Δολοφονία σε “ζωντανή” μετάδοση! Μπλόγκερ πυρπολήθηκε από τον πρώην της (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Τραγικό τέλος για 30χρονη μπλόγκερ. Δέχτηκε επίθεση με… βενζίνη από τον πρώην σύζυγό της στη διάρκεια της εκπομπής της που – δυστυχώς – ήταν και η τελευταία της.


Η Κινέζα μπλόγκερ Lamu βρισκόταν στον “αέρα” της εκπομπής που έκανε από το σπίτι της. Ξαφνικά, οι ακόλουθοί της είδαν μια μαύρη οθόνη πριν ακούσουν κραυγές, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας. Η 30χρονη δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος ζητούσε εκδίκηση για το διαζύγιό τους. Πάντως, η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, ενώ η έρευνα της τραγικής υπόθεσης συνεχίζεται.

Όπως έγινε γνωστό, η σταρ των social media της Κίνας πέθανε αφού ο πρώην σύζυγός της φέρεται να την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, ενώ η ίδια έκανε εκπομπή ζωντανής ροής. Ο πρώην σύντροφος της Lamu φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της, οπλισμένος με μπαλτά και βενζίνη πριν την επιτεθεί μπροστά στα μέλη της οικογένειάς της στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι η 30χρονη μπλόγκερ υπέστη εγκαύματα στο 90% (!) του σώματός της, προσπάθησε να κρατηθεί στη ζωή για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Τελικά, κηρύχθηκε νεκρή από τους γιατρούς το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ενώ ο λόγος που η Lamu χώρισε τον σύζυγό της φέρεται ότι ήταν η εδοοικογενειακλή βία. Η 30χρονη ήταν θιβετιανής καταγωγής και ζούσε στον ορεινό νομό Aba στην επαρχία Σιτσουάν της δυτικής Κίνας.

Μέσω του λογαριασμού της στο Douyin, την κινεζική έκδοση του Tik Tok, είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 782.000 οπαδούς και 6,3 εκατομμύρια “likes” πριν την τελευταία της διαδικτυακή εμφάνιση. Σε μερικά από τα βίντεο η Lamu περιέγραφε τη ζωή της στην αγροτική Κίνα. Άλλες φορές έλεγε τραγούδια που της άρεσαν.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, έπαιζε ένα παραδοσιακό θιβετιανό τραγούδι και το αφιέρωνε στους θαυμαστές της. Λίγα λεπτά αργότερα στη ζωντανή μετάδοση φάνηκε μία μαύρη οθόνη πριν ακουστούν κραυγές, ανέφερε το “Beijing Youth Daily”.

Ο λογαριασμός της Lamu δεν είχε καμία δραστηριότητα για δύο ημέρες πριν η αδερφή της, η Ζουόμα, ενημέρωσε για την δολοφονική επίθεση και τη μάχη που έδινε η 30χρονη στην εντατική του νοσοκομείου. Πολλοί followers πρόσφεραν περίπου ένα εκατομμύριο γιουάν στην οικογένεια για τα έξοδα της νοσηλείας.

Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο του Νομού Αμπά και έπειτα στο αντίστοιχο της επαρχίας Σιτσουάν για καλύτερη ιατρική φροντίδα, δυστυχώς χωρίς να γίνει το θαύμα…
Ανακοινώνοντας το μοιραίο, η οικογένεια της άτυχης μπλόκγκερ διευκρίνισε ότι ξόδεψε πάνω από το 60% των δωρεών για τη θεραπεία της και ότι θα επιστρέψει το υπόλοιπο ποσό στην ιντερνετική πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων που είχαν προσφέρει ως καλοί Σαμαρίτες οι θαυμαστές της Luma.

πηγή: dailymail.co.uk

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: