερωθεί γι’ αυτό ο πολυπολιτισμικός ή τον κρατάτε στο σκοτάδι;

  3. Χεστηκαμε για το τι κάνουν οι ισλαμοπιθηκες στα μπασταρδα τους.
    Άσε που δεν έχουν ιδέα αν είναι δικά τους , καθώς οι επιλεγμένες μήτρες αναπαραγωγής τους παρασιτικού είδους τους , γονιμοποιούνταν από όλους τους αρσενικούς της κάστας , ώστε να γεννάνε κάθε 9 μήνες .Εντολη του Κορανίου.. για την επικράτηση του Ισλάμ.

    1. Τι λες ρε ζόμπι που αποκαλείς ένα παιδί μπάσταρδο και αυτό που του έκανε επειδή δεν είναι το παιδί ορθόδοξο. Είσαι μεγάλο γουρούνι! Και υπάρχουν πολλά και διάφορα κτήνη ή αλλιώς ανθρωπόμορφα τέρατα διαφόρων μορφών όπως ο σχολιαστής σας που του εγκρίνατε και το σχόλιο! Να τους χαίρεστε!

    2. Πραγματικά είσαι μεγάλο σκουπίδι. Επάξια θα κέρδιζες θέση δίπλα στον βρωμιάρη, καθίκι 😡!

    3. Πατριωτ.
      Να σου γνωστοποιησω κατι. Υπαρχει ενας Αφγανος ετων 8-9 απο δρομο που περναω.
      Το παιδακι ειναι παραπληγικο..Πχ τρεμει ολοκληρος. Οταν παει να μιλησει κομπιαζει..Κανω οτι ειναι δυνατον και επιτρεπτο να ανασανει ο τοπος μου απο τη λ@θροεξαθλιωση.
      Αλλα οταν περναω απο κει μου ειναι αδυνατον να αποριψω το παιδι αυτο. Θα φανω γραφικος, αλλα στο χαζοχαρουμενο προσωπο του, βλεπω τον Χριστο. Οποτε αν θελω να συνεχισω να ειμαι αυτος που αληθεια ειμαι, επιτρεπω στον εαυτο μου να του πει ενα “γεια”. Με χαιρεταει απο μονο του και του χαμογελαω. Αλλη φορα του δινω κατι να φαει.
      Θελω να ξερεις υπαρχουν λ@θροπαιδα που τους λεω οτι θα φυγουν απο την Ελλαδα χωρις να τα τραυματιζω.
      Η δια-κριση, ειναι Χριστιανικο γνωρισμα.
      Ο εξισλαμισμος γινεται μεσα μας οσο και εξω μας.
      Καταλαβαινω πως το βλεπεις…αλλα μην ισλαμοποιησαι

  4. Δοστε του διπλο επιδομα του ξαναμενου επενδυτη φιλεσπλαχνοι λαθρολαγνοι, εχθροι της πατριδας και των Ελληνων, που κουβαλησατε στην χωρα ολα τα σκουπιδια της οικουμενης και τους ονομασατε…. προσφυγες!!!!!! Απελαστε τους οσο ειναι νωρις, διοτι θα ελθουν ασχημες εξελιξεις στο μελλον!!!!!!!

  5. Βρε κάνουν οι πρόσφυγες τέτοια πράγματα?απίστευτο…..δώστε από έναν στους φιλοαλλοδαπους για το σπίτι…..να προσέχουν και τα παιδιά μωρέ…..όταν αυτοί φωνάζουν για τα δικαιώματα τους….

Comments are closed.