Δε θα το πιστεύετε: Αυτή τη δουλειά κάνει σήμερα η πανέμορφη Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Κοινοποίηση:
dimitrievic_douleia

Άννα Ντιμιτρίεβιτς αποτελεί μία από τις ηθοποιούς, που λάτρεψε το ανδρικό φύλο, βλέποντάς την να πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση, και δη στη σειρά «Για την Άννα» του ΑΝΤ1. Η ίδια, πάντως, κάνει πια μια διαφορετική ζωή με το σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη, με μια τεράστια στροφή στο επάγγελμά της.

Η πανέμορφη Άννα παραμένει και σήμερα μια τρομερά γοητευτική γυναίκα, βασισμένη στο σεβασμό στην φύση και τη vegan διατροφή, κάτι που όμως δεν επιβάλλουν στα παιδιά τους, όπως έχει πει ο ηθοποιός.

Η Ντιμιτρίεβιτς, όμως, κάνει μια διαφορετική δουλειά από αυτή της ηθοποιού. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, η εργασία της τώρα είναι αυτή της μαίας, από την οποία μοιάζει να αντλεί περισσότερη ευτυχία.

«Είμαι βοηθός μητρότητας, είναι η γυναίκα που στηρίζει τη μαμά, είναι η μαμά στη μαμά…», όπως έχει δηλώσει.

Ουσιαστικά, η Αννα Δημητρίεβιτς, η οποία έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την τηλεόραση δήλωσε ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει στη ζωή της και ένα νέο ξεκινά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε τι είναι η βοηθός μητρότητας, το επάγγελμα της γυναίκας του:

«Τα τελευταία δύο χρόνια η Αννα έχει βρει μια πολύ σοφή διέξοδο, είναι βοηθός μητρότητας. Είναι κάτι καινούριο που ξεκίνησε στην Αγγλία και ήρθε και στην Ελλάδα και είναι στα παραδοσιακά πρότυπα όπως και στα χωριά υπήρχαν οι πιο παλιές γυναίκες για να συμβουλέψουν μια γυναίκα που μένει έγκυος και δεν έχει τη βοήθεια της μαμάς της ή μεγαλύτερων γυναικών».

Η διαφορετική ζωή του ζεύγους Ευθυμιάδη-Ντιμιτρίεβιτς
Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μαζί τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους.
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Αννα Δημητρίεβιτς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην τηλεόραση και έχουν μαζί δύο κόρες, τη Ζωή που γεννήθηκε το 2007 και τη Σόφη, που γεννήθηκε το 2009.

Οι δυο τους ζουν αποτραβηγμένοι από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τα παιδιά τους, και αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στη φύση, στη θάλασσα και στο βουνό και μοιράζονται στιγμιότυπα στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: