ΒΙΝΤΕΟ: “ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ. ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ. ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ”. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Κοινοποίηση:
Image1 (99)

Πιστός και σήμερα ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΑΡΤ στο ΕΚΡΚΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη..

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο γερομωράχαβλος Τζό είναι μία μαριονέτα τής νέας τάξης πραγμάτων,Χίλαρι Κλίντον,Μπίλ Κλίντον,Ομπάμα.Πελόσι καί άλλων πού τόν έκαναν πρόεδρο.
    Ο Πούτιν πήρε μία μπατιρημένη καί εξαθλιωμένη Ρωσία από τόν μέθυσο Γέλτσιν καί τήν έκανε παντοδύναμη.Εδωσε στήν Ρωσία τήν παλιά της αίγλη.Γιά αυτό τόν αγαπάνε οί Ρώσοι.Στίς τελευταίες προεδρικές εκλογές πήρε πάνω από 77% τών ψήφων.
    Ενα χωριό στή Σιβηρία τό Αξιόνοφ Σιλοβσκόγιε 6.000 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τήν Μόσχα.Η δασκάλα τού χωριού Γκαλίνα Ρομανένκο:”Απο τότε πού έγινε πρόεδρος ό Πούτιν έγινε ή ζωή μας καλύτερη.Οί μισθοί πληρώνονται εγκαίρως καί τά μαγαζιά είναι γεμάτα μέ εμπορεύματα.Πρώτα δέν ήταν έτσι.Οί άνθρωποι στήν Ρωσία ζούν όπως οί άλλοι Ευρωπαίοι.Πάμε μπροστά.Εχουμε εμπιστοσύνη στόν Πούτιν.Αν ήταν άλλος στήν θέση του θά ήταν τά πράγματα
    χειρότερα”.
    Η Αμερική καί ή Γερμανία στέλνουν στή Ρωσία τό ανδρείκελο τόν Ναβάλνι νά ανατρέψει τόν Πούτιν.Ονειρα θερινής νυκτός.
    Γιάννης Λάκων

  2. ο τουρκοπουτιν ειναι εχθρός της Ελλάδας.
    Οποιος θαυμάζει τον τουρκοπουτιν είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Και βλάκας
    Η συνεχιζόμενη διαφήμηση του τουρκου του πουτιν απο το σαιτ σας σίγουρα δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά τα κίνητρά σας

    1. Ξέρεις πόσες φορές έχει φάει πόρτα ο Ρώσος από τους (δικούς μας).
      Εάν κάθε φορα που πας σε ένα συγκεκριμενο κλαμπ και ο πορτιερης σε κοιτάζει με το περίεργο βλέμμα και τρως πόρτα ….ε τι θα κάνεις, δεν θα πας αλλού;;;;
      Δεν υπάρχουν φιλίες σήμερα μεταξύ κρατών-χωρων, υπάρχουν συνεργασίες, μπίζνες.Κερδιζεις-κερδιζω.
      Να κάνει φίλο ο Πούτιν τον Κούλη;;;😂Η νομίζεις ότι είναι φίλος με τον Ερντογάν;;;Απλά κάνει μπίζνες.Εαν του μπει στο μάτι…. καφέ αρκούδα που τον έφαγε τον ερντο.
      Φιλίες μόνο λαών υπάρχουν, και εμείς με τους Ρώσους είμαστε φίλοι λαοί είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

  3. Η παραδειση το σκυλάκι του Καρατζαφέρη
    Ειναι πολύ βλαμμένο

  4. Ο ΠΟΥΤΙΝ ! ο ΙΣΟΒΙΟΣ προεδρος! ενας αυτος και ενας ο Ερντοαν ο αλλος Ισοβιος μιλαμε για καραδημοκρατες που θαβουν σε χαντακια οσους τους αντιπολιτευονται…ΩΡΑΙΑ ινδαλματα !

    1. ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΓΚΑΣ και θηριο..σε εναμιση χρονο θα παρακαλας να μας
      ΣΩΣΕΙ..8 -10 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ κανανε εναντιων του δολοφονιας..πηρε την ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ και την εκανε
      ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ..ΑΠΟ 145 εΥρο μισθο που ειχε η ΡΩΣΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 700-900 ΕΥΡΩ..ΑΝ ΔΕΝ
      ΗΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ τωρα θα μας ειχανε ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ σαν ζωα σε κλουβια η σε
      στρατοπεδα συγκεντρωσης..και η καταγωγη του ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ

  5. Κύριε Χίο σας έχω μεγάλη εκτίμηση, αλλά εδώ κάνετε λάθος. Ο Αβράμοβιτς στη Ρωσία δεν είναι μαφία; Όλοι οι προύχοντες του παλιού κομμουνιστικού κόμματος έγιναν οι μαφιόζοι της μετασοβιετικής εποχής (άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς). Όσο για τον πρώην καγκεμπίτη – κομμουνιστή – συνάδελφο της πρώην κομμουνίστριας Μέρκελ κ. Πούτιν, είναι τόσο υπερορθόδοξος όσο και ο Τσίπρας που έτρεχε στο Άγιος Όρος να δείξει την ευλάβειά του πριν τον κάνουν πρωθυπουργό. Ένας ακόμη στημένος από τη ΝΤΠ καραγκιόζης είναι ο κοντός με τη γραβάτα και μη σας ξεγελούν τα σεβαστά, ορθόδοξα συναισθήματα σας σε αυτό το θέμα.

  6. Στεφανε σε συμπαθω αλλά αν νομίζεις και εσύ ότι θα μας σώσει η Ρωσία και ο Μοσχοβος. Τότε είσαι και εσύ βαθιά νυχτωμένος. Ο κοντός πρώην καγκεμπιτης Βλαδίμηρος ζεστό χρήμα θέλει για τα άδεια ταμεία της Ρωσίας και τίποτα άλλο. Ασε που τώρα έχει συμμαχήσει μέχρι και με την Τουρκία. Όλοι είδαμε πως πουλησε την Αρμενία για χαρη του Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας. Γιατί οι τα φράγκα τα έχουν οι Αζεροι λογω αερίου και όχι η φτωχη Αρμενία. Οι Ρώσοι πουλανε και τις γυναίκες τους για τα φράγκα αυτό και μόνος τα λέει όλα.

  7. Η Σοφία διαφωνεί λόγω τού ότι είναι πάντα καί όλως τυχαίως ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ !!! …
    Να θυμίσω, καμία σχέση με τον κ. Γίώργο Καρατζαφέρη πού πάντα εκφράζεται με θετικό λόγο στο πρόσωπο τού κ. Βλάντιμιρ Πούτιν!!! Όπως καί να το κάνουμε ο καθένας έχει κι επιβάλλεται να έχει την γνώμη του αρκεί να μήν γίνεται εκνευριστικός αλλά να αφήνει τον καλεσμένο να λέει την γνώμη του όποια καί να είναι αυτή!!!

  8. Αυτό το πράμα πρέπει να λέγεται κολάση.
    Ο άλλος δεν είναι τόσο γκάου, αλλά αυτή είναι τελείως κουμούνι.

  9. Γενναίοι ηταν ο Αλεξανδρος , ο Κολοκοτρώνης , ο Καραϊσκάκης και αλλοι που πολεμησαν στα πεδια των μαχων και οχι κάποιοι πρωην πρακτορες μυστικων υπηρεσιών. Ο Πουτιν εχει αλλα χαρακτηριστικά , ειναι οργανωτικος ,αποφασιστικος (εως αδιστακτος),πονηρος ,μυστικοπαθης αλλα οχι γενναιος .

  10. Η Σοφία επειδή στη μεσημεριανή εκπομπή με το αφεντικουλη της (Καρατζαφέρης) είναι συνέχεια yes man,ούτε που τολμάει να διαφωνήσει, περιμένει πώς και πώς τον Χίο για να βγάλει τα απωθημένα της!!!!

  11. Στέφανε τα λες πάντα πολύ σωστά και αληθινά. Πρέπει να ανεχόμαστε πάντα και αυτούς τους δύο?? Έλεος, γειώνουν και την είδηση…

Comments are closed.