Δράμα: Άνδρας πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονα και συνελήφθη

Κοινοποίηση:
σκυλος επιθεση

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε ένας άνδρας στο Ξηρόμερο της Δράμας, καθώς ενοχλήθηκε από γαύγισμα του σκύλου ενός γείτονά του και δεν δίστασε να τον πυροβολήσει.

Το άτυχο ζώο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής, ενώ ο ιδιοκτήτης του ειδοποίησε τους αστυνομικούς του τμήματος Προσοτσάνης, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη το απόγευμα της Παρασκευής και τον συνέλαβαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση δεσποζόμενου ζώου και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΡΕ ΓΥΦΤΟ ”ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ” (απ΄τα γκαβαρα) ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ , ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ , ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.. ….. ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΝ . ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΕΛΑΪΔΟΥΝ…….ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ …ΒΛΑΚΑ . ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ Μ@ΛΑΚΑ………………………………(ασδ)

  2. κωλόζωo ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ Μ@ΛΑΚΑ…………………………………………………(ασδ)

  3. Φαντάζομαι για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο άνθρωπος τι ζούσε! Δεν είναι και οτι πιο λογικό να παίρνει ο καθένας έτσι επειδή του καπνισε ένα σκυλί και να το έχει μέρα νύχτα έξω να ενοχλεί όλους τους υπόλοιπους. Αυτό το πράγμα σε τρελαίνει να το ακούς κάθε μέρα όλη μέρα!!!

  4. άτυχο ζώο;
    η τύχη του ήταν προδιαγεγραμμένη και καθόλου άτυχη.
    πόσες φορές έχουμε φτάσει στο αμήν με αυτά τα κωλόζωα και δεν έχουμε κάνει κάτι είναι θαύμα.
    τέλος πάντων. τηλέφωνο στην αστυνομία και μην κάνετε κάτι άλλο.

  5. Έχω μια γειτόνισσα που γκαρίζει όλη μέρα, να την πυροβολήσω; Καλύτερα να ήταν σκύλος, τουλάχιστον θα έλεγα ζώο είναι δεν καταλαβαίνει πως ενοχλεί. Ο απολίτιστος έπρεπε να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, ο σκύλος την δουλειά του έκανε ως φύλακας.

Comments are closed.