Δραματικό βίντεο με αστυνομικούς που σώζουν μικρό παιδί που πνίγεται μέσα σε περιπολικό

Κοινοποίηση:
yuy

Είναι οι δραματικές στιγμές που δύο αστυνομικοί στην Αργεντινή σώζουν ένα μικρό παιδί από πνιγμό μπροστά στην πανικόβλητη μητέρα του μέσα στο περιπολικό. Οι εικόνες που καταγράφηκαν δείχνουν τους αστυνομικούς Laura Pagani και Diego Carrizo να παραλαμβάνουν τη 15 μηνών Alma, η οποία πνιγόταν, και τη μητέρα της στο San Miguel.

Την ώρα που ο Carrizo οδηγεί το περιπολικό με μεγάλη ταχύτητα για να φτάσει στο νοσοκομείο, η Pagani προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και προσπαθεί να το κάνει να αναπνεύσει ξανά. Η μητέρα στο πίσω κάθισμα είναι τρομοκρατημένη, όπως φαίνεται στο βίντεο της 9ης Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί άρπαξαν το παιδί όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της μητέρας και η μικρή ανέπνεε με δυσκολία. Η αστυνομικός Pagani προσπαθούσε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής να βοηθήσει το κοριτσάκι και τελικά κατάφερε να το κάνει να αναπνεύσει και πάλι.

Το παιδί πνιγόταν για συνολικά 93 δευτερόλεπτα, στη διάρκεια των οποίων ο αστυνομικός Carrizo κατάφερε να οδηγήσει μια απόσταση 8 τετραγώνων για να φτάσει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: