Δολοφονία Μακρή – απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά Χίου! “Δεν ξέρω, δεν απαντώ” η Καρύδα για τους ηθικούς αυτουργούς – Τα κοινά σημεία των δύο επιθέσεων

Κοινοποίηση:
makris2

Με την καταδίκη σε ισόβια του φονιά του επιχειρηματία Μακρή έκλεισε η υπόθεση αυτή χωρίς να απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα. Ποιοι πλήρωσαν το Βούλγαρο και τον αδελφό του για να σκοτώσουν τον επιχειρηματία και τι είχε προηγηθεί ώστε να υπογραφτεί αυτό το συμβόλαιο θανάτου.

Η χήρα του Μακρή, Βικτώρια Καρύδα στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ετυμηγορία απέφυγε να απαντήσει για τους λόγους που οδήγησαν στην δολοφονία όσο και για το παρελθόν του εκλιπόντος στην Αυστραλία που μπορεί να κρύβουν το κλειδί της επίθεσης:

Όλα τα παραπάνω μας θυμίζουν την δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου. Πληρωμένοι φονιάδες εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η διαφορά όμως είναι ότι η Αστυνομία έκανε στην περίπτωση του Μακρή μία θαυμάσια δουλειά που έφτασε στα ίχνη των δραστών. Στην περίπτωση του Χίου όμως ακόμα περιμένουμε τα νεότερα, 1,5 μήνα μετά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: