Δολοφονία Άλκη: Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή στον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου

Κοινοποίηση:
alkis-dolofonia-2

O 22χρονος «Ντίνος», ο οποίος είναι ένας εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ.

Ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου τη νύχτα της δολοφονίας, ενώ παράλληλα είχε βρεθεί στο αυτόφωρο ως κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς είχε εντοπιστεί σουγιάς μέσα στο όχημά του.

Ο γνωστός ως «Ντίνος» είναι ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη.

Ο «Ντίνος» φέρεται να ήταν οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται όταν βρέθηκε ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας όπου απολογούνταν για τέσσερις ώρες, ισχυριζόμενος ότι βρέθηκε συγκυριακά στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα είχε πει ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, υπάρχουν πληροφορίες ότι το βράδυ της δολοφονίας, στον χώρο του ορμητηρίου, εκεί όπου συγκεντρώθηκαν οι εμπλεκόμενοι, βρίσκονταν περισσότερα από 20 άτομα, λέγοντας πως τρεις, όπως συμπλήρωσε, είναι άνω των 30 ετών.

Ο ίδιος τόνισε ότι μεγάλη σημασία έχει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από την οποία μπορεί να προκύψουν σημαντικά στοιχεία. Επίσης, κατήγγειλε πως τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν «δεν εστάλησαν στα εγκληματολογικά χωρίς να τα αγγίξει κάποιος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Eξω οι UCKάδες από την Ελλάδα.
    Θάνατο ή ισόβια στους Αλβανούς δολοφόνους.

Comments are closed.