Δικάζεται αύριο Δευτέρα ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης

Κοινοποίηση:
neasmurniepidixias

Δικάζεται αύριο, Δευτέρα ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος. Ο νεαρός, που παραμένει κρατούμενος, αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το MEGA, μία κοπέλα ηλικίας 22 ετών τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μεγάλου Καναλιού, το περαστικό συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020.
Η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και φέρεται να δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.
Η ίδια αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να κατεβάσει τη μάσκα που φορούσε ο δράστης, με αποτέλεσμα αυτός να το βάλει στα πόδια.

Αμέσως έκανε καταγγελία για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.
Όπως προκύπτει, πρόκειται για τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη μετά την παρενόχληση άλλης μία νεαρής.

Σημειώνεται πως η απόπειρα βιασμού είναι κακουργηματική πράξη και όχι πλημμέλημα όπως το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή με την οποία διώκεται έως σήμερα.

Σε περίπτωση που η υπόθεση προχωρήσει, θα αλλάξει το κατηγορητήριο κατά του 22χρονου, άρα και η ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπος. Αναλογιζόμενος τις πράξεις που τον έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ο 22χρονος φοιτητής πέρασε τη χθεσινή του νύχτα στα κρατητήρια, μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο κόσμος καίγεται με σοβαρότατα εγκλήματα που ακυρώνονται οι δικασιμες για χρόνια .. και άλλα τέτοιας φύσης δικάζονται αμέσως!!! ……

Comments are closed.