Δικαίωση τρία χρόνια μετά τον δικαστικό πόλεμο για τη Τζίνα Αλιμόνου! Πήρε οριστικά την επιμέλεια των παιδιών από τον Παύλο Βαρδινογιάννη…

Κοινοποίηση:
1

Τα τελευταία τρία χρόνια ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συναντιούνται συχνά στις δικαστικές αίθουσες και διασταυρώνουν τα ξίφη τους.


Το σκληρό διαζύγιο του πρώην ζευγαριού εξακολουθεί να προσφέρει νέα επεισόδια σε ότι αφορά την επιμέλεια των παιδιών, την διατροφή τους και όχι μόνο, με το τελευταίο να εκτυλίσσεται πριν από δυο-τρεις εβδομάδες στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Εκεί όπου συζητήθηκε η οριστική ανάθεση της επιμέλειας των τεσσάρων τέκνων που απέκτησαν κατά την διάρκεια του δεκαετούς έγγαμου βίου τους. Εκεί όπου ακούστηκαν για άλλη μια φορά τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιδίκων, εξετάστηκαν μάρτυρες και παρουσιάστηκε αποδεικτικό υλικό των δύο πλευρών καθώς και τα επιχειρήματα τους.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τώρα θα κλαίει τον πόνο της με τα 34 χιλιάρικα που της δίνει διατροφή κάθε μήνα. Ζητούσε 68 χιλιάδες και πήρε τα μισά.

  2. Bαρδινογιαννάκηδες = Γενιτσαράκηδες.
    Τον πατέρα του Νικόλαο Βαρδινογιάννη, τον κατασκεύασαν επιχειρηματία οι αμερικάνοι για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους, δια το ακριβές τα συμφέροντα του Ισραήλ και γενικώς των Εβραίων.
    Έφυγε ως υποπλοίαρχος από το Πολεμικό Ναυτικό το 1961 σε ηλικία 30 ετων και μας προέκυψε επιχειρηματίας των δις.
    Απεβίωσε αιφνιδίως το 1973 και ετσι μας προέκυψε ο αδελφός του Βαρδής, αποστρατευμένος πλωτάρχης από το Εθνικό Επανασττικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου.

  3. Μόνο στην Ελλάδα της μαφιοζικης αδεκαστης αριστερής δικαιοσύνης θα κέρδιζε δική η ξυπόλητη όπως κ εγινε

  4. Η Τζινα ειναι η ωραιοτερη Ελληνιδα.Φινα ομορφια και οχι βλαχολαικονοστιμη.Τετοια πλασματα τα πληρωνεις αδρα!

  5. Ας προσεχε οταν της εβαζε κουλουρα….Λες και δεν ηξερε ποια ηταν…..

Comments are closed.