Διόδια με το… στανιό για μια λάθος έξοδο

Κοινοποίηση:
attiki-odos-metamorfosi_252863_156564_type13262

Αναγνώστρια θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της με την Αττική Οδό!

Γράφει αναλυτικά:

Μπηκα κατα λαθος στην αττικη οδο γιατι δεν ηταν ξεκαθαρος ο παραδρομος που ηταν να παω. Στην εισόδο της Κηφισιας, εκέι που ειναι το στροογυλο – δαχτυλιδι- round about του ΟΤΕ. Και ενω ενημέρωσα την προισταμένη ότι μπηκα κατα λαθος και δεν θελω να παω πουθενα και μπορουσαν να με βοηθησουν να βγω απο εκει. Με ενημερωσε οτι πρεπει να δωσω 2,80 σωνει και καλα να μπω στην Αττικη οδο και να βγω στην λεωφορο Πεντελης γιατι ειναι μονο είσοδος.

Εν τω μεταξυ ειχα ενα μικρο παιδακι μαζι μου και ηθελα ακριβως διπλα απο την εισοδο στην Κηφησίας. Με βάλανε να πληρώσω 2.8 να παω μεχρι τη λεωφορο Πεντελης και να γυρισω πίσω διπλα απο την είσοδο στην Κηφησίας. Ο δεν υπάληλος που ηταν στο ταμείο με κοιτούσε απαξιωτικά γιατι δεν ήθελα να δώσω τα 2.8. Ντροπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ……ΕΧΕ ΚΑΝΑ ΨΗΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΕΤΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ……

  2. tωρα ειλικρινα ειναι σοβαρη καταγγελια αυτη? δλδ τι να εκανες λογω δικου σου λαθους να εκανες οπισθεν και να ερχοταν ο αλλος πατημενος και να γινοταν στουκα. παω στοιχημα οτι ψηφιζετε και νου δου .αντε πια με ολους τους ελληναρες που κανουν την πατατα και παντα φταιει καποιος αλλος

  3. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΣΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Comments are closed.