Δύσκολες ώρες για τον Γεωργίου. Ο τρόμος και το δηλητήριο στους πνεύμονες του

Κοινοποίηση:
andreas_georgiou_ανδρεας_γεωργιου4

Ο Ανδρέας δεν συνηθίζει ν΄αποκαλύπτει στιγμές απο την καθημερινότητα του στα σόσιαλ μίντια του. Στο Ίνσταγκραμ του για παράδειγμα και παρά το ένα και πλεόν εκατομμύριο κόσμου που τον ακολουθεί ενημερώνει κυρίως για τα επαγγελματικά του.

Χθές αργά το βράδυ ωστόσο μας μετέφερε μια τρομακτική εμεπιρία του. Διαβάστε τον τρόμο που «βγαίνει» μέσα απο τα γραφόμενα του. :

«Χθες βράδυ βίωσα ένα φαινόμενο που με τρόμαξε. Έμεινα στην Αγία Νάπα στην περιοχή Κόκκινες. Είναι προάστιο της Αγίας Νάπας που ζουν οι περισσότεροι πολίτες του Δήμου μας. Οικογένειες με παιδιά. Ξύπνησα ξαφνικά μέσα στην νύχτα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν τόσο αποπνικτικό που έφτανε στα όρια του εμετού. Είχε καπνό με γεύση έντονη που κυριολεκτικά περνούσε μέσα από το στόμα και καθόταν στους πνεύμονες. Είχε γευση καμένου πλαστικού. Η αίσθηση ήταν ότι με δηλητηριάσανε. Σήμερα λοιπόν ενημερώθηκα ότι αυτό το πρόβλημα το φωνάζουν οι κάτοικοι καιρό τώρα αλλά δεν τους ακούει κανείς. Καίνε παράνομα, μέσα στην νύχτα, σκουπίδια σε κατοικημένες περιοχές. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, βρέφη, έγκυες, ηλικιωμένοι. Κινδυνεύουν ζωές. Αυτοί οι άνθρωποι δηλητηριάζονται καθημερινά. Από όσο γνωριζω έγιναν και από το Δήμο προσπάθειες. Προ ημερών, παρέστη ο Δήμαρχος μας, κύριος Γιαννης Καρουσος, στην Βουλή για να κοινοποιήσει το πρόβλημα αλλά προφανώς δεν εγινε τίποτα καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους κάθε βράδυ. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να υπάρξει αποτέλεσμα; Να καεί ολόκληρη η περιοχή και να χαθούν μαζικά ζωές για να ασχοληθούν; Γιατί υπάρχει και ο κινδυνος πυρκαγιας. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;»

Ο Ανδρέας καταγγέλει όσα συμβαίνουν εδώ και μήνες σητν Αγία Νάπα. Εκεί στα περίχωρα της πόλης καίνε παράνομα, τόνους σκουπίδια χωρίς να υπολογίζουν τον παράγοντα άνθρωπο. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα τοπικα ΜΜΕ έχουν καταγγείλει τις «θανατηφόρες πρωτοβουλίες» κάποιων ασυνείδητων Κυπρίων αλλά κάποιοι «πετάνε χαρταετό».

Δείτε τι έγραψε αναλυτικά:

65070372_470676743708562_6495955898521878528_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: