Δολοφονία Μεσκλά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Νορβηγός. Απειλές και κατάρες από τους συγγενείς (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
norvigos

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 48χρονος Νορβηγός ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 54χρονη σύντροφό του στα Μεσκλά Χανίων.

Ο 48χρονος λίγο πριν τις 10 το πρωί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Χανίων και αμεσως κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Αγυιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο του δικαστηρίου βρίσκονταν από νωρίς συγγενείς της άτυχης 54χρονης οι οποίοι στη θέα του Νορβηγού του επιτέθηκαν φραστικά φωνάζοντάς τον «δολοφόνο» και απειλώντας τον ότι «θα τον σκοτώσουν στη φυλακή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 48χρονος προανακριτικά ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα, καθώς είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ όπως και η 54χρονη σύντροφος του, κάτι που υποστήριξε και στην απολογία του, ενώ παραδέχτηκε ότι τη σκότωσε αυτός.  Ανέφερε επίσης πως είχαν προστριβές σαν ζευγάρι και πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει.

Ο 48χρονος είχε ζητήσει δικηγόρο μέσω της πρεσβείας της Νορβηγίας, όμως δεν βρέθηκε και έτσι του διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης αυτεπάγγελτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: