ΕΔΩ, πίσω από τα συρματοπλέγματα, «ΓΑΖΩΝΕΙ» Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ- ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ, Ο ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΗ. ΚΕΤΥΑΚ: Παρά-ΕΥΠ – Αγ. Παρασκευή- Οδός Γραβιάς 4. ΟΙ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ- ΤΟ 2005, ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ- ΣΗΜΕΡΑ ΘΗΡΙΩΔΕΣ ΑΝΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Κοινοποίηση:
exofyllo11-8

teaser11-8

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo11-8

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 11-8-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression
Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free- press- no compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τουρκικό δημοσίευμα βάζει «ΦΩΤΙΕΣ» στην Αν. Μεσόγειο: «Οι Ιταλοί αποδέχτηκαν ότι έχουμε δικαιοδοσία στην περιοχή»

    Αλήθεια ή ακόμα μία φθηνή προπαγάνδα;
    Οι Τούρκοι, με φόντο και τον απόπλου του 4ο γεωτρυπάνου τους, πανηγυρίζουν για μία υποτιθέμενη άδεια δικαιοδοσίας που φέρονται να πήραν από ιταλικό πλοίο στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Μάλιστα ο φιλοκυβερνητικός τύπος στην Τουρκία αναφέρεται και στην συμφωνία τοποθέτησης καλωδίων μεταφοράς δεδομένων από την Σ.Αραβία στην Ελλάδα που υπογράφθηκε πρόσφατα.

    Τι αναφέρεται ειδικότερα:

    «Η Yeni Şafak έφτασε στις λεπτομέρειες της εισόδου του ιταλικού πλοίου στην Ανατολική Μεσόγειο μετά από άδεια από την Τουρκία, όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ την προηγούμενη μέρα.

    Το εν λόγω ιταλικό πλοίο εργάζεται για την καλωδίωση στο πλαίσιο της συμφωνίας «Διαδρόμους δεδομένων από την Ανατολή στη Μεσόγειο» μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Ελλάδας.

    Ο υπουργός Χουλουσί Ακάρ είπε ότι το πλοίο εισήλθε στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (MEB) της Τουρκίας για τις εργασίες του στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πολεμικού πλοίου. Ο Ακάρ τόνισε ότι το πλοίο μεταφέρθηκε στην περιοχή με άδεια του υπουργείου Εξωτερικών και ότι αυτό αποτελεί «κρατική πρακτική».

    Πηγές εξήγησαν τη σημασία του χαρακτηρισμού της κατάστασης από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ακάρ ως «κρατική πρακτική» ως εξής: «Το ιταλικό πλοίο έκανε αίτηση σε εμάς και αποδέχτηκε ότι έχουμε δικαιοδοσία στην περιοχή με την απόκτηση άδειας. Η αίτηση για άδεια όμως θα αποτελέσει προηγούμενο και η Τουρκία θα απαιτήσει από κάθε ενδιαφερόνο να υποβάλλει αίτηση για να του επιτρέπεται από το τουρκικό Ναυτικό να διέλθει».

  2. Κανονικά όλοι οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοι θα έπρεπε να προσφύγουν μαζικά στην υποτιθέμενη δικαιοσύνη.
    Το ζήτημα είναι απλό.
    Θα διόριζαν παντού μερικούς Ντογιακους και λύθηκε το πρόβλημα.
    Για να δούμε ρε παιδιά το ζαβο τώρα που θα ρθεί Θεσσαλονίκη για την έκθεση θα προαναγγείλει εκλογές ή θα συνεχίσει να σκέφτεται πως θα μοιράσει τα εναπομείναντα στους Γεραπετριτηδες.
    Είστε πολύ όμορφοι

  3. Εδώ ο Πιερρακακης βγήκε στην εκπομπή της Φλέσσα μαζί με τον οπισθογεμη λεκτωρ τύπου Χαραρι Τασση και είπε ότι θα μας χακαρει τα μυαλά και όλοι το έκαναν γάργαρα κι εσείς πρώτοι και καλύτεροι ενώ έπρεπε να το έχουν όλοι πρωτοσέλιδο και θα μας πειράξει που στα καμμένα της Αγίας Παρασκευής έστησαν μαγαζάκι γνωστό εδώ και κάτι χρόνια για να κατασκοπευουν τον Ανδρουλάκη και τους ομοίους του;;;
    Ο κόσμος δεν έχει να φάει έχει σοβαρά προβλήματα.
    Αδιαφορεί για το αν το επιτελικό κράτος με εντολή πρωθυπουργού παρακολουθούσε ένα μεγαλύτερο λαμόγιο από αυτούς.
    Α ο Ντογιακος!!! Άλλο φυτευτο απολειφαδι του δήθεν εχθρού antinews που τώρα μετά από τόσα χρόνια ήρθε πάλι όλο τυχαίως την κατάλληλη στιγμή να ξελασπωσει.
    Αλλά μην ανησυχείτε. Αν δεν ήταν αυτός κάποιος άλλος θα ήταν στη θέση του.
    Όλοι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι οι μόνοι χαμένοι είμαστε εμείς που αντί να ασχοληθουμε με τη φτώχεια τη μιζέρια και τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις που η χούντα τους μας επέβαλε ασχολούμαστε επί μέρες για το αν ήταν δημοκρατικά δεοντολογικό να ξέρει ο Κούλης με ποια συνευρίσκεται στο κρεβάτι ο Ανδρουλάκης.
    Αυτοί όταν έρθει η ώρα θα συγκυβερνήσουν κι εμείς θα παίζουμε το πουλί μας μόνοι μας σε μια γωνιά.
    Αυτή θα είναι η τύχη μας μέχρι να τα τιναξουμε από τα υποχρεωτικά οφέλη που θα ψηφίσουν από κοινού

Comments are closed.