Δημοσκόπηση Marc: Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος Έλληνας λόγω κορωνοϊού

Κοινοποίηση:
1072561-koronoios-syntagma-5-696x418

Αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc για λογαριασμό του Alpha για τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Στα πολιτικά της δημοσκόπησης, η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 23,3% καθώς το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι μισοί βρίζουν Χαρδαλιά και Τσιόδρα και οι άλλοι μισοί τους χειροκροτούν.
    Τα νούμερα της “δημοσκοπικής” είναι για τα μπάζα.

  2. Οι δημοσκοποι..έλεγε ένας ιατροδικαστής το 1992 αν θυμάμαι καλά,το 65% των κατοίκων της Αθήνας είναι χρήστες ναρκωτικών.Των οποιονδήποτε ναρκωτικών.Σκεφτειτε ποσο θα είναι το ποσοστό σε μια 10ετια(2002).Έτσι ακριβώς το είχε πει.Αν Τώρα αν υποθέσουμε ότι δεν έγινε θαύμα ώστε να κατέβει το ποσοστό,σήμερα 28 χρόνια μετά το 90τοσο που έχει θετική η μάλλον θετική άποψη για τον δόκτορ ψάλτη συμπερασματικά προκύπτει μάλλον ότι και λίγοι είναι εκείνοι που τον εμπιστεύονται.. Καλά πάμε λεω

  3. τι λετε ρε? ποιος ψευτης τα λεει αυτα? αυτο το σκεπαρνι με τα γυφτοσακακια δημοφιλης? ποιος ρωτησατε , τα κεντρικα της νεας δημοκρατιας?

Comments are closed.