Διακινητής λαθρομεταναστών ο δράστης που παρέσυρε τον ποδηλάτη στο Θρυλόριο Ροδόπης

Κοινοποίηση:
ΘΡΥΛΟΡΙΟ-1

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο μάρκας VW Passat σε αγροτική περιοχή της Αιγείρου που φέρει ίχνη σύγκρουσης, έχει πινακίδες Αθήνας και η άδεια του ανήκει σε Πακιστανό.

Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της fonirodopis, ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Θρυλόριο Ροδόπης ο οποίος παρέσυρε έναν 58χρονο ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε στο σημείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ύστερα από έρευνες σε αγροτική περιοχή της Αιγείρου ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο μάρκας VW Passat, χρώματος θαλασσί, που φέρει ίχνη σύγκρουσης, έχει πινακίδες Αθήνας και η άδεια του ανήκει σε Πακιστανό.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους το όχημα φέρεται να συμμετείχε σε διακίνηση μεταναστών και γι’ αυτό το λόγο ο οδηγός του δεν σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος αλλά αντ’ αυτού προτίμησε να εγκαταλείψει τον άτυχο 58χρονο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη συνεχίζονται. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜΘ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: