“Δώσε μου ένα όπλο να τους γ@μησω” – Αμερικανός βετεράνος του Β’ΠΠ τα λέει χύμα στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dose mou exo

Βετεράνος του Β’ ΠΠ λέει τα πράγματα όπως είναι.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. Καθώς είναι έντονο το κλίμα με την Τουρκία , αν γίνει καμιά επιστράτευση για ποιον λόγο να πάω να πολεμήσω ; Για να χαίρουν ελευθερία όλα τα κατακάθια ; Να υπερασπιστώ αυτούς που όταν θα είναι ασφαλείς πάλι να με αποκαλούν ρατσιστή και φασίστα ; Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω , ας πάνε όλοι αυτοί στην πρώτη γραμμή .

  2. Ούτε να μετράνε δεν ξέρουν τα κουμούνια.Κάποιος που είναι βετεράνος απο τον πόλεμο στο Βιετνάμ είναι σήμερα γύρω στα 70-75 ΟΧΙ και 95!!!Οι βετεράνοι του 2ου παγκόσμιου είναι τόσο μεγάλοι δηλαδή πάνω απο 90.Γιατί και αυτοί που πολέμησαν στο Βιετνάμ ήταν το 1968 γύρω στα 22-25.Δεν σε καλούσαν να πολεμήσεις στο Βιετνάμ αν ήσουν τότε ήδη 50!!!

    1. Τα κομμουνια δεν ξερουν να μετρανε και οι ναζι ουτε να διαβαζουνε….ηλιθιε ναζι για αυτό παντα τα βρίσκατε με τους κοκκινους χερι χερι ξεκινήσατε τον Β.Π.Π. βλακακο ,ξανα διαβασε σιγα σιγα αναλφαβητε ναζι το σχολιο η βαλε καποιον που ξερει να διαβαζει για να στο εξηγησει.

  3. Γεμίσαμε κομμουνιστές όλοι έγιναν φιλελεύθεροι και σκατα καλά τα λέει ο παππούς παντού αυτό είναι της μόδας να τρέχουν για τον αραπη να σκίζονται και αν δουν λευκό τον φτύνουν …

  4. Τεράστιο Respect σε όλους τους βετεράνους του 2ου παγκοσμίου πολέμου.Και επειδή μερικά κουμούνια στα σχόλια λένε μ@λακίες ο Αμερικανός παίζει να είναι και 90+ ετών.Αρά ηλικιακά βγαίνει να πολέμησε στον 2ο παγκόσμιο.Μόνο άραγε ο παππούς πολέμησε τους Γερμανούς η τους Ιάπωνες?Είναι φοβερός πάντως τους αγριοκοιτάζει έτοιμος να δείρει 100 αριστερούς μόνος του τώρα στα 90!!! αχαχαχα

  5. Ο πράκτορας των Άγγλων και σύμμαχος του Μουσολίνι Βενιζέλος, αφού προκάλεσε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη Μ. Ασία ειδοποιήθηκε απο τα αφεντικά του να αποχωρήσει για να μην καεί.
    Έτσι προκήρυξε εκλογές, άλλαξε τον εκλογικό νόμο και ενώ πήρε πιο πολλές ψήφους, εξουσία έγινε το δεύτερο κόμμα. Έτσι φορτώθηκαν την ήττα τα κορόιδα.
    Φυσικά επέστρεψε και μας χάρισε μια χρεοκοπία. Ο πράκτορας Βενιζέλος μας έφερε χρεοκοπίες, τεράστιες εθνικές καταστροφές, εμφύλιους και διχασμό με τη βοήθεια ξένων στρατευμάτων, δουλοπρέπεια στους ξένους ενώ χάρισε τα Δωδεκάνησα στο Μουσολίνι και την Κύπρο στους Άγγλους. Και πως να μην χαρίζει αφού υπαλληλάκος τους ήταν, απο αυτούς πληρωνόταν και αυτοί τον έφερναν βίαια στην εξουσία με πραξικοπήματα και πόλεμο εναντίον των Ελλήνων. Και όλες τις στρατιωτικές επιτυχίες του νεαρού Μεταξά τις καρπωνόταν αυτός και ο Βασιλιάς.
    Ήταν τόσο πειθήνιο όργανο που στη Μ. Ασία αντί να επιτεθούμε στην Κων/πολη απο τη Θράκη έκανε επίθεση απο τη Σμύρνη δια θαλάσσης!! Τόσο ελεεινός. Και στη συνέχεια πρότεινε τον Μουσταφά Κεμάλ για νόμπελ ειρήνης!! Μιλάμε για τόσο ανθέλληνας. Σαν να προτείνουν οι Εβραίοι το Χίτλερ για Νόμπελ ειρήνης.
    Όταν η χώρα απελευθερωθεί και αυτός ο προδότης θα παρει τη θέση που του αξίζει δίπλα στον Εφιάλτη.

  6. Κατ’ αρχην μαλακας, μπαγλαμας και αμορφωτος εισαι και φαινεσαι, χαμενο κορμι!!!!!!!! Και εχω χεσμενο και σενα και τους δεξιους που αναφερεις!!!!!!!! Απο που ρε εβγαλες το συμπαιρασμα οτι εγω υποστηριζω τους δεξιους;;;;;;;;; Εχεις διαβασει ποτε τα σχολια τα δικα μου καραγκιοζη, που δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις και γραφεις μπουρδες και βριζεις;;;;;;; Ενω εσυ φαινεσαι οτι εισαι οπαδος της Τσιπροπαρεας των εθνομηδενιστων αρλουμπολογων, που ξεπουλησαν την Μακεδονια και γι’ αυτο δεν λες κουβεντα κανοντας την….παπια!!!!!!!! Και για να τελειωνω, ΝΔουλες και Συριζα τους εχω……γραμμενους!!!!!!!!

  7. Όλοι οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί, θυμούνται να γίνουν κακοί στα γεράματα. Όταν ήταν στα πραγματα όμως τσιμπάγανε μισθό και ήτανε κλαρίνο

    1. Ναι αλλα αυτος εφεδρος ηταν όχι μονιμος, και ηλικιακα πρεπει να είναι βετεράνος του Βιετναμ . Οσοι βετεράνοι του Β Π.Π. ζουν τωρα είναι πανω από από 90 χρονων .

  8. Ο/Η οξω ρεμπεσκεδες αριστεροδεξιοι τα ιδια σκατα εισαστε λέει:

    Πατριωτες οι δεξιουληδες;;;; υποτακτικα ερπετα του παλατιου;;;; μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ρε Εδώ στην χωρα τουτη και οι δεξιοι της φαπας και οι ρουληδες της αριστερουλας μια ζωη κατεστρεφαν τον τοπο και διαχρονικα εσπερναν και σπερνουν τον διαχωρισμο στον λαο ,ποτε δεν εκαναν τιποτα καλο . Μετα τον συμμοριτοπολεμο οι δεξιοι με την ανοχη του παλατιου εδωσαν χωρο στους κομμουνιστες με το κομμα της εδα, στην ανοικοδομηση εβαλαν χερι στα πακετα βοηθειας που λαμβανε η χωρα μας από το εξωτερικο , οι πατριωτες οι δεξιοι που αφησαν τον λαο χωρις ρευμα και νερο και τον αφηναν να φευγει στο εξωτερικο σαν μετανάστης για να δωσουν προικα στην πριγκιπισσα σοφια τα ξεχασατε αυτά ρε ψοφοδεξιοι;;;; Ευτηχως που βρεθηκαν Ελληνες πατριωτες συνταγματαρχες και σας εδεσαν ολους και εδιωξαν και τους χαραμοφάηδες του παλατιου,αλλα επρεπε να τους ειχανε ξεκανει ολους τους πολιτικους της εποχης να μην αφηναν σπορο μητε καραμανληκο ,μητε μητσοτακικο ,μητε παπανδρεικο. ενας μαλακας βρεθηκε ο ιωαννιδης και τα γαμησε όλα και μετα την χρυση 7ετια η ελλαδα επεστρεψε στην φαυλοκρατια, της ψοφοδεξιας και της φιλης της της κωλοαριστερας που μια ζωη η μια βοηθουσε την άλλη .Αυτή είναι η αληθεια και η νεοτερη ιστορια του τοπου μας και κατι τσουτσέκια τολμάνε να λερωνουν με τα βρωμοχερα τους το Ονομα του εθναρχη Παπαδοπουλου και πανε να τον περασουν ως δεξιο πατριωτη,Οξωωωω ρε κοπριτες ουστ ρεμπεσκέδες Μονο Ελληνας ηταν αυτος ουτε ψοφοδεξιος ουτε πουστοαριστερος οξωωωκομματοσκυλα νου δουλοι!!!!

