Δολοφόνησε την 17χρονη κόρη του στον ύπνο της για «λόγους τιμής» – Το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού και ήταν έγκυος

Κοινοποίηση:
rapeindia

Ο πατέρας αντί να σταθεί δίπλα στην κόρη του που είχε πέσει θύμα βιασμού, την έδιωξε από το σπίτι και την έστειλε στη γιαγιά της. Το βράδυ η 17χρονη κοιμόταν, ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στο σπίτι και την έπνιξε. Ύστερα είπε σε όλους τους χωριανούς ότι η κόρη του – που είχε μείνει έγκυος από τους βιαστές της – δεν άντεχε άλλο την ντροπή και αυτοκτόνησε.
Η αστυνομία έκανε έρευνες και ύστερα από εξαντλητικές ανακρίσεις η γιαγιά που ήταν παρούσα στο φόνο, έσπασε και τα ομολόγησε όλα. Το φονικό έγινε στο χωριό Μάντολι στην Ινδία. Ήδη η αστυνομία έχει πάρει DNA από το έμβρυο και ψάχνει τους βιαστές της κοπέλας.
Στην Ινδία οι βιασμοί τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο. Μόνο το 2016 είχαμε επίσημα 40.000 βιασμούς. Μάλιστα η κοινή γνώμη πίεσε και κατάφερε όσοι βιάζουν κοριτσάκια κάτων των 12 ετών να εκτελούνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτά είναι τα ρυπαρά γένη , και αυτός ο πολιτισμός τους. Και δεν θελουμε να ξέρουμε για τις κτηνωδίες τους τις αιμομιξίες τους και τα ” ήθη” του κόσμου των ζώων.
    ΥΓ Οι φυλές της βόρειας ινδιας που έτρωγαν τους νεκρούς τους την εποχή του Μεγαλεξανδρου , τους τρώνε ακόμα και σήμερα.

  2. Ο/Η υπανάπτυκτα ανθρωποειδή που μολύνουν τον πλανήτη λέει:

    Αντί να προσπαθήσει λυσσαλέα να αποκαλυφθούν οι βιαστές του κοριτσιού και να τιμωρηθούν όπως τους άξιζε, σκότωσε το ίδιο το παιδί του, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, που δεν ευθυνόταν στο ελάχιστο για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει … Το καημένο το παιδί, υπέστη την κτηνωδία και την φρίκη ενός βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τον πατέρα του … ΦΡΙΚΗ …

    1. Ενδιαφερον δεν ειναι οτι η νοοτροπια της πολιτικης αυτης, εχει περασει στην Ελληνικη κοινωνια; Βιαστες απαλασονται, ελευθερωνονται, ρουσφεταδες απαλασονται, δικαιωνονται, κλπ..
      Και η απαντηση στην κοινωνια μας απο που ερχεται;; Απο λοατκια! Αυτοι προτρεποντε να κινητοποιηθουν. Που οι λοατκια τι λενε;
      Αποστασια απο την δικαιοσυνη του Πατερα καιι..δηλωσεις τυπου… Η Μακεδονια δεν ειναι ελληνικη, ειναι ομοφυλοφυλη..κλπ..

    2. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
      ΓΙΑΤΙ,ΣΕ ΝΟΟΙΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ……..

Comments are closed.