Δολοφονία συζύγου στη Δάφνη: Οι καταθέσεις των γειτόνων «καίνε» τον 40χρονο συζυγοκτόνο

Κοινοποίηση:
arthro-gynaikoktonia-dafni

Σε ακόμη δυσκολότερη θέση έρχεται ο 40χρονος Αλβανός που δολοφόνησε την σύντροφό του, στην Δάφνη, μετά τις καταθέσεις των γειτόνων.

Όπως ανέφεραν οι περισσότεροι από τους ενοίκους, οι οποίοι μίλησαν στους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά την εμφάνιση του 40χρονου στο αστυνομικό τμήμα ο 40χρονος  ζήλευε την σύζυγο του. Παράλληλα πρόσθεσαν ότι το ζευγάρι δεν ήταν ευτυχισμένο ενώ συνέχεια καβγάδιζε, με τις φωνές τους να ακούγονται σε όλη την πολυκατοικία. Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι αυτοί που είχαν ακούσει πολλές φορές τη νεαρή μητέρα να φωνάζει «βοήθεια».

Περισσότερο φως στην υπόθεση και κυρίως στη σχέση μεταξύ των δυο συζύγων αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις των οικογενειών, των φίλων και των ατόμων που εργάζονταν στο ψητοπωλείο του 40χρονου στην πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη καθώς ακόμα και μπροστά τους είχαν τσακωθεί πολλές φορές.

Στόχος των αστυνομικών που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι να αποκαλυφθεί όλο το εύρος της σχέσης του 40χρονου με την 31χρονη προκειμένου να δουν αν όντως πρόκειται για ένα έγκλημα ζήλειας, όπως παραδέχτηκε ο δράστης την ώρα που παραδόθηκε ή υπάρχει κάτι πιο σοβαρό από πίσω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τελικό πόρισμα πάει αντίο ο γάμος αρκετά σε όλα αυτά η γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός δεν

    κάποιο πρόβλημα υπάρχει το τελευταίο καιρό και ιδικά εάν ο άνδρα δεν ααμιβετε καλά η δεν έχει εργασία τελικά αν αποφασίζουν για γάμο καλύτερα το προσύμφωνο σιγά τους κόκορας που υπάρχουν τα περνώ κρανίο με αυτά

Comments are closed.