  9. ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
    ΑΙΝΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΩΠΗΣ.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”
    ΜΟΝΟ ΓΕΩΡΓΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΒΟΥΝΙΕΣ
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ, ΠΑΛΙΟΠΑΡΤΑΛΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΣΧΡΗΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ
    ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

  10. Ο/Η ψοφοδεξιοι χερι χερι με τους κομμουνιστες πηγαινατε λέει:

    Τολμησαν καποιοι ψοφοδεξιοι ναι νου δουλοι μουλοι που το 74 αναγνωρισαν το κκε και το 89 εκαναν συγκυβερνηση οι ψοφοδεξιοι της νου δουλας με το κκε και τον συνασπισμο τρομαρα τους ,όπως και οι ψοφοδεξιοι του καμμενου με τον συριζα να ταυτισουν τον Εθναρχη Γεωργιο Παπαδοπουλο με την δεξια!!!. Αν είναι δυνατον κατ αρχας ο ιδιος ο Παπαδόπουλος μαζι με τους αλλους πατριωτες αξιωματικαρες όταν εκαναν την επανασταση της 21ης του 67 ανετρεψαν την ερε του Κανελλοπουλου και τους μαντρωσαν ολους μαζι ψοφοδεξιους,κεντρικους και αριστερουληδες .οι Ιδιοι δηλωσαν ότι είναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Απ όταν τελειωσε ο συμμοριτοπόλεμος το 49 οι δεξιοι της ερε εκαναν βιες νοθειες και λαμογιες προς οφελος της ερε του κωλομπαρα. Οι γνήσιοι Ελληνες πατριωτες εβλεπαν τι μασα επεφτε από τους δεξιους απ την Αμερικανικη βοηθεια και τι παραμυθια πουλουσαν στον κοσμο. Για αυτό ψοφοδεξιουληδες νου δουληδες και καρατζαφερικοι όταν θα μιλατε για τον Γιωργαρά θα πλενετε το στομα σας και δεν θα κανετε την ιεροσυλια να τον τοποθετητε στην ψοφοδεξια.

  11. Τωρα με την ανεργια που υπαρχει στο Αμερικα τα 12-15 δολλαρια την ωρα που δινουν
    για να πας σε Αντιτραμπ συγκεντρωση ειναι το μαννα εξ ουρανου.

    1. Α ρε Γιωρικα παλι κορο’ι’δο σε επιασαν τα αμερικανακια, βρε εδώ ο ιβαν 50 ευρω εδινε να πας στο βελοπουλο,ρε κερνουσε ο μπαμπας σου στα καφενεία όταν γεννήθηκες;

      1. Ο δικος μου κερναγε, αλλα και ο δικος σου χωρις να ξερει οτι κερναγε χωρις λογο, δεν ηξερε οτι εισαι πνευματικως αναπηρος λόγω σφυροδρεπανου μηπως;;;;;;;;;;;;;για είσαι Τουρκος και δεν χωνευεις τους Ποντιους.

  12. Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει αλλά για τους δολοφονημένους Έλληνες πολίτες και τις οικογένειές τους!!!
    Υπάρχουν περιγραφές και ντοκουμέντα ψάξτε αγράμματοι στο ίντερνετ να μάθετε τα κατορθώματα του ΟΠΛΑ και του Βελουχιώτη ΑΛΗΤΕΣ !!!

  13. Αδερφέ έτσι είναι τα κομμούνια!
    Μια ζωή στην ψευτιά την προδοσία και την αλητεία αλλά μια ζωή θα παίρνουν το πούλο όσο αντιστέκονται και πολεμούν τον Έλληνα και την ιστορία του.

  14. Ρεε παλιοκεφτέδες μην μιλάτε ρε κουμούνια. Εσείς εδώ δεν έπρεπε ποτέ να έχετε το θράσσος να μιλάτε όπως οι υπόλοιποι Έλληνες. Σας ήρθε ο μπουμπούκος έβγαλε λίγο τις μαλακίες που μαθε απ’ έξω και τις τραγούδησε για να χετε να προπαγανδίζετε ρε ρουφιάνοι. Ρουφιάνοι είστε και δολοφόνοι (Φενεό και Μελιγαλά) και κατά τον εμφύλιο προδότες του έθνους με σύμμαχο σας τον Ιωσήφ που σας έγραψε στα παπάρια του και πολύ καλά σας έκανε ο Εβραίος. Πείτε στον χοντρό που ήρθε χτες να πει τις μαλακίες του πως μεγαλύτερους κωλοτούμπες και ψεύτες απ’ τους αριστερούς δεν υπάρχουν!! Ο ίδιος ο βλάκας μιλάει για την ελευθερία των λαών και αν του κατσικωθούν 300 άτομα σπίτι του και τ κάνουμε πουτάνα όλα τα γυρνάει και γίνεται χειρότερος και από Τούρκος… Δεν λέτε τίποτα για τα νεκρά βρέφη και τις σφαγμένες γυναίκες στο φενεό γιατί πολύ απλά δεν σας τα χουν πει ρε βόιδια της κοινωνίας. Ψαχτείτε ρε ψοφίμια. Ο ίδιος ο βλάκας μιλάει για ρίξιμο και απουσία φράχτη στον Εύρο και το γραφείο σας στο περισό του ΚΚΕ μόνο νάρκες δεν έχουν τοποθετήσει απ’ έξω και τανκς … Αααντε ρε τόσα χρόνια καραγκιόζηδες είστε ρε κουμούνια και απλά πιπιλάτε ότι μαλακία σας τσαμπουνάνε κάτι χοντροί και λεσβίες με δεξιές τσέπες και βίλες για να χουν να γελάνε όταν βγάζουν λόγο , μόνο που εσείς δεν τους βλέπετε γιατί γελάνε από μέσα τους και όταν είναι πάνω στη διοίκηση της χώρας το μέσα τους παίρνει σάρκα και οστά όπως πήρε το 2019 με την αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα σας και τα χημικά πάνω στα μικρά παιδάκια παλιό κόκκινοι φασίστες φονιάδες της Ελλάδας.

  15. Οι δεξιοι πατριωτες ?
    Ναι αμε….τοσο πατριωτες που χανουμε και την μιση Κυπρο….

    1. Οι δεξιοί πατριώτες και εθνικιστές εσείς πουλημένα τομάρια που πουλάτε Μακεδονίες, ιστορίες, αμαυρώνετε το έθνος και δεν ανήκετε εδώ σε αυτά τα χώματα. Προσβάλετε ήρωες ζωντανούς και πεθαμένους Έλληνες αμφησβειτείτε φόνους σε Φενεό και Μελιγαλά
      Και εύχεστε αντικατάσταση Ελλήνων με ξένους αλλοδαπούς και παράνομους λαθραιους του ισλάμ
      Πουλημένοι
      Μπορεί η Κύπρος να χάθηκε απ’ τον Ιωαννίδη τον προδότη αλλά ποιος σου είπε ρε κεφτέ πως ο Ιωαννίδης ήταν στα καλά του. Όρνιο ήταν που έπρεπε να λιθοβοληθεί και να καεί. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος όμως σου φτιάξε αεροπορία δρόμους και ηλεκτροδότησε τις πιο απόκρυμνες περιοχές για να μιλάς εσύ και να λες σήμερα τις πίπες σου αλλιώς θα σουνα απ’ την μεταπολίτευση στην ίδια μοίρα που ναι σμρα η Βουλγαρία η Αλβανία όσον αφορά την κοινωνία και τους τρόπους επιβίωσης όπου έκανε μόκο και απόλαυσε τα μπανάκια σου κεφτέ

    2. Ας ανοιξουν επιτελους το φακελο της Κυπρου για να δουμε ποιος φταιει που τα ριχνετε ολο δεξια, καταλαβες εσυ ο ενας απο τους 45 Γιαννηδες ενος κοκορου γνωση;

      1. Ποντιος εισαι;;; ο φάκελος της Κυπρου εχει ανοιξει εδώ και ΔΥΟ χρονια μπορει ο καθενας να διαβασει τους τομους,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;

        1. Να τον μεταφρασουν και στα ποντιακα αυτο περιμένουμε ολοι.

          1. Ο/Η Κερνουσε ο μπαμπας σου στο καφενειο οταν γεννηθηκες ρε; λέει:

            Ασε της εξυπνάδες ρε Γιωρικα και κατσε να διαβασεις να δεις τι λεει μεσα ,αμα σε ενδιαφερει ο φάκελος της κυπρου ,και της βλαχομαγκιες σου στον σαββιδη που του λες ντα …

        2. Εννοω τον κανονικο απορρητο φάκελο που δεν θα δει ποτε το φως του ηλιου.

          1. Μπες και δες ,ξερεις ποσοι τομοι είναι;; τα λεει όλα θελει 6 μηνες για να τον διαβασεις,τι νομιζες ότι είναι ενας απλος φάκελος με 5 σελιδες,εχει χιλιαδες σελιδες με μαρτυριες ντοκουμέντα καταθεσεις,μιλανε Ελληνες ,Αμερικανοι ,Κυπριοι από ολες της πλευρες,θελει κοπο όχι αστεια .

          2. Για να παρεις αμπαριζα το τι εννοω θελει σκεψι που δεν νομιζω να έχεις,
            ξαναγραφω παλι, υπαρχει φακελος απορρητος που δεν προκειτα να δει ποτε την δημοσιοτητα. Καταλαβες πιτσιρικακο;;;;;; ντα ντα´ Εγω θελω αυτον να διαβασω. Το τι γράφουνε οι τομοι μου ειναι γνωστα

  16. Δικιο εχεις παππου αλλα για να λεμε την αληθεια και εσυ πολεμησες για τους κουμουνιστες. Απλα εσυ ειχες το αλλοθι της κακης ενημερωσης ενω τωρα δεν υπαρχει

    1. Δεν είχαν καταλάβει τα αμερικανάκια ότι πολεμούσαν σε ένα πόλεμο υπέρ των Εβραίων.
      Ποιους θέλει να σκοτώσει ο εσχατόγηρος; Αν αράπηδες,γιεχουντήδες και μουλάτος , καλώς.

    2. Δεν καταλαβες καλα ναζι αρη μου,ο παππους πολεμησε στο βιετναμ ηλικιακα για βετεράνος του Βιετναμ είναι, του β ππ είναι οσοι ζουν τελειως χούφταλα,αρα κατά του κομμουνισμου πολεμισε οκ;

      1. Οταν λεει ο ιδιος αμορφωτο χαζοκουμουνι οτι ηταν του Β ππ και πολεμησε στο πλευρο του Μακ αρθουρ πες εσυ την παπαρια σου

        1. Δεν το καταλαβε γιατι ο παππους δεν μιλησε στην κομμουνιστικη γλωσσα.

        2. Ρε βλακα με κεραια αυτος είναι 70 χρονων;;; αντε 75 πριν 47 με 50 χρονια ηταν στο ΒΙΕΤΝΑΜ !!!Αν ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΒΠΠ Βετερανος ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ;;;;;ΑΥΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΒΠΠ ΒΛΑΚΑ!!! Α ΒΛΑΚΑΑΑΑ

          1. Δεν υπαρχει λογικη συζητηση με τα κουμουνια ισως γιατι δεν ανηκουν στο ανθρωπινο γενος (Τουρκοσποροι) Ο ιδος το λεει.Εχει καποιο λογο να πει ψεμματα?Εξαλου ποιος σου λεει οτι εγινε χθες? θα μπορουσε να ειναι πριν 10-15 χρονια.Μονο με σφαιρες μιλας μαζι τους

  17. Οι δεξιοι δεν ηταν ουτε ειναι πατριωτες σε εθνικα θεματα, ωραια!!!!!!! Μηπως ειναι πατριωτες οι ψευτοαριστεροι εθνομηδενιστες, τσαρλατανοι, αρλουμπολογοι της Τσιπροπαρεας, που απο τον πολυ ……..πατριωτιισμο, Ξεπουλησαν την Μακεδονια στους γυφτοσκοπιανους;;;;;;;; Να μας το διευκρινησεις χαχανιζοντα!!!!!!!!

    1. Ασε ρε μπουρτζόβλαχε,τι εκανε η ερε το 55 όταν οι τουρκοι εσπαγαν και λεηλατουσαν Ελληνικες περιουσιες; μηπως ετρωγαν ακομα τα κλεμενα απ το σχεδιο μα ρ σα λ;;;; οι δεξιοι μπατριωτες; τι εκαναν ρε το 61 όταν γινονταν επεισοδια στην Κυπρο ; κυνηγουσαν οι χωροφυλακοι Πατριωτες διαδηλωτες….που θα μιλησεις εσυ για δεξια…για αυτό τους επιασε ολους ο Παπαδόπουλος με τα βρακια κατεβασμένα τον Κανελλοπουλο τον δεξιο πατριωτη της ερε…ο κωλομπαρας ειχε προλαβει να φυγει στο παρισι.

    2. Ηταν πατριωτες οι δεξιοι της ερε μηπως; φαγανε ,φαγανε,φαγανε, σχεδιο μασα η μαρσαλ; πως το προτιμάς, τι εγινε με τον καραδεξιο πατριωτη καραμανλη; γιατι εφυγε νυχτα για το παρισι ο ηγέτης της ερε;;; ηταν και ο αβερωφ ο γεφυροποιηος πατριώτης μηπως; εεεε; που το 74 τον γυρισε πισω και αναγνωρισε το κκε ,και εδωσε και την υπολοιπη κυπρο στους τουρκους; αυτοι ηταν οι πατριωτες δεξιοι ρε μαλακα πελο;;; εεεεε;;;; φταιει ο Παπαδόπουλος και ο Πατακος που δεν τους εστησαν στον τοιχο μαζι με τους συνοδοιπόρους τους τους κκεδες,θα είχαμε καθαρισει μια και καλη. Για πες μου ρε μαλακα Πελο;; τι ειχε γινει το 89 εκανε συγκυβερνηση η νδ η δεξια με τους κομμουνιστες και τους αριστερούς εεεε;;;; αυτοι ηταν πατριωτες; εεεε; μας πουλας και πνευμα αμορφωτε μπαγλαμα νου δουλε της φαπας.

  18. Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ”ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ Η ΔΕΞΙΑ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΕΕΣ Κ ΓΕΝΕΕΣ ”ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ”ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

  19. Γιά πρόεδρος Η.Π.Α. άμεσα ο κύριος.Να καθαρίσει τις κουράδες από τα πεζοδρόμια.

  20. Καλά τα λέει ο παππούς! Στην Δύση, με την πτώση του Ανατολικού Μπλοκ, μέχρι και οι Δεξιοί που μέχρι τότε ήταν λοντάρια σε θέματα εθνικά, έγιναν αρνάκια και “κεντρο-δεξιοί”, μια ένδειξη πως ο κόσμος (τουλάχιστον της Δύσης) κυβερνάται από κάποιο κοινό σημείο που άλλαξε και όλη την ροή προς ψευτο-ελευθεριακές απόψεις που όμως κρύβουν άλλους, σκοτεινούς, στόχους!

    1. Ποιοι ηταν αγορι μου λιονταρια στα εθνικα θεματα; μια ζωη φιλελεδες ηταν βρε παρτι εκαναν τοτε που επεσε το ανατολικο μπλοκ βρηκαν φθηνο εργατικο δυναμικο και αγορασαν τσαμπα κρατικες εταιριες , Θυμασε τι εκανε τοτε το άλλο πατριωτικο λιονταρι σαμαρας το 90-91; ανοιξε τα σύνορα με την αλβανια και οι τζελιγκες και εργολαβοι ετριβαν τα χερια τους,τους ειχαν στην δουλεια για ένα πιατο φαι….ακου εκει οι δεξιοι λιονταρια σε εθνικα θεματα…χαχαχα

      1. oι χουντικοι πότε ηταν πατριωτες? θυμισου το 1922, θυμισου ποιος αφησε τους τουρκους να παρουν τη μιση Κυπρο

        1. Α εσύ είσαι ανιστόρητο
          Πήγαινε μια νηπιαγωγείο και έλα πάλι να μιλήσεις για την Χούντα και τους δεξιούς.
          Επίσης δεξιός = εθνάρχης = εθνικιστής = πατριώτης = Έλληνας Χριστιανός ορθόδοξος ή έστω παγανιστής, 12θειστής.
          Όμως έτσι είσαι εσύ ρε ..άκι.. μόνο στα λόγια είστε άξιοι και φοράτε παροπήδες και δεν έχετε την ικανότητα να διακρίνετε την πράξη με τα λόγια αλλιώς θα καταλάβαινες πως Σαμαράς Καραμανλής Κούλης Ντόρα κάθε άλλο παρά Έλληνες και δεξιοί είναι..
          Δεξιός ήταν ο Παπαδόπουλος ο Εθνάρχης. Όλοι οι υπόλοιποι της μεταπολίτευσης και μετά είναι ένα μάτσο προδότες και διοικούν εντελώς ανθελληνικά !!!!

          1. Τι λες ρε δηθεν ψαγμενε εσυ;;; από που και ως που ο Γιωργαράς δεξιος;;;;θα μας τρελανεις;;; κατ αρχας ηταν Ελληνας Πατριώτης Αξιωματικος με πολλες μαχες στην πλατη του και με παρασημα κερδισμένα στα μετωπα της αλβανιας και του συμμοριτοπολεμου,Δεν ηταν πολιτικος κοπρος όπως τα ψοφοδεξια τσουτσέκια της ερε του κωλομπαρα. Ο Ανθρωπος ειδε τι αχρηστοι είναι και οι δεξιοι και οι αριστεροι αγανακτησε και τους τυλιξε σε μια κολλα χαρτι και μαλιστα μας απηλλαξε και από τους βδέλλες τους βασιλιαδες. Αλλα εκανε λαθος και δεν ακουσε ουτε τον Ιωαννη Λαδα ουτε τον Ντερτιλή αυτους τους λεβενταθρωπους επρεπε να τους παραδωσει πεσκεσι ολους τους πολιτικους κοπρους στα χερια τους να μην αφηναν κανενα ζωντανο….ψοφοδεξιοι και κομμουνισται παντα ειχανε δεσμο μεταξυ τους και εκαναν αλληλοεξυπηρετήσεις και συγκυβερνήσεις.

        2. To 1922 καταστραφήκαμε απο τον Εβραίο Βενιζέλο τον κεντροαριστερό. Ξεσήκωσε την Ελλάδα με την μεγάλη ιδέα, κούρντισε τους χαζοχαρούμενους κεντροδεξιούς που ξεκινήσανε την μικρασιατική εκστρατεία χωρίς την ανάλογη δύναμη και τις ανάλογες συμμαχίες και μετά έχασε τις εκλογές επίτηδες, για να πάρει άλλος τις ευθύνες της προδιαγεγραμμένης Εθνικής καταστροφής. Χιλιάδες χρόνια παρουσίας των Ελλήνων στην Μικρασία χαθήκανε εξ αιτίας ενός Εβραιο αριστερού προδότη και χαζοχαρούμενων ηλίθιων κεντροδεξιών . Την Κύπρο την πρόδωσε ο Ιωαννίδης και όχι ο Παπαδόπουλος. Την Μακεδονία ΜΑΣ την πρόδωσαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες του κκε και του σύριζα. Τους λαθραίους τους φέρνουνε και πάλι, οι αριστεροί προδότες, με την συνεργασία των χαζοχαρούμενων κεντροδεξιών. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μόνο που αυτή τη φορά τα εδάφη που θα χαθούνε, αν πάμε έτσι, θα είναι της μητέρας Ελλάδας. Οι καθαροί δεξιοί κυβερνήσανε τελευταία φορά με την χούντα.

          1. ο Βενιζελος ειχε φυγει απο το 1920, μαθετε ιστορια καποιοι. Χουντακαι δεξια=καταστροφη. Ο Βενιζελος ηταν ο εθνικιστης της εποχης, μεγαλωσε την Ελλαδα και ηθελε να την απλωσει και στην Ασια

          2. και κατι αλλό, ο Εθναρχης Βενιζελος κυνηγησε του αριστερους, επρεπε να ειχε κυνηγησει και τον αλλοδαπο βασιλια, θα ηταν αλλιως ο χαρτης σημερα

        3. Ναι τον Βενιζελο τοτε ποιοι τον εβγαλαν από την μεση; ποιοι ξεσηκωναν τον κοσμο και του εριχναν αναθεμα;;; μετα όταν τον εβγαλαν απ την μεση ηρθε η καταστροφή μας απέναντι,σωστο αυτό που λες σημερα θα ηταν αλλιως ο χαρτης της ελλαδας.

Comments are closed.