ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ… ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”! Σαρηγιάννης: “Στις 53.000 θα φτάσουν τα κρούσματα” – Τζανάκης: “Θα έχουμε 55.000 την ημέρα” – Παίζουν με τα νούμερα οι τηλεμαϊντανοί ενώ κόσμος πεθαίνει

Κοινοποίηση:
56298

Δεν έχουν τι άλλο να κάνουν όταν δεν τρομοκρατούν τον κόσμο πιέζοντας τον να εμβολιαστεί και στον ελεύθερο τους χρόνο παίζουν με τα νούμερα “βλέποντας” το μέλλον.

Στις καθημερινές τους εμφανίσεις στα ΜΜΕ, ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει, ανεβοκατεβάζει νούμερα. Τουλάχιστον συμφωνούν σε ένα! Ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε φυσικά.

Πάρτε για παράδειγμα τον Δημοσθένη Σαρηγιάννη, καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, ο οποίος τόνισε ότι τις τελευταίες δυο ημέρες παρατηρείται μια μικρή επιβράδυνση της μετάλλαξης Όμικρον στα λύματα. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον κ. Σαρηγιάννη, ότι το «ταβάνι» στα κρούσματα θα είναι λίγο χαμηλότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Συγκεκριμένα είπε ότι τα κρούσματα μπορεί να ανέβουν μέχρι τις 53.000 και όχι μέχρι τις 65.000 που ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις.

Παράλληλα ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης προέβλεψε ότι η κορύφωση του κύματος δεν έχει φτάσει ακόμα και εκτιμά ότι τα κρούσματα θα φτάσουν τα επόμενα 24ωρα στις 55.000 κατά μέσο όρο.

Ούτε ο Νοστράδαμος να ήταν όλοι τους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: