Δυσάρεστα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ και την υγεία του

Κοινοποίηση:
epa04047958 (FILE) A file picture dated 11 January 2000 shows German the Formula One Ferrari driver Michael Schumacher carving a turn while skiing at the Italian resort of Madonna di Campiglio, Italy. According to reports, Michael Schumacher on 30 January 2014 that Sabine Rehm the agent former Formula 1 champion Michael Schumacher has confirmed reports that doctors have started the process of bringing the driver out of his medically induced coma. Schumacher received a head injury sustained in a skiing accident at a French Alps resort 29 December 2013.  EPA/ERCOLE COLOMBO

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται τα τελευταία 6 χρόνια καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά το σφοδρό ατύχημα στις ελβετικές Άλπεις, όταν και έχασε τον έλεγχο, κάνοντας σκι.


Ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 δεν έχει καταφέρει να επανέλθει από τότε, αν και κατά διαστήματα γίνεται λόγος για βελτίωση της κατάστασής του, από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε αυτόν και την οικογένειά του, σε αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Mirror όμως, τα νέα για την υγεία του δεν είναι ευχάριστα, καθώς την ώρα που φέρεται να έκανε εγχείρηση με βλαστοκύτταρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, οι αναμενόμενες επιπλοκές δεν έχουν αποφευχθεί.
Ο Σουμάχερ θα υποβληθεί σε καινοτόμο επέμβαση αποκατάστασης του νευρικού συστήματος
Έχοντας χάσει τη δυνατότητα να κινείται, οι μυς του έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται και η μυϊκή ατροφία είναι εμφανής στο σώμα του, ενώ και η οστεοπόρωση έχει αρχίσει να τον ταλαιπωρεί πια σημαντικά. Με την οικογένειά του πάντως να συνεχίζει να τηρεί απόλυτη σιγήν ιχθύος, τα δεδομένα γύρω από την υγεία του παραμένουν αμφίβολα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: