Δεύτερο δράστη στη δολοφονία του Τζον Λένον αποκαλύπτουν νέα στοιχεία

Κοινοποίηση:
John-Lennon

Δύο διαφορετικά όπλα ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν στον πυροβολισμό του Τζον Λένον, σύμφωνα με έναν Βρετανό συγγραφέα που ερευνά την υπόθεση.

Ο συγγραφέας και τηλεοπτικός παραγωγός David Whelan έφερε στο φως επίσημα αρχεία που δείχνουν για πρώτη φορά ότι δύο διαφορετικοί τύποι σφαιρών αφαιρέθηκαν από το σώμα του θρύλου της μουσικής μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό του στις 8 Δεκεμβρίου 1980.

evid1

Ο κ. Whelan πιστεύει ότι ένας “δεύτερος εκτελεστής” θα μπορούσε να έχει εμπλακεί στη δολοφονία του Lennon και τώρα έχει αποκαλύψει δραματικά νέα στοιχεία που υποστηρίζουν την υπόθεσή του.

evid3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πολυ μαλακας ο μαλάκας με τίς μαλακίες του.. Ακου!!! καλά του έκαναν!!! Τι βάρβαρομαλάκας είσαι ρε παπάρα, κάτσε και προσκύνα τον εβραίο Χριστό σου!!!

  2. Καλά του έκαναν. Έλεγε ότι είναι πιο διάσημος από τον Χριστό. Και με τα τραγούδια του πρόδρομος της παγκοσμιοποίησης. Η κινέζα τον σκότωσε, για να πάρει τα λεφτά. Καλά να πάθει, το έπαιζε πολύ έξυπνος ο βλάκας.

  3. Ερευνα από συγγραφέα…Να είχαμε να λέγαμε…Μου θυμίζει φως στο τούνελ κλπ…Αν ζει και βρεθεί, ας τιμωρηθεί κατά τον νόμο…Τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες του συγγραφέα…

Comments are closed.