Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Ψυχρή και χωρίς ίχνος μεταμέλειας η μητέρα (VIDEO)

Κοινοποίηση:
κυψελη-1024x577

Σκυμμένη χωρίς να σηκώσει στιγμή το βλέμμα της, η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται μαζί με τον 33χρονο σύντροφο της για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια, οδηγήθηκε, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σαν να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, παρέμεινε καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής της στα δικαστήρια ανέκφραστη και ψυχρή, μη δείχνοντας ίχνος μεταμέλειας.

Η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της, μετά την ομολογία του 33χρονου συντρόφου της.

Τιμωρίες ακόμη και με στέρηση τροφής, κακοποίηση και τελικά θάνατος. Ο τελευταίος καιρός στη ζωή του μικρού Ανδρέα μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας, πριν από πέντε χρόνια, κύλησε βασανιστικά. Η βάναυση συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας του σε βάρος του είχε κάνει για εκείνον κολαστήριο το μικρό διαμέρισμα της οδού Σκιάθου.

«…θα το εξαφανίσω…»

Ο 33χρόνος Πολωνός ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι έπνιξε τον 7χρονο με τη μονωτική ταινία κλείνοντας του το στόμα και τη μύτη, την στιγμή που η 29χρονη μητέρα του βρισκόταν παρούσα στο ίδιο δωμάτιο. Αντί να αναλάβει την ευθύνη της αποτρόπαιας πράξης, ο 33χρονος αποφάσισε να κρύψει το ένοχο μυστικό σε ένα αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα του δώματος που ζούσαν στην οδό Σκιάθου 5.

Η 29χρονη, ψυχρή, χωρίς να παραδέχεται τι συνέβη στο παιδί που έφερε στο κόσμο και έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, αρνείται ότι γνώριζε τι έγινε.

«Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε η 29χρονη μητέρα.

Όταν το σατανικό ζευγάρι έφυγε από το διαμέρισμα της οδού Σκιάθου, πήρε μαζί του και τα οστά του μικρού Ανδρέα, τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε μία εργαλειοθήκη, την οποία ο 33χρονος συνήθιζε να κουβαλά μαζί του.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, μια εργαλειοθήκη κρυμμένη στον καναπέ η οποία περιείχε τα οστά του 7χρονου Ανδρέα.

Η 29χρονή και ο 33χρονος, την προσεχή Τρίτη, θα απολογηθούν για τη στυγερή δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα και το ένοχο μυστικό που έκρυβαν επί πέντε ολόκληρα χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: