Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα με όσα βγήκαν στην επιφάνεια»

Κοινοποίηση:
σταροβας

O Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε προσκεκλημένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (22/1) όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο ήταν φίλοι αλλά και για το #metoo.

«Ζούμε σε έναν κόσμο που πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να είναι καχύποπτος με τους ανθρώπους επειδή έχω ζήσει κάτι. Θέλω να είμαι ανοιχτός», απάντησε και πρόσθεσε:

«Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα. Ό,τι γίνεται βγαίνει πλέον στην επιφάνεια. Μην πέφτουμε από τα σύννεφα. Κάποια πράγματα γίνονταν πάντοτε».

Για το αν φοβάται να μιλήσει και να εκφραστεί στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Φοβάμαι γενικότερα γιατί έχω ζήσει διάφορα. Έχουμε μια τεράστια ευθύνη όσοι βγαίνουμε δημόσια και λέμε κάτι. Επηρεάζουμε κόσμο, πρέπει να σκεφτόμαστε τι λέμε».

«Όταν ξεκίνησε η ιστορία με το #metoo έπεσαν να με φάνε επειδή είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, καθώς δεν ήμουν μπροστά. Ζούμε μια τεράστια υπερβολή και χάνεται η αλήθεια και το μέτρο», υπογράμμισε.

«Σαφώς και έπρεπε να βγουν όλα αυτά και πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις. Αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο να ενοχοποιούμε και το φλερτ. Φοβόμαστε πια να πούμε το οτιδήποτε», ξεκαθάρισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: