Δ.Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε πως τον έκανε «τάρανδο» πρώην σχέση του… με κολλητό της! Ακόμα το «φυσάει και δεν κρυώνει»

Κοινοποίηση:
ougga

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος τον χωρισμό του εν μέσω εορτών.

Και δεν ήταν και ένας απλώς χωρισμός μιας και πρώην σύντροφός του τον είχε κάνει «τάρανδο» κοινώς, με έναν κολλητό της φίλο όπως τον παρουσίαζε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναφέρθηκε στον χωρισμό που είχε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Μιλώντας για την απιστία από την πρώην σύντροφό του, είπε:

“Φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω. Η συγκεκριμένη συνέβη στο διάλειμμα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πέρασα μία εβδομάδα με τις πιτζάμες στο κρεβάτι. Είχα την πρόσκληση για να πάμε στην Πράγα μαζί με φίλους και τις κοπέλες τους, η κοπέλα μου όμως δεν ήθελε να έρθει και ήθελε να πάει με τον κολλητό της στη Θεσσαλονίκη. Εγώ πήγα με τους φίλους μου και έλαβα ένα τηλέφωνο ότι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν με τον κολλητό της.
Και εγώ ήμουν στην Πράγα εγκλωβισμένος, δεν χάρηκα ποτέ μία από τις πιο όμορφες πόλεις, ήμουν σκυφτός σε ένα τραπέζι ξύλινο – δεν θα το ξεχάσω ποτέ – και περίμενα πώς και πώς να επιστρέψω”.

“Εν τω μεταξύ μιλούσαμε, “εδώ είμαι με τον κολλητό μου” μου έλεγε, “έχω άλλη πληροφόρηση” έλεγα εγώ, αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισα πίσω και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους”, πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: