Διακοπές ρεύματος σε εξέλιξη σε κέντρο, Πειραιά, Περιστέρι, Ελευσίνα

Κοινοποίηση:
4554b61a1643262e1b5fc5c2f03f09d2_L

Σε τμήματα του κέντρου της Αθήνας, του Πειραιά, του Περιστερίου και της Ελευσίνας εντοπίζονται αυτή την ώρα διακοπές ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος», όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν πολλές ακόμα βλάβες διάσπαρτες σε όλη την Αττική, οι οποίες δημιουργούν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

«Από χθες έχουν καταγραφεί περισσότερες από 1.200 βλάβες στην Αττική. Έχουν αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους. Στο κέντρο της Αθήνας δημιουργήθηκαν προβλήματα σε δέκα υποσταθμούς, πέντε εκ των οποίων είναι ακόμα εκτός λειτουργίας λόγω πλημμυρών, αλλά το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθούν», είπε ο κ. Μανιάτης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις 6».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΗ ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αποκατάσταση των βλαβών, αλλά όπως είπε υπάρχουν ελλείψεις στο τεχνικό προσωπικό. «Το ρεύμα παρότι είναι κοινωνικό αγαθό, κάποιοι θέλουν να το κάνουν χρηματιστηριακό είδος. Έχουμε μεγάλες ελλείψεις τεχνικού προσωπικού. Δουλεύουν από χθες και προσπαθούν ν’ αποκαταστήσουν τις βλάβες. Ζητώ από το κοινωνικό σύνολο να κάνει λίγο υπομονή. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα και ζητάμε συγγνώμη. Προσπαθούμε ν’ αποκαταστήσουμε τις βλάβες με ασφάλεια».

Σε ό,τι αφορά στα προβλήματα ηλεκτροδότησης και σε άλλες περιοχές της χώρας, τόνισε: «Υπάρχουν προβλήματα στην Κέρκυρα και σε διάφορα νησιά. Όπου έχει χτυπήσει η κακοκαιρία υπάρχουν προβλήματα. Όλοι οι τεχνικοί προσπαθούν να επαναφέρουν το ρεύμα στο κοινωνικό σύνολο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: