Δικαστική Απόφαση «ΒΟΜΒΑ» Πορτογαλικού Εφετείου: Τα τεστ με τη μέθοδο PCRείναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – Η επιβολή ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ (και ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΩΝ – Lockdowns) σε ανθρώπους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Κοινοποίηση:
unnamed

Το πορτογαλικό Εφετείο της Λισσαβώνας,έκρινε ότι τα τεστ με τη μέθοδο PCR είναι αναξιόπιστα και ότι η επιβολή Απαγορευτικών (lockdown) στους ανθρώπους που βασίζονται αποκλειστικά στα τεστ με τη μέθοδο PCR, είναι παράνομη.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε, ότι η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των «κύκλων» που χρησιμοποιούνται και το υπάρχον «ιϊκό φορτίο» (viralload).

Παραπέμποντας στην επιστημονική μελέτητων Jaafar et al. 2020 (δημοσιεύθηκε στο Clinical Infectious Diseases, Oxford Academic) [2], το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι…

«Εάν κάποιος υποβλήθηκε σε τεστ PCR και βρέθηκε «θετικός» στον SARS-Cov2 και το τεστ αυτό διενεργήθηκε με όριο τους 35 ή περισσότερους «κύκλους» (όπως είναι ο κανόνας στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ), η πιθανότητα ότι το εν λόγω άτομο έχει μολυνθεί από τον ιό είναι μικρότερη από 3% και η πιθανότητα ότι το εν λόγω αποτέλεσμα είναι ψευδώς θετικό είναι 97%».

 

Η απόφαση του Εφετείου σημειώνει επίσης, ότι το κατώτατο όριο «κύκλων» που επιλέγεται για τα τεστ με τη μέθοδο PCR που διενεργούνται, επί του παρόντος, στην Πορτογαλία είναι άγνωστο.
Το όριο «κύκλων» που χρησιμοποιείται στα τεστ με τη μέθοδο PCR στην Ινδία κυμαίνονται μεταξύ 37 και 40, γεγονός που καθιστά την αξιοπιστία της δοκιμής PCR μικρότερη από 3% και το ποσοστό των ψευδώς θετικών έως και 97%.
Για να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο διεξαγωγής των τεστ αυτών, διαβάστε αυτό το άρθρο: Ο Anthony Fauci δήλωσε ότι το τεστ με τη μέθοδο PCR για τη Covid19  είναι μοιραία ελαττωματικό[3]

Η υπόθεση που εκδικάστηκε, αφορούσε το γεγονός ότι η πορτογαλική Περιφερειακή Αρχή Υγείας (Regional Health Authority) επέβαλλε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ σε τέσσερα (4) άτομα.
Από τους τέσσερις ενάγοντες, ο έναςείχε διαγνωστεί «θετικός» για τη COVIDμε το τεστ με τη μέθοδο PCR ενώ οι άλλοι τρεις θεωρήθηκε ότι είχαν υποβληθεί σε υψηλό κίνδυνο έκθεσης.
Ακολούθως, η Περιφερειακή Αρχή Υγείας αποφάσισε ότι και οι τέσσερις είχαν μολυνθεί (με τον SARS-Cov2) και αποτελούσαν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, γεγονός το οποίο απαιτούσε την Απομόνωση τους.
Η περίληψη της απόφασης του Εφετείου που απέρριψε την έφεση της Περιφερειακής Αρχής Υγείας έχει ως εξής: [4]
«Λαμβάνοντας υπόψη τον υφιστάμενο βαθμό επιστημονικής αμφισβήτησης – όπως εκφράζεται από εμπειρογνώμονες, δηλαδή εκείνοι των οποίων η θέση έχει σημασία – για την αξιοπιστία των τεστ με τη μέθοδο PCR, δεδομένης της έλλειψης πληροφοριών σχετικά με τις αναλυτικές παραμέτρους των τεστ, και ελλείψει ιατρικής διάγνωσης που να πιστοποιεί την ύπαρξη μόλυνσης ή κινδύνου για την υγεία, δεν υπάρχει κανένας πρόσφορος τρόπος με τον οποίο, το παρόν δικαστήριο, θα μπορούσε ποτέ να αποφασίσει εάν ο C ήταν πράγματι φορέας του ιούSARS-CoV-2 ή εάν οι Α, Β και Δ είχαν υψηλό κίνδυνο έκθεσης σε αυτόν».
Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι η μέθοδος PCR εφευρέθηκε ως τεχνική μέθοδος δημιουργίας αντιγράφων γενετικού υλικού. Δεν προοριζόταν ποτένα είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο.
Τα τυπικά τεστ κορονοϊού δημιουργούν καθημερινά τεράστιο αριθμό «θετικών κρουσμάτων». Αυτά τα τεστ διενεργούνται βάσει των ελαττωματικών πρωτοκόλλων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που έχουν σχεδιαστείμε τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριλαμβάνουν και ψευδώς θετικές ενδείξεις.
Αυτό το γεγονός σχετικά με τα ψευδώς θετικά τεστ με τη μέθοδο PCR παρατηρήθηκε για πρώτη φορά δημόσια από τον Dr. BedaM. Stadler, έναν Ελβετό βιολόγο, ομότιμο καθηγητή και πρώην διευθυντή του Ινστιτούτου Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης.
Αν λοιπόν κάνουμε ένα τεστ με τη μέθοδο PCR για τη Covid19 σε ένα άτομο που έχει ήδη ανοσία, δεν «ανιχνεύεται» ολόκληρο το γονιδίωμα του ιού,αλλά ένα μικρό τμήμα του. Το τεστ υποδεικνύει «θετικό» αποτέλεσμα για όσο διάστημα υπάρχουν μικρά κομμάτια του ιού.
(Σημ.: Στην πραγματικότητα όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει εντοπισθεί,απομονωθεί, καθαρισθεί και χαρακτηρισθεί ιός με την ονομασία SARS-Cov2 έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η εύρεση της πλήρους αλληλούχισης του RNA του υποτιθέμενου ιού)
Σωστό: Ακόμα κι αν οι μολυσματικοί ιοί έχουν ήδη αποδράμει, ένα τεστ Covid19 μπορεί να βγεί «θετικό», επειδή η μέθοδος PCR πολλαπλασιάζει ακόμη και ένα μικρό κλάσμα του ιϊκού γενετικού υλικού αρκετά [για να ανιχνευθεί].
Νωρίτερα, το πρωτόκολλο δοκιμών του ΠΟΥ [5] αμφισβητήθηκε ακόμη και από την Εθνική Υγειονομική Αρχή της Φινλανδίας όταν ο ΠΟΥ κάλεσε τις χώρες να διενεργούν όσον το δυνατόν περισσότερα τεστ με τη μέθοδο PCR σε όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
(Σημ.: Τώρα άπαντες γνωρίζουν για ποιο λόγο ο ΠΟΥ διέταζε τις χώρες για τη διενέργεια περισσοτέρων παντελώς αναξιόπιστων τεστ, για την αύξηση των «κρουσμάτων» που παρέχουν στους κατά τόπους πολιτικούς, την παντελώς αντιεπιστημονική αιτιολόγηση, για την επιβολή βάρβαρων Απαγορευτικών (lockdowns) και καταστροφής των Οικονομιών)
Η Φινλανδία αφού εξάντλησε το υπάρχον αποθεματικό των τεστ αποφάσισε να περιορισθεί η διενέργεια τεστ μόνο στις πιο ευάλωτες ομάδες και στο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης.
Η Εθνική Υγειονομική Αρχή της Φινλανδίας δήλωσε ότι ο έλεγχος ατόμων με ήπια συμπτώματα θα συνιστούσε σπατάλη πόρων υγειονομικής περίθαλψης.
Σε μια εκπληκτική αποκάλυψη, ο επικεφαλής της ασφάλειας υγείας της Φινλανδίας, Mika Salminen απέρριψε τη σύσταση του ΠΟΥ, δηλώνοντας ότι ο ΠΟΥ δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει πανδημία και ότι το πρωτόκολλο του τεστ για τη COVID19 είναι παράλογο και μη λειτουργικό.
Δείτε και εδώ: Βουλγαρική Ένωση Παθολογίας: Το τεστ βάσει της μεθόδου PCR για την «διάγνωση» της COVID-19, είναι Επιστημονικά Αβάσιμο και Ατεκμηρίωτο
Έτσι, εάν τα πρωτόκολλα δοκιμών του ΠΟΥ βασίζονται πράγματι στις πιο αξιόπιστες, ακριβείς και άρια επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνολογίες και μεθοδολογίες έρευνας που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως, δεν θα έπρεπε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να γνωρίζει για την αμελητέα αποτελεσματικότητά του και τον αντίκτυπό του δηλαδή την πρόκληση διεθνούς πανικού και χάους;
Πράγματι, ο ΠΟΥ άριστα γνωρίζει ότι το τεστ με τη μέθοδο PCR είναι ΜΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ και, επιπλέον, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνονται τόσο ισχυρές κριτικές κατά του ΠΟΥ.
Στο παρελθόν, το 2010, ο ΠΟΥ συνελήφθη να έχει κατασκευάσει ακόμα μια ψεύτικη πανδημία [6] και αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η μεθοδολογία της μέτρησης της ιογένειας ή της εξάπλωσης της νόσου, αντί της σοβαρότητάς της ήταν λανθασμένη.

Πηγή: GreatGameIndia.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: