Δόση πολύχρωμης Παγώνη και σήμερα με πολλές ειρωνείες στους πολίτες: «Μέχρι Ιούνιο όπως είμαστε τώρα – Παραγγείλτε μαγιό… αλλά όχι σούβλα για το αρνί»

Κοινοποίηση:
παγωνη

Ο πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή δήλωσε πως τα μέτρα θα συνεχιστούν μέχρι και τα τέλη Ιουνίου.
Η κα. Παγώνη είπε χαρακτηριστικά «με τα τωρινά επιστημονικά δεδομένα ούτε Απόκριες, ούτε Πάσχα θα κάνουμε».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «παραγγείλτε μαγιό, αλλά όχι σούβλα για αρνί».
«Μέχρι τέλη Ιουνίου θα συνεχιστούν τα μέτρα», εννοώντας τις μάσκες, τις αποστάσεις κτλ, ενώ υποστήριξε πως το λιανεμπόριο θα ανοίξει πριν από τα τέλη Ιουνίου. Από εκεί και πέρα είπε πως για να γίνει αυτό θα εξεταστούν ξανά τα δεδομένα.

Σε ότι αφορά το πότε περίπου θα αρθούν τα μέτρα, υποστήριξε πως αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Φυσικά αυτό εξαρτάται από τους εμβολιασμούς, τα κρούσματα κτλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αν σε πετύχω πουθενα θα σε γδαρω ζωντανή μωρη πολύχρωμη πατσαβούρα. Χριστουγεννα, Πρωτοχρονιά Θεοφάνεια γιορτασαμε με πάνω από 20 ατομα. Και τις υπόλοιπες γιορτές θα τις γιορτάσουμε όπως πρέπει με σουβλες, ψητα, μουσική και μαζωξεις. Λογαριασμό θα σου δώσουμε μωρη κότα;

  2. Αυτοί δεν θέλουν να γυρίσουμε στα παλιά. Μάσκα,απαγορεύσεις,υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και πιστοποιητικά του καλού σκλάβου για πάντα θέλουν. BC και AC λένε την εποχή προ και μετά κορωνοϊού Before Coronavirus και After Coronavirus. Το AC θυμίζει βέβαια και Anti Christ.

  3. Παγώνι είσαι αστέρι! Στα νιάτα σου θα έτρωγες.. 10 στην (ανασκελη) κάθισια σου!

  4. Την είδα το πρωί στην Τσιμτσιλή και είπε ξεκάθαρα ότι, αν ο εμβολιασμός δεν πάει όπως τον έχουν προγραμματήσει δεν θα γυρίσουμε στην κανονικότητα. Κατά τα λεγόμενα της πρέπει να εμβολιαστεί το 60%

  5. ΜΗ ΦΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΩΣΟΥΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΚΟΛΩΓΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΡΑΣ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΖΩΝΤΟΥΒΛΟ !!

  6. Αυτό τό πολύχρωμο όν πρέπει νά έχει μπογιατζή από τό Πακιστάν ή απο τό Μπαγλαντές γιατί κάθε φορά ολο καί πιό φοβερή μούρη έχει.Μπορεί νά πάει στό καρναβάλι τήε Πάτρας χωρίς μάσκα.
    Γιάννης Λάκων

  7. οταν θα γινει η μουρη σου μπλε απο τις φαπες που θα φας θα δεις τοτε ειρωνεια κυρατσα

  8. Ο τηλεμαιντανός είπε ” ΄Μέχρι τέλη Ιουνίου θα συνεχιστούν τα μέτρα” και ”.το λιανεμπόριο θα ανοίξει πριν από τα τέλη Ιουνίου.”..Αυτή είπε την αλήθεια, όλοι οι άλλοι μας εμπαίζουν.Πόσοι μέχρι τότε θα ‘χουμε αντοχές ψυχικές;.Και απο λεφτά ”άστα βράστα”

  9. ρε παιδια μην την βγαζετε αυτην την σαβουροφραγκοκοτα ολο μαλακιες λεει ως τι πεταγετε σαν τον πορδο απο το βρακι βρηκαν ολα τα αποτυχημενα σουργελα και το παιζουν Messi ολοι τους αντε μην ξερασουμε με το ζομπι

Comments are closed.