Δολοφονία Τοπαλούδη: Γιατί οι αρχές δε μπορούν να ανοίξουν τους υπολογιστές των κατηγορουμένων – Συγκλονίζει η δράση του 19χρονου

Κοινοποίηση:
Eleni_Rodos

Και νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο πριν από περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταρ, οι αρχές αδυνατούν να ανοίξουν τους υπολογιστές των δύο κατηγορουμένων κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. «Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία» εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας. Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

Την ίδια ώρα, το παρελθόν του 19χρονου κατηγορούμενου έρχεται στο προσκήνιο, αφού μάρτυρες τον θέλουν να έβγαινε γυμνός στους δρόμους και να ζητούσε από κορίτσια να του κάνουν στοματικό έρωτα.

Απο τις καταθέσεις προκύπτει ότι ο 21χρονος και ο 19χρονος, ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, ειδικά σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες. Μάρτυρας που είδε τον 19χρονο μετά τον βιασμό της κοπέλας, περιέγραψε στις αρχές ότι «ο Α….βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντας τους “ελάτε να μου πάρετε π…..”». Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες δύο κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει θύματα βιασμών από τον Αλβανό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: