Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι – Δύο εβδομάδες ήμουν στη ΜΕΘ»

Κοινοποίηση:
ougarezos

Τη δική του εμπειρία με σοβαρό τροχαίο μοιράστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή τον άδικο χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού.

Mε αφορμή τον σοκαριστικό θάνατο στην άσφαλτο του Τζώρτζη Μονογυιού, όταν η πολυτελής Ferrari που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε δέντρο, επί της Παραλιακής στη Βούλα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μοιράστηκε τη δική του άσχημη εμπειρία από τροχαίο.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε στο παρελθόν ένα σοβαρό τροχαίο, καθώς είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ.

«Όταν ακούν να τους λες ότι “το χω”, πρέπει να επιμένουν να το αφήσεις το αυτοκίνητο. Το λέω γιατί έχω βρεθεί στην Εντατική για δύο εβδομάδες, έχω χτυπήσει άσχημα με το αυτοκίνητο. Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, χτύπησα σε μία κολώνα η οποία έπεσε και δόξα τον Θεό που δεν σκοτώθηκα και δεν σκότωσα και κανένα άνθρωπο γιατί ήταν αρκετή ώρα που… κοιμόμουν», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Παράλληλα, σημείωσε πως «πρέπει να σεβόμαστε το αυτοκίνητο, να μην υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας γιατί πραγματικά είναι τσάμπα και βερεσέ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: