Δολοφονίες Μαλένας – Ιριδας: Τα νέα στοιχεία που “καίνε” την Πισπιρίγκου – Οι εκδορές και οι καταθέσεις

Κοινοποίηση:
malena-irida_0

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για το θρίλερ της Πάτρας, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας, με τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, να καθίσταται η μοναδική ύποπτη.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις 50 μαρτύρων σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας που, όπως φαίνεται, που “δείχνουν” την 34χρονη, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι Αρχές εστιάζουν στις εκδορές που βρέθηκαν στα δύο κορίτσια, οι οποίες καταδεικνύουν, σύμφωνα με τα πορίσματα των ιατροδικαστών, προσπάθεια φραγής των αεροφόρων οδών.

Σύμφωνα με την κατάθεση των δύο τραυματιοφορέων που κλήθηκαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, δεν υπήρχαν εκδορές που να παρατήρησαν στο πρόσωπο του παιδιού, κάτι που σύμφωνα με την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, δείχνει ότι αυτές έγιναν σε άλλο χρονικό σημείο.

Στην αντίθετη πλευρά, οι ιατροδικαστές υποστηρίζουν πως εφόσον στις εκδορές υπήρχε αίμα, αυτές έγιναν πριν τον θάνατο του παιδιού και δεν ήταν εμφανείς στους τραυματιοφορείς, καθώς το παιδί ήταν ώρες νεκρό και μελανιασμένο.

Αντίστοιχη είναι και η περίπτωση της Μαλένας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ελπίς που κλήθηκαν να καταθέσουν για τον θάνατο της 3χρονης, να λένε πως δεν παρατήρησαν εκδορές στο πρόσωπο του κοριτσιού και τους ιατροδικαστές να σημειώνουν πως αυτό συνέβη για τον ίδιο λόγο.

Τι υποστηρίζει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Σημαντικά είναι και τα όσα προκύπτουν από την κατάθεση της αδερφής της 34χρονης, η οποία υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα έβλαπτε τα παιδιά της και δεν αποδέχεται την ενδεχόμενη ενοχή της.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή όντως αποδειχθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έβλαψε τα τρία παιδιά της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε: “Εάν η Ρούλα έχει σκοτώσει τα παιδιά της, θα περάσει πρώτα από εμένα”.

Οι Αρχές εξετάζουν σημεία στην κατάθεσή της τα οποία φαίνεται να είναι ασαφή, όπως ο χρόνος και οι κινήσεις της αδερφής της την ημέρα που πέθανε η Ιριδα και βρισκόταν κι εκείνη στο σπίτι.

Η αντιφατική περιγραφή για την Ίριδα – “Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο…”

Mια διαφορετική περιγραφή για τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας φαίνεται πως έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ψυχολόγο που την εξέτασε μέσα στη φυλακή.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσων του Star παρουσίασε την εκδοχή της κατηγορούμενης που ανατρέπει όσα έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα, τόσο από την ίδια, όσο και από την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

“Πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στη Δήμητρα ‘Eτοίμασέ την και φέρε την να την ταΐσω’. Και μου έφερε ένα παιδί μπλε… Και μου λέει ‘Tι έπαθε;’. Μου έπεσαν όλα, μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε. Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της, σαν να ξεφυσούσε…”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: