Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ακόμη έχουν το θράσος να το “παίζουν” αθώοι – Τι δήλωσε ο 19χρονος Αλβανός μέσα από την φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Untitled-1-3-1

Σε δήλωση προχώρησε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μέσα από τις φυλακές Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός μίλησε τηλεφωνικά με συνεργάτη της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» και ήταν αρκετά φειδωλός. «Τώρα, δεν θέλω να αναφέρω. Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω».

O κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος . Όπως λέει μπλέχτηκε σε μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει. Τα ρίχνει όλα στον 21χρονο, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, προσπαθεί να αποδείξει πως ένοχος είναι ο φίλος του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και ζητούν να μην έχουν καμία επαφή, ούτε στο μέλλον όταν μεταφερθούν σε πτέρυγα, καθώς μέχρι στιγμής κρατούνται σε κελιά στον χώρο υποδοχής.

Είναι συνεργάσιμοι, μιλούν με τους δικηγόρους τους και τα μέλη των οικογενειών τους και επιμένουν σε αυτά που λένε, εδώ και 20 μέρες. «Δεν είμαι ένοχος» λέει ο 19χρονος κάτι που ισχυρίζεται και ο 21χρονος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: