Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη: «Ξύπνησα σε άδειο σπίτι, δεν αντέχω άλλη απώλεια»

Κοινοποίηση:
apostoliazoi-5

Με ανάρτηση στα social media η Αποστολία Ζώη ενημέρωσε για τις δύσκολες ώρες που περνά, μετά την απώλεια της γάτας της, δίπλα στην οποία έζησαν μαζί για 16 ολόκληρα χρόνια.

Δημοσιεύοντας δύο σχετικές φωτογραφίες στο facebook η Αποστολία Ζωή συγκινεί με την ανάρτηση, μέσα από την οποία αποχαιρετά το τετράποδο παρεάκι της.

Με ανάρτηση στα social media η Αποστολία Ζώη ενημέρωσε για τις δύσκολες ώρες που περνά, μετά την απώλεια της γάτας της, δίπλα στην οποία έζησαν μαζί για 16 ολόκληρα χρόνια.

Δημοσιεύοντας δύο σχετικές φωτογραφίες στο facebook η Αποστολία Ζωή συγκινεί με την ανάρτηση, μέσα από την οποία αποχαιρετά το τετράποδο παρεάκι της.

«Καρδιακή ανεπάρκεια.. αυτό μου είπαν.. καρδιακό επεισόδιο και μέσα σε λίγες ώρες έφυγε το πλάσμα μου το όμορφο, η βασίλισσα μου, το παρεάκι μου.. Αυτή που ήξερε όλα μου τα μυστικά.. Που καταλαβαίναμε η μια την άλλη κι ας μην μιλούσαμε την ίδια γλώσσα.. Το αγχολυτικό μου κι αυτή που με χαρά γινόμουν η δούλα της καθημερινά.. Ποσά έχουμε ζήσει τόσα χρόνια.. Ξύπνησα σε άδειο σπίτι… Και είχα πει, δεν αντέχω άλλη απώλεια και δεν το είχα στο μυαλό μου καθόλου κι ας ήταν 16. Δεν αντέχεται ρε παιδιά.. Δεν αντέχεται…» έγραψε η Αποστολία Ζώη.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι να σωσεις ρε τουβλο;Σαν να λεμε δεν σωσαμε την γιαγια 105 ετων,χουφταλο.Αλλα πού μυαλο.Αμα εχεις ζωο που εχει μικρο κυκλο ζωης,τι περιμενεις;Το θαυμα.

  2. Βρες κανέναν άντρα και κάνε κανα παιδί, γιατί στο ράφι θα μείνεις, με την Κατερίνα Καινούργιου μαζί!!

    1. Δική σου απόφαση είναι ΜΟΥΛΕ ε; Τράβα στην ΟΡΚΑ σου να βελλάξεις.

      1. Φεμινίστριες και αδερφές τον πούλο από εδω …

  3. Πόσο σε καταλαβαίνω! Πάρε άλλη γάτα, μόνο έτσι θα θεραπευτεί ο πόνος σου.

  4. Το ιδιο εζησα κι εγω μετα απο 17 χρονια πεθανε το βραδυ μες στα χερια μου κι ακομα δεν μπορω να το ξεπερασω…εχω ακομη τυψεις γιατι δεν μπορεσα να το σωσω αλλα φαινεται ηταν γραφτο

Comments are closed.