Δύσκολες ώρες για τον Τράγκα! Εισήχθη κακήν κακώς στη ΜΕΘ του “Σωτηρία”

Κοινοποίηση:
24474771

Επιδείνωση φαίνεται πως παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» λόγω κορωνοϊού.

Η κατάσταση όπως γράφει ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, του κόμματος Τράγκα δηλαδή, Πάρις Κουρτζίδης, είναι κρίσιμη.

«Ο Γιώργος Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε στο twitter.

Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Γιώργος Τράγκας εισήχθη στο «Σωτηρία» με τον κ. Κουρτζίδη να γράφει: «Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!».

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Γιώργος Τράγκας με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διεγνώσθη με κορωνοϊό:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. και μεις τι θα κανουμε τωρα? μηπως κανα ερανο? θα πληρωσει απ’αυτα που εχει φαει κι αυτος και ας τον κανουν καλα.

  2. Έχουν παραδεχτεί επισήμως ότι έχουν 8-9 εγκεκριμένες θεραπείες τις οποίες δεν χορηγούν γιατί θέλουν να προωθήσουν τα εμβόλια.

  3. Περαστικά σε όλους τους ασθενείς από όλες τις ασθένειες κατασκευασμένες και μη.
    Πόσες να έκανε άραγε;;;

  4. Το ταγκό το χορευες επί 10ετιες με τους δημιους αυτής της χώρας κ των ανθρώπων της. Αυτό που σου αξίζει είναι να σε στείλουν διακοπουλες αυτοί που έχουν φουσκώσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό σαν να είναι ζεπελιν. Έχε γειά Τσε του Μονακο

  5. Θείε περαστικά και σιδερένιος !!!! Κανόνισε γιατί θελουμε να σε ακούμε …

  6. Παιδιά, ο κορονοιος δεν αστειεύεται. Δεν είναι μια απλή γριπουλα που γράφουν διάφοροι στο fb. Έτσι και σε χτυπήσει στα πνευμονια, θα έχεις πρόβλημα. 17 χιλιάδες νεκροί δεν είναι λίγοι. Το πιο σωστό για υπεύθυνο για εσάς, την οικογένεια σας, τους συναδέλφους σας, είναι να ζητάτε συμβουλές από τους γιατρούς. Ποτε μα ποτε μην ζητάτε συμβουλές από το Ίντερνετ.

    1. Στους ειδικούς να τα πεις που δώσανε ελευθεριες στους μπολιασμενους.

  7. Περαστικά στον άνθρωπο, άσχετα ο καθένας μας πως τον *βλέπει*. Τα μονοκλωνικά -για κάποιους εξυπνάκηδες- ήρθαν πέρυσι το Νοέμβριο, για Ιερώνυμο & Αναστάσιο (Αλβανίας), κατευθείαν από ΗΠΑ, τα πήρε ο ΤΡΑΜΠ, & μετά οι δικοί μας ( & ορθώς)…τι σχέσει έχει η δοκιμασμένη θεραπεία, με το άγνωστο πειραματικό σκεύασμα ? Μην ακούτε τα πληρωμένα ΜΜΕ & τους *μεγαλογιατρούς* των φαρμακευτικών…

  8. ο πετράκος που είναι? δήλωση έκανε για το κόμμα του?

  9. Βαλτε κανεναν φρουρο εξω απο το δωματιο μην στειλει κανεναν ο κουλης και τον φαει τον ανθρωπο και πουν οτι πεθανε απο επιπλοκες..

  10. Θα έχουμε νέα του θείου στο Crash Radio αύριο πρωΐ. Μια χαρά θα είναι. Και η όμορφη του γυναίκα τα ίδια με κορωνοϊό και πνευμονία. Ο θείος δεν ήταν εναντίων του εμβολίου. Αντιθέτως προέτρεπε όσους ένιωθαν έτοιμοι να πάνε να το κάνουν. Περαστικά στον θείο και στην όμορφη κυρία Μαρία Καρά !

  11. Απο την στιγμη που ειναι φουλ η ΜΕΘ και του βρηκαν κρεββατι σιγουρα θα του κανουν και μονοκλωνικα… ειπαμε αμα εισαι VIP εχεις αλλη μεταχειριση.
    Ελπιζω μετα το τελος της περιπετειας του αντι να λεει για τα εμβολια να παλευει για την ισοτητα των ανθρωπον.

  12. Φοβόταν τα εμβόλια και δεν φοβάται τα μονοκλωνικά και τα ζητάει τώρα απεγνωσμένα; χαχαχαχαχα

  13. …..ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα….
    Α ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής»
    ΕΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΣΜΠΤΩΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…………

  14. Ο Τράγκας ήταν μπολιασμενος η μη????
    Πιστεύω αυτή η λεπτομέρεια θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του κόμματος που έφτιαξε…..
    Ήταν δηλ.υποστηρικτης του όχι στα μπόλια η ο καθένας πράττει κατά συνείδηση????

    1. γιατι ήταν ??.. ζει ακομα ο ανθρωπος… εγω πιστευω δεν ειναι..! τετοιος εγωιστης που εναι…

  15. ευχομαι να νικησει και να βγει ορθιος απο το νοσοκομειο και να του γινει μαθημα οτι δεν παιζουμε με την υγεια μας οταν μαλιστα εχου ενα τοσο σοβαρο υποκειμενο νοσημα . τα μονοκλωνικα αντισωματα γιωργο ηρθαν πολυ προσφατα . το εμβολιο \που επρεπε να ειχε ηδη κανει και την τριτη δοση ειναι στην χωρα απο το γεναρη ,

Comments are closed.