Δυο ξένοι: Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια για κάθε επεισόδιο

Κοινοποίηση:
1

Η Εβελίνα Παπούλια, ως Μαρίνα Κουντουράτου, γνώρισε τεράστια επιτυχία στους «Δύο Ξένους» των Ρήγα-Αποστόλου. Η δημοφιλής ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει και τις απολαβές τις, οι οποίες ήταν… αστρονομικές, με δεδομένο πως δεν ήταν τότε πρωταγωνίστρια σε άλλη σειρά ποτέ ξανά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η αμοιβή της στους «Δυο Ξένους» ήταν πολύ υψηλή, όπως και η συνέχεια στο κασέ της.

«Ήμουν θρασύτατη! Είχαν τελειώσει οι “Δυο Ξένοι” και με καλούν για μια άλλη παραγωγή. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έπαιρνα γύρω στις 300.000 δραχμές το επεισόδιο. Λέω “εντάξει, αν πάρω τώρα 500 χιλιάδες θα είμαι θεότητα”. Αυτά ήθελα να απαιτήσω για το καινούργιο σήριαλ. Και μου λέει ο παραγωγός “Εβελίνα, σε θέλουμε πάρα πολύ, αλλά θέλω να συζητήσουμε και το οικονομικό. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο θα παίρνεις”. Κάνω παύση τότε και του λέω “Άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα”»

Σήμερα, ξεχωρίζει στο «Τατουάζ», ωστόσο στο παρελθόν καθιερώθηκε σαν «Μαρίνα Κουντουρά» μέσα από την θρυλική σειρά του Mega «Δυο ξένοι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: