Δ.Παπαγγελόπουλος για ηχητικό: «Ρωτήστε τον Παππά, εγώ δεν…”

Κοινοποίηση:
papaggelopoulos

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ρωτήθηκε για το ηχητικό Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, απαντώντας πως δεν αναφέρεται πουθενά κατ’όνομα.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε στην προανακριτική για τα όσα ακούγονται στο ηχητικό που κατέθεσε ο Σάμπυ Μιωνής για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Το όνομα Παπαγγελόπουλος ακούστηκε πουθενά για αυτό; Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι;», είπε ο πρώην υπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη.

Κ. Καραγκούνης: «Ετσι όπως το λέτε, εννοείτε ότι εσείς δεν στοχοποιήσατε την κυρία Γκραμπόφσκι, αλλά το έκανε ο κ. Παππάς».
Δ. Παπαγγελόπουλος: «Πάντως εγώ δεν αναφέρομαι πουθενά σε αυτό. Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα την κυρία Γκραμπόφσκι;».

Λίγο αργότερα, απάντησε και για τις αναφορές που αφορούσαν την Ελένη Τουλουπάκη.

Κ. Καραγκούνης: Ο κ. Παππάς, σύμφωνα με το ηχητικό, είπε ότι θα σας πει να καλέσετε την «τύπισσα», εννοώντας την Τουλουπάκη, και να της μιλήσετε.
Δ. Παπαγγελόπουλος: Πού αποδεικνύεται ότι τα λέει ο κ. Παππάς;
Κ. Καραγκούνης: Στο ηχητικό που κατετέθη στην Επιτροπή.
Δ. Παπαγγελόπουλος: Γιατί ρωτάτε εμένα; Να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να καλέσετε τον κ. Παππά το Σαββατοκύριακο στην Επιτροπή και να του πείτε «άλλα λες εκεί, άλλα λες εδώ». Ο κ. Παππάς είναι νέος και έχει αντοχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: