ΕΒΡΑΙΟΙ @ΒΑΡΔΗΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΛΩΡΟΥ, ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥ. Ο βρώμικος ρόλος της μπατσίνας, Ευαγγελίας Γεωργακοπούλου, «κόρης» του στρατηγού Ιωάννη Ραχωβίτσα, πρώην επικεφαλής της DEA στην Αθήνα (όπου DEA, αμερικανική πρεσβεία)

Κοινοποίηση:
exofyllo26-1

im_teaser_26-01-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ THΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 26-1-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

opisthofyllo26-1

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τους πάω τους οβριους κάνουν ότι θέλουν και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν και εάν στραβωσει στη πορεία το θέμα πέφτουν όλοι μαζί-ραδια κανάλια εφημερίδες να τα κουκουλωσουν.
    Γι’αυτό είναι παγκόσμιοι πεχτες.

  2. Αφού τον κυνηγάνε τον μητσοτακη Βαρδινογιάννης και Εβραίοι ….αρα είναι άξιος προθυπουργος και θα τον ξαναψηφίσω
    ΖΗΤΩ ο πατριωτης και ήρωας Κυριάκος !!!

  3. Τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Καραμανλής θα στηρίξουν το Μητσοτάκη σε όλα
    Τον στήριξαν γνωρίζοντας την κάκιστη διαχείριση με την πανδημία όπου πέθαναν πάνω από 10 χιλιάδες Έλληνες λόγω διαλυμένου ΕΣΥ και χωρίς ΜΕΘ.
    Τον στήριξαν που άφησε ολα τα καρτέλ να κλέβουν τους Έλληνες στην ενέργεια στα καύσιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης και έναν Άδωνι να τους δουλεύει ψιλό γαζί με καλάθια νοικοκυριού.
    Το στήριξαν ενώ γνώριζαν τη μυστική διπλωματία του Μητσοτάκη για συνεκμετάλευση με τους Τούρκους για Αιγαίο και Ανατολική Μεσογείο.
    Τον στήριξαν για το πλιάτσικο και το φαγοπότι του δημοσίου χρήματος.
    Τον στήριξαν όταν τα τουρκικά ερευνητικά έκαναν κρουαζιέρα στην ελληνική υφαλοκρυπίδα για 70 μέρες όταν κυβερνητικά στελέχη τότε έλεγαν ο Πέτσας το παρέσυρε το κύμα ο Γεραπετρίτης είναι εκτός τον έξι μιλίων δεν υπάρχει παραβιάσει.
    Τα θυμάστε;
    Το Σαμαρά τον κρατάει με τη Novartis.
    Και το Καραμανλή με το cd Ζαχόπουλου.
    Στη συμμορία ΝΔ ο ένας κρατάει τον άλλο και στο κλέψιμο όλοι μαζί.
    Βσλατε το λύκο στο μαντρί με τη δική σας ψήφο.

  4. Ο Φλώρος με μισθό 2- 2.500 χιλιάδες ευρώ το μήνα που βρήκε το μαύρο χρήμα αλλά και το “νόμιμο” 600 + 600 χιλιάδες ευρώ;
    Από μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων είναι.
    Για αυτό κάτι τουμπεκί ο Φλώρος για τις υποκλοπές γιατί τον κρατάει ο Κούλης για,να τον εκβιάζει και ο νοών νοείτω.
    Ψηφίσατε νεοελληναράδες συμμορίες για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο και περιμένατε κάτι διαφορετικό;
    Βάλατε τους λύκους (Μητσοτάκηδες) μέσα στο μαντρί να φυλάνε τα πρόβατα.
    Τα πρόβατα για σφαγή είστε εσείς.

    1. Ακριβώς φίλε μου και όταν τα λέω σε γνωστούς μου μου βρίσκουν δικαιολογίες, μου λένε για νοθείες και η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν τελικά σώσει το 60% του κόσμου για αυτό οι καταθέσεις, οι περιουσίες, οι θέσεις με υψηλές αποδοχές και προνόμια, οι επιδοτήσεις στην επαρχία,
      το μαύρο χρήμα, τα αδηλωτα λεφτά στην εφορία και όποιος είχε και έχει γνωριμία κάνει ζωαρα και τους ψηφίζει. Η Βουλή είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας όλα τα υπόλοιπα είναι βλακείες, δικαιολογίες του τύπου μα εγώ δεν τους ψήφισα. Ραγιάδες και κοτσαμπάσηδες μια ζωή.

      1. Σωστός ο Κεφαλονίτης.
        Έτσι ακριβώς φίλε μου.

  5. Εσείς τους ψηφίσατε νεοελληναράδες για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
    Οι κατσαπλιάδες νεοελληναράδες ψήφισαν τη συμμορία ΝΔ με την ελπίδα να λάβουν μέρος στο πλιάτσικο.
    Κατά τα άλλα παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.
    “Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων”
    Θα πρόσθετα και ο χριστιανισμός που δήθεν παριστάνουν οι απατεώνες.
    Απατεώνες που πιστεύουν μόνο στην κλεψιά και την απατεωνιά προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
    Για αυτό βλέπεις βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς στη ΝΔ να πηγαίνουν στην εκκλησία να κάνουν το σταυρό με ευλάβεια βεβαίως βεβαίως μπροστά στις κάμερες.
    Τους αφελείς θέλουν να πείσουν στην πραγματικότητα δεν πιστεύουν σε τίποτα.
    Απευθύνονται στους πανηλίθιους νεοελληναράδες για τα ψηφαλάκια και το καταφέρνουν μια χαρά.

    1. αντε πλυνε το σωβρακο της μερκελ και ασε την ελλαδα ησυχη. αν θελεις να μιλας στον τριτο πληθυντικο για τα ασχημα της ελλαδας και να οικειοποιείσαι τα καλα της γερμανιας να εισαι υπολογος και για τα ασχημα της γερμανιας που γενοκτονησατε το μισο πλανητη και πινετε το αιμα των λαων με το μπουρι της σομπας. κοιτα να φτιαξεις τη χωρα σου τη γερμανια που εχετε γεμισει τριτοκοσμικα κατακαθια απ’ακρη σε ακρη και σας πηδανε μερα μεσημερι στη μεση του δρομου και σταματα να κουνας το δαχτυλο λες και εισαι ο θεος. κομπλεξικε καραβλαχε που πηγες γερμανια και νομιζεις οτι εγινες καποιος

  6. Αν δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης ο Σαμαράς και ο Καραμανλής σημαίνει πως είναι όλοι τους για τα σκουπίδια.
    Προσωπική μου άποψη είναι πως Σαμαράς και Καραμανλής θα διαπραγματευτούν το τι θα πάρουν ως αντάλλαγμα την επόμενη μέρα και φυσικά θα στηρίξουν το διεφθαρμένο σύστημα Μητσοτάκη.
    Όλα για την μάσα τους γίνεται, δεν υπάρχει τίποτα πατριωτικό στη ΝΔ.
    Μια συμμορία ήταν και είναι.

  7. Οι Εβραίοι, τα πάνε πολύ καλά με τον Κούλη γιατί να τον ”καρατομήσουν?” μην αρχίσουμε τα τρελά του Καζαντζίδη στο δικαστήριο τώρα! Για όλα φταίνε οι Εβραίοι? οι ”Έλληνες” για τίποτα? Έ! ας πάμε να γαμηθούμε σαν λαός να ξεμπερδεύουμε!!!!!!!!!!!

    1. Άσε ήσυχο τον Καζαντζίδη. Μια χαρά τους τα έχωσε των Ω(μ)βρυων.

  8. Γιατί, δεν έχει συλληφθεί ακόμα ο Αβραμόπουλος, Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. ΒΕΛΓΙΟ και πάλι ΒΕΛΓΙΟ!

  9. Είχαμε τους συμμορίτες και λέγαμε χειρότερη κυβέρνηση δεν έχουμε ξαναδεί. Τελικά αυτοί εδώ αποδείχτηκαν χειρότεροι από όλους.

    1. Ακόμα συμμορίτες και κόκκινους βλέπεις. Τώρα πια δεν είναι όπως παλιά. Μάθε να βλέπεις πλούσια αρπακτικά ή λεηλατημενους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής σκηνής και τώρα και στο μέλλον. Δυστυχώς.

Comments are closed